Vriendelijk, meedenkend en heel service gericht
Mijn auto breng ik graag naar Detcars. Er werken professionele mensen die ook nog eens heel klantvriendelijk zijn. De service is uitstekend.
Bij Detcars is je auto in goede handen. Al jaren ben ik een zeer tevreden klant. Steeds meer vrienden en kennissen heb ik blij kunnen maken met deze vakgarage. Persoonlijke toewijding en vakmanschap van alle merken, daar houd ik van! Marcel
Prijs viel mij ook nog mee
prima service, deskundig en komt de afspraken goed na
Bij Detcars is het altijd zo dat er voorafgaand aan een reparatie, eerst overleg is en meerdere opties worden besproken.
Erg vriendelijk, meedenkend, je voelt je echt klant!
vriendelijk en meedenkend.
Gister een aankoopkeuring gedaan en werd met alles meegenomen en ze lieten alles zien wat ze ontdekt hadden. Hierna ook mee denken met wat wel en niet vervangen. Top service
Vriendelijk personeel, denken goed met je mee en overleggen altijd voordat ze aan een eventuele reparatie beginnen. geeft mij vertrouwen.
Afspraak is afspraak Wordt goed geluisterd naar de klant En de monteurs 5 sterren
Top service!
Zeer goede service. Geholpen aan een nieuwe auto en inruil oude auto
Deskundig en vriendelijk personeel. Gaan altijd oplossingsgericht te werk en overleggen alle werkzaamheden van te voren met de klant.
Als er iets is met mijn auto kan ik altijd terecht , ze kijken meteen even en als het langer duurt dan kan er op korte termijn een afspraak gemaakt worden .
Onderhoud en APK gehad voor onze auto, wij werden keurig op de hoogte gehouden wat er moest gebeuren en tegen welke kosten.
Online een afspraak gemaakt voor APK en reparatie, hierbij goed en klantvriendelijk geholpen geweest en gebruik kunnen maken van een leen / huurauto. Ook na afleveren van eigen auto een belletje gekregen en een duidelijk overzicht gekregen over reparatie punten wat bij mij bekend was. En achteraf netjes een overzicht + keuringsrapport gekregen.
Altijd vriendelijk met een goede deskundigheid. En rij je even langs met een vraag, wordt je goed geholpen. Werkzaamheden worden netjes uitgevoerd en nu met de app is het nog makkelijker om afspraken in te plannen
Wederom zeer vakkundig!
Prima garage
Superservice
Vriendelijk personeel en wordt altijd goed geholpen
Zoals altijd gewoon goed
Klantvriendelijk, bereid direct te helpen bij klachten/storing
onze auto was de mutiriem gebroken, Detcars had weinig tijd maar kon de auto neer zetten pakte ze hem als er een gaatje was. ik kreeg leenauto mee waar door ik toch kon blijven rijden. volgende dag auto klaar. onze dank hiervoor
Marconistraat 33
2181 AK Hillegom
Vakgarage Detcars is gevestigd in Hillegom aan de Marconistraat 33. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie. Vakgarage Detcars is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 339 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden