Professioneel en betrokken geholpen!

Ik had al eerder contact gehad met de adviseur over het verlagen van onze hypotheekrentes. Dit was niet rendabel en hij adviseerde om het niet te doen. Paar maanden later kwam ik voor advies ivm verkoop van onze woning en de aankoop van een nieuwe woning. Ik merkte dat de adviseur direct alles nog wist van het eerdere gesprek en dacht dat dit idee wel haalbaar was. En dat blijkt! Inmiddels hebben we een nieuwe woning gekocht en onze oude woning verkocht. Tijdens dit proces heeft de adviseur veel uitleg gegeven als we vragen hadden en nam veel rompslomp uit handen. Er word vrijwel direct gereageerd op emails e.d. En de prijs... die is ook helemaal goed voor de geleverde diensten. Stormfinance Nijkerk is zeker een aanrader!

Fantastisch en duidelijk

Als starters en niet bekend met cijfertjes zijn wij fantastisch geholpen. Ze nemen de tijd voor je en leggen je alles goed en rustig uit. Snap je het niet vraag je het nog een keer en word net zo rustig uitgelegt en op een andere manier waardoor je het wel snapt. Je kan het nog 4 keer vragen als je niet snapt en ok dan word nog steeds rustig en op een andere manier uitgelegt. Top service en alles snel geregeld. Binnen 4 weken was alles rond bij ons

Goed persoon advies

Met de persoonlijke hulp van Stormfinance, is het gelukt om snel de juiste hypotheek rond te krijgen. Staan altijd vriendelijk klaar voor vragen en advies. Aanrader!

Goed advies, altijd behulpzaam.

Goed advies, altijd behulpzaam.Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.gewoon een prettige ervaring.

Goede service!

Altijd goed geholpen. Met vragen kan je er altijd terecht.

Zeer aanbevelingswaardig !

Zeer positieve ervaring met Stormfinance. Belangrijkste positieve eigenschappen:- Enthusiast- Gedreven- Klantvriendelijk- Doorzettingsvermogen- Scherpe prijzenKleine negatieve punten:- wat terughoudend op onbekend terrein- website niet meer van deze tijd

Goed advies en snelle reactie bij vragen

Ik ben zeer goed geinformeerd door de adviseur. Alle vragen die ik had zijn zorgvuldig beantwoord. Door veel nieuwe regels heeft de adviseur alles dubbel gecheckt en gecontroleerd. Heel fijn en persoonlijk kantoor!

Uitstekend. Echt een aanrader.

Uitstekende begeleiding tijdens het hele proces.Proces verliep heel vlot.Er wordt echt de tijd voor je genomen.Alles wordt duidelijk uitgelegd.Geen vraag is teveel.Enorm blij met de keuze voor dit kantoor!Echt een aanrader.

Fantastisch advies en goede hulp!

Stormfinance was aangeraden door onze vrienden die ook een eerste huis hebben gekocht. Bij Stormfinance nemen ze alle tijd voor je, leggen alles duidelijk uit en komen met een passend advies. Bij vragen kun je altijd bij ze terecht en ze nemen echt de tijd voor je. Kortom, een aanrader!

Uitstekende begeleiding en snel

Uitstekende begeleiding gekregen bij de aankoop van mijn eerste woning. Alle opties zijn duidelijk doorgelopen en het traject verliep voorspoedig. Zeker aan te raden.

Al jarenlang betrouwbaar advies.

Al in 2004 hypotheek gesloten bij kopen van eerste huis. Twee jaar later op advies van Stormfinance hypotheek overgeloten, wat erg gunstig heeft uitgepakt. Jaarlijks een prettig en persoonlijk gesprek om te kijken hoe de zaken er voor staan.

eerlijk en betrouwbaar

Het was weer een prettig gesprek, waarin er een eerlijk en duidelijk advies gegeven werd. Recht-door-zee mentaliteit.

goed en duidelijk

Op aanraden hebben wij via Stormfinance een hypotheek afgesloten. Vooral de kennis en daarbij de duidelijke uitleg is prettig. Ze nemen de tijd voor je en er is alle ruimte om vragen te stellen. Goed advies en heldere uitleg en reactiesnelheid bij eventuele vragen (mail) en het op de hoogte houden van lopende zaken is super goed.

Zeer actief meedenkend en oplossingsgericht.

Zeer actief meedenkend en komend met een passende en snelle oplossing. Ik vond het erg fijn *** als adviseur te hebben. Hij paste zich aan richting mij en ik kon altijd bij hem terecht.

Snelle en goede service

Storm finance heeft ons goed geholpen om het financiele plaatje kloppend te krijgen rondom de aankoop van ons huis. Ze rekenden een aantal scenarios voor ons door en laten zien wat de gevolgen zijn (eigen geld, bouwdepot, hypotheekvormen etc...). Ook kon de adviseur al mijn kritische vragen beantwoorden. Kortom, goed advies en altijd een snelle reactie.

Snelle service, transparante kosten

Ik ben bij Storm Finance terecht gekomen na met al veel adviseurs gesproken te hebben.. Storm onderscheidt zich voor mij omdat ze een eerlijke vaste vergoeding vragen. Ze gaan je achteraf niet nog verrassen met kosten omdat je situatie net even wat anders is. Dikke pluim. Voor de rest werken en reageren ze snel, zijn ze deskundig en heb ik nu een puike hypotheek..Heb er nooit spijt van gehad dat ik voor hun heb gekozen.Ga zo door.

Wij zijn worden al meerdere jaren geadviseerd door Stormfinance. Wij zijn hier zeer tevreden over!

Prima begeleiding en advies

Prima begeleiding en advies van de adviseur gehad. Voortraject eea verkend. En later alles keurig en snel in lijn gezet. We zijn zeer tevreden.

Zeer goed en persoonlijk advies.

Zeer persoonlijk en staan altijd voor je klaar. Schakelen daarnaast snel en adequaat. Doen echt het maximale voor hun klant en behalen rendement. Ik ben voor de volle 100 procent tevreden en zou Stormfinance Nijkerk een ieder aanraden.

Al jaren perfecte ervaring, helder en slim advies

Ik heb voor mijzelf, wat vrienden en mij familie via Stormfinance al heel veel goede ervaringen. Correct snel en slim advies.Absoluut dik tevreden al ruim 6 jaar! Destijds zeker 6 verschillende adviseurs vergeleken en deze stak er en steekt er met kop en schouders boven uit!

Goed duidelijk en eerlijk advies.

Fijne hypotheekadviseur waarbij het snel vertrouwd voelt,geeft duidelijk en eerlijk advies,en altijd telefonisch bereikbaar.

Toegankelijk, duidelijk en eerlijk advies

Het gegeven advies is goed aangepast aan ons kennisniveau. Alle voorwaarden zijn duidelijk toegelicht en er zijn verscheidene keuzes uitgewerkt. Na alle voor- en nadelen samen op een rijtje te hebben gezet was de keuze geheel vrij en aan ons.Tijdens de gesprekken is er altijd erg eerlijk geadviseerd en wordt niet enkel gekeken naar de aannames waarmee je zelf binnenkomt. Wanneer er een andere goede optie bestaat wordt deze zeker voorgesteld.

Duidelijk en prima advies.

Een helder en prima advies wat precies voldeed aan onze wensen. Contact en begeleiding gedurende het hele proces zeer professioneel en plezierig.

Goed advies voor een goede prijs

Vooraf dacht ik wel goede idee�n te hebben qua hypotheekvorm, vaste renteperiode en aanbieder. Door het goede advies van Stormfinance Nijkerk Hypotheken & Verzekeringen ben ik tot andere inzichten gekomen. Dat heeft o.a. geleid tot de beste hypotheek. Deze hypotheekadviseur is kundig, reageert snel, is flexibel en denkt goed mee. Gezien de relatief lage prijs die gevraagd wordt voor het hypotheekadvies en mijn positieve ervaringen kan ik Stormfinance Nijkerk Hypotheken & Verzekeringen zeker aanbevelen.

Perfecte en Snelle Service

Voor de 2e keer hyptoheekadvies gekregen van Stormfinance en kan niet anders zeggen dan dat de service weer super was. Goede overzichten en uitleg gekregen. Support altijd zeer goed. Zelfs bij een obstakel heeft Stormfinance ons uitermate goed geholpen.

Ambachtsstraat 13 D

3861 RH Nijkerk

088 – 0808300

Over Objectief hypotheken en verzekeringen

Onafhankelijk advies, waar je écht iets aan hebt. Wij, Bas en André, hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom heb jij bij ons één vast aanspreekpunt voor al jouw financiële zaken. In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw situatie en wensen en vergelijken we vervolgens alle hypotheken en verzekeringen met elkaar. Zo selecteren wij het financiële product dat het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie. Als onafhankelijk adviseur werkt Objectief hypotheken en verzekeringen samen met vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeraars. Zo kunnen wij alle aanbieders voor je met elkaar vergelijken en nemen wij je veel werk uit handen. Dat wij staan voor een goede prijs en kwaliteit, hebben wij al meerdere keren bewezen. Wij wonnen in de categorie prijs/kwaliteit de Independer prijs als beste hypotheekkantoor van de regio. Daar zijn wij enorm trots op, want daarmee toon jij dat je onze manier van werken ook waardeert.