Aanrader!

Via Independer zijn we uitgekomen bij Storm Finance in Nijkerk (niet in de laatste plaats vanwege het scherpe tarief)en daar hebben we zeker geen spijt van gehad. Vanaf het ori�nterende gesprek tot (bijna) bij de notaris vallen met name de pro-actieve houding, de bereikbaarheid en de no-nonsens aanpak positief op. Al met al wat ons betreft een absolute aanrader.

Bereikbaar, snel, helder advies

Ben heel tevreden over de samenwerking en de begeleiding die we hebben gehad bij het selecteren van een passende hypotheek binnen een kort tijdsbestek. De adviseur was altijd bereikbaar voor overleg, denkt proactief mee met onze afwegingen en bij afwezigheid neemt een collega de zaak over. Het advies is helder, geeft inzicht in de verschillende opties en consequenties.

Goed advies, naar de hypotheekverstrekker een stevige counterpart.

Zeer goed en Professioneel bedrijf

Zeer goed advies, houden je goed op de hoogte van vorderingen in dossier, kortom zeer aan te raden.

Zeer goed advies

Wij hebben een zeer goed en prettig advies gekregen. Ook voor kleine vragen of onduidelijkheden altijd goed te bereiken en snel antwoord.

Super!

Wanneer er iemand op vakantie is, neemt een collega het dossier feilloos over. Goed te bereiken en ze zitten overal bovenop

Deskundig en altijd bereikbaar

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het kantoor en de adviseurs zijn aan te raden door het goede en duidelijke advies dat gegeven wordt. We konden met alle vragen altijd bij ze terecht.

Best of the best!

Zeer goede en snelle service, goede begeleiding, professioneel, attent. Twee vlotte mannen die goed meedenken. TOP. Gr Laura en Marc

Uitstekende service

De adviseur, heeft ons erg goed geholpen bij alle zaken rond de financiering van ons appartement. De no-nonsens aanpak beviel ons zeer goed.

Helder en duidelijk advies.

In een prettige sfeer een helder en duidelijk advies gekregen van de adviseur voor de nieuw af te sluiten hypotheek. Tevens een gedegen analyse van de financiele lasten i.v.m. naderende pensioendatum en dit tegen een redelijk vastgesteld tarief. TOP > aan te bevelen.

Helder, open en eerlijk.

Iemand die; - �cht met je mee denkt. - bereid is out of the box the denken.- niet snel zegt: "nee dat kan niet", maar antwoord met: "ik kan het proberen". Kortom advies op maat. Geen riedeltje dat wordt afgedraaid, maar persoonlijk contact. Top!

Zeer goede begeleiding en service.

Ben al langer klant van dit kantoor (verzekeringen en eerder hypotheek advies/begeleiding gehad) en dat bevalt heel goed. Erg goede begeleiding en service in een inmiddels steeds complexer proces. Duidelijke uitleg en no non sense aanpak.

Duidelijk, snel, komt afspraken na

Wij hebben samen met Stormfinance de hypotheek in korte tijd rond kunnen krijgen. Zijn voor ons gevoel goed voorgelicht en geen vraag was teveel. Ondanks de grotere reisafstand was het geen probleem om langs te komen voor het intakegesprek. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Mocht u nog zoekende zijn dan kunnen wij Stormfinance zeker aanraden. Al met al een positieve ervaring waar menig adviseur een voorbeeld aan kan nemen.

Goede hulp bij starters

Zeer professioneel, zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader voor starters.

service, vriendelijk, kennis van zaken

kantoor is een aanrader omdat ze vriendelijk en service geriecht zijn. ze hebben keninis van zaken en hebben het eidn doel inzicht

Prettig en eerlijk

Open en eerlijk over de zaken gesproken. Er wordt niet opgedrongen, maar alle mogelijkheden worden besproken. Verder werd actief achter de dingen aangegaan, het heeft mij veel tijd en moeite bespaard.

Goed advies, denkt goed mee

Prettige ervaring. Nu twee keer gebruikt gemaakt van advies van de adviseur. Hij zet de zaken helder op een rijtje, komt afspraken na en staat open voor mijn idee�n.

Goed en helder advies op maat.

Zonder enige voorkennis het gesprek aangegaan over een eerste hypotheek en Stormfinance heeft ons alles rustig en duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk hebben we besloten om met Stormfinance in zee te gaan door de goede service en de kosten die beduidend lager zijn dan bij andere hypotheek adviseurs.

helder, betrouwbaar en snel

alles was zo geregeld en goed verzorgd. prettige adviseurs, ze zeggen het ook als je beter niet hun diensten kan afnemen omdat je er niet op vooruit gaat.

Zeer goed, klantvriendelijk en flexibel

Komt afspraken na, flexibel met plannen van afspraken en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Prima prijs/kwaliteit verhouding!

Wij waren opzoek naar een goedkope adviseur. Wij vonden de prijzen voor advies in veel gevallen belachelijk hoog (circa 3500,- euro). Op internet gezocht naar een goede adviseur en kwamen terecht bij Stormfinance te Nijkerk. Onze adviseur, genaamd ***, heeft ons uitstekend geholpen! Eerlijk gezegd geen negatieve punten. Ik vraag mij dus ook af waarom veel mensen naar een commercieel bedrijf gaan en te veel willen betalen?

Professioneel Kundig en Prettig in omgang

Op advies kregen wij de gegevens van Stormfinance. Vanaf het 1e contact kon direct een afspraak gemaakt worden en werd een stappenplan opgesteld. Het contact is erg prettig, altijd bereikbaar en zeer kundig advies. Wij zijn zeer tevreden en hebben zelfs onze verzekeringen afgesloten bij Stormfinance.

Zeer goed en kundig advies.

Heel behulpzaam en vriendelijk kantoor. Alles tot in de puntjes geregeld!

Prima!

Al jaren klant bij Stormfinance, naar alle tevredenheid!En nu weer een nieuwe hypotheek ivm met een nieuw huis, prima geadviseerd fijn contact zowel thuis als op kantoor heel veel vertrouwen, altijd bereikbaar wij ervaren het als zeer prettig ook me de overige verzekeringen.

Zeer prettige en goede ondersteuning/advies gehad

Wij hebben ons in oktober 2014 gemeld bij Stormfinance en een zeer duidelijk en vooral goed adviesgesprek gehad. Wij hebben inmiddels via Stormfinance een hypotheek met starterslening afgesloten. De communicatie met Stormfinance hebben wij als zeer plezierig ervaren. Zakelijk maar toch ook persoonlijk. Vragen en problemen werden vlot en vooral correct opgepakt.

Ambachtsstraat 13 D

3861 RH Nijkerk

088 – 0808300

Over Objectief hypotheken en verzekeringen

Onafhankelijk advies, waar je écht iets aan hebt. Wij, Bas en André, hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom heb jij bij ons één vast aanspreekpunt voor al jouw financiële zaken. In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw situatie en wensen en vergelijken we vervolgens alle hypotheken en verzekeringen met elkaar. Zo selecteren wij het financiële product dat het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie. Als onafhankelijk adviseur werkt Objectief hypotheken en verzekeringen samen met vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeraars. Zo kunnen wij alle aanbieders voor je met elkaar vergelijken en nemen wij je veel werk uit handen. Dat wij staan voor een goede prijs en kwaliteit, hebben wij al meerdere keren bewezen. Wij wonnen in de categorie prijs/kwaliteit de Independer prijs als beste hypotheekkantoor van de regio. Daar zijn wij enorm trots op, want daarmee toon jij dat je onze manier van werken ook waardeert.