Duidelijke taal en heldere uitleg

Goed gevoel, er wordt tijd voor je genomen. Korte lijntjes en snel antwoord.

Klein kantoor met bekwaam personeel

Het eerste gesprek verliep rustig en er werd duidelijke uitgelegd wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Het personeel is erg bekwaam.

Helder en duidelijk

Helder , duidelijk en hele goede en snelle communicatie. Goed team!

Duidelijke uitleg en goed bereikbaar

We hebben bij de adviseur de hypotheek afgesloten voor ons eerst gekochte huis. Duidelijke uitleg, altijd goed bereikbaar en reageert snel. Aanrader!

Zeer deskundige en plezierige begeleiding

Ik beveel het kantoor aan omdat ze echt naar het belang van de klant kijken, zeer ter zake kundig zijn en flexibel zijn en erg goed communiceren.

Wij kunnen dit kantoor aanbevelen omdat

Deze mensen werken zeer accuraat en zijn zeer terzake kundig en hebben goede adviezen,wij zijn erg blij met dit kantoor .

Duidelijk goed advies

We hebben ons eerste huis gekocht, duidelijke uitleg over de financi�le mogelijkheden.

Goed advies

Op aanraden hebben wij via Stormfinance een hypotheek afgesloten. Goed advies en goede service. Kortom wij raden het iedereen aan.

Profecioneel en vooral duidelijk advies

Hypotheek afgesloten bij de adviseur. Het advies was duidelijk en alle opties zijn helder in kaart gebracht. Ondanks dat mijn adviseur op vakantie ging en ik erg veel haast had verliep alles op rolletjes. Een aanrader!

Dynamisch en advies op maat!

Vanwege een snelle opleveringsdatum was er wat tijdsdruk omtrent de financiering. Dankzij de proactieve werkwijze van STORMFINANCE is dit een succes geworden! Zeer helder in de uitleg en oprecht betrokken bij het financieringsproces. Kortom: een aanrader!

Duidelijk, no nonsense en snel

Wij hebben bij Stormfinance op aanraden van vrienden onze eerste hypotheek afgesloten. De adviseurs regelen alles supersnel en je kunt met alle vragen altijd bij ze terecht.

Geweldig advies en begeleiding

Geduldig, staan voor je klaar, goede begeleiding, nemen je de lastige dingen uit handen

Super advies

Wij zijn erg goed geadviseerd en geholpen met de hypotheek maar ook geattendeerd op de verzekeringen en waar we idd veel te duur mee uit waren. Deze hebben we nu ook bij Storm Finance afgesloten. Super gedaan heren wij zijn heel tevreden.

Hele goede service

Wij hebben voor het eerst een huis gekocht en zijn via iemand anders hier terrecht gekomen. Wij zijn erg enthousiast over de service, alles is goed uitgelegd en nemen zeker de tijd voor je. Wij zijn erg tevreden.

Gedegen en onderbouwd advies

De medewerkers van Storm Finance zijn gespecialiseerd, enthousiast, open en vriendelijk. We zijn erg goed geholpen en konden altijd terecht met onze vragen.

Juist en comform afspraak en heel duidelijk

Goede begeleiding bij het aankopen van mijn eerste huis.

Professioneel en vakkundig advies

2 jonge ondernemers met verstand van zaken. Zeer deskundig advies en alle tijd om in dit geval mijn case te beoordelen. Nette, vlotte afhandeling van de gehele gang van zaken. Hands on mentaliteit. Absolute aanrader.

Goed en flexibel

Ook bij onverwachte wijzigingen in situatie goed en snel geholpen!

prima helder en duidelijk advies gekregen

Alles top geregeld. erg goed contact zowel via mail en telefonisch. al met al helemaal goed.

ontspannen advies, goed geholpen

De adviseur heeft mij geholpen om de stap te nemen naar de koop van een appartement. Na het eerste gesprek gaf hij mij het advies rustig rond te kijken en contact op te nemen wanneer ik zover was.Heel prettig, niet op de huid gezeten, en pas betalen voor het advies bij de overdracht bij de notaris.

Advies op maat met een duidelijke uitleg!

De adviseur kijkt goed naar de persoonlijke situatie en komt met een goed advies op maat. Daarnaast geeft hij een duidelijke uitleg en bereid hij zelf al veel dingen voor waardoor de gehele procedure rondom de aankoop van een huis voorspoedig verloopt.

Top service !! Duidelijk en transparant

Adviseur, Dank je wel ! Top service Bedankt voor alle tips en alle hulp.Grzt daniel

Uitstekend advies!

We zijn voor het financieel advies tbv de aankoop van ons eerste huis via Independer uitgekomen bij Storm Finance Nijkerk. We zijn door de adviseur naar onze volle tevredenheid voorzien van advies en hulp in het gehele traject! De adviseur neemt ruim de tijd om het proces door te spreken, stil te staan bij onze persoonlijke situatie en kwam vervolgens met een aantal opties op maat voor ons. Vragen/onduidelijkheden werden zeer snel opgevolgd en we zijn dan ook bijzonder tevreden! Tel daarbij nog eens de scherpe prijs op en we kunnen Storm Finance van harte aanbevelen.

Goed advies, supersnelle afhandeling!

Nog voordat we de offerte binnen hadden werd er door de adviseur al veel werk van gemaakt om de juiste documenten te verzamelen. Deze werden goed gecontroleerd door hem voordat hij later opgestuurde. Dit leverde een super snel resultaat op. Binnen ��n week na het tekenen van de offerte, was de financiering al helemaal rond. Totale looptijd, 3 weken.

Staat altijd voor je klaar

Bij ons moest alles snel geregeld worden omdat we nog voor 2015 de hypotheek wilden aanvragen. Dit ging allemaal erg makkelijk doordat ons duidelijk was wat er gedaan moest worden en we altijd konden bellen wanneer we iets niet snapten. De adviseur neemt de tijd voor je wanneer je met vragen belt en legt alles zo duidelijk mogelijk uit. Wanneer je mailt krijg je altijd bevestiging en snel antwoord. Vriendelijk en behulpzaam en alles wordt netjes afgehandeld. Een goede aanrader voor een onafhankelijke hypotheekadviseur!

Ambachtsstraat 13 D

3861 RH Nijkerk

088 – 0808300

Over Objectief hypotheken en verzekeringen

Onafhankelijk advies, waar je écht iets aan hebt. Wij, Bas en André, hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom heb jij bij ons één vast aanspreekpunt voor al jouw financiële zaken. In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw situatie en wensen en vergelijken we vervolgens alle hypotheken en verzekeringen met elkaar. Zo selecteren wij het financiële product dat het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie. Als onafhankelijk adviseur werkt Objectief hypotheken en verzekeringen samen met vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeraars. Zo kunnen wij alle aanbieders voor je met elkaar vergelijken en nemen wij je veel werk uit handen. Dat wij staan voor een goede prijs en kwaliteit, hebben wij al meerdere keren bewezen. Wij wonnen in de categorie prijs/kwaliteit de Independer prijs als beste hypotheekkantoor van de regio. Daar zijn wij enorm trots op, want daarmee toon jij dat je onze manier van werken ook waardeert.