Helder en duidelijk advies

Bij mij was het van belang dat de hypotheek snel geregeld was. Na een telefoontje kon volgende dag terecht voor 1e gesprek.Altijd tijdig op de hoogte gehouden over de stand van zaken.Communicatie verliep prettig, effectief en vlot.

uitstekend advies van mensen met veel kennis

Bij ons was het van belang dat de hypotheek snel geregeld was. Binnen een maand na het adviesgesprek hadden er de sleutel in handen, sneller konden er het niet wensen!

Een goed en eerlijk advies

Erg tevreden, goed verhaal, hij weet waar hij het over heeft en heeft goede vergelijkingen. Een prima advies voor een prima prijs!

Snel, snel, en nog eens snel..

De adviseur heeft ons erg goed geadviseerd en geholpen en heeft kennis van zaken. Daarbij is hij snel en adequaat. Ik kan hem iedereen aanraden

Verstand van zaken, snel en persoonlijk

Dit kantoor kan ik van harte aanbevelen. Adviseur nam ruim de tijd voor analyse en gaf duidelijk advies wat aansloot bij onze situatie.

helder en duidelijk advies

Adviseur geeft duidelijke uitleg en zoekt alles goed uit. kan helder uiteenzetten wat verschillende soorten hypotheek zijn en inhouden en wat het beste bij ons zou kunnen passen. beteken. Klantvriendelijk. Goede en snelle feedback. Goed te bereiken.

Klantvriendelijk, duidelijk en eerlijk

Bij Stormfinance Nijkerk neemt de tijd voor je, en werkt een doordacht plan uit. Alles word goed uitgelegd, en er wordt ook met je meegedacht. Voor vragen kun je er altijd terecht, en wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. M.a.w. degelijk advies voor een strakke prijs.

Duidelijk advies, echt op ons gericht.

We hebben duidelijk advies gehad en zijn zeer tevreden over de adviseur. Geen vraag was te veel en we hebben met een zeker gevoel de hypotheek overgesloten.

Aanrader als hypotheekadviseur

Wij hebben hier onze hypotheek geregeld voor ons tweede huis. Wij zijn hier erg tevreden over omdat het een professioneel en goed kantoor is waar ze hard voor je werken en altijd voor je klaar staan.

Zeer aanbevolen!

Ik heb het advies van Storm Finance t.b.v. mijn hypotheek als zeer deskundig ervaren, de communicatie verliep prettig, effectief en vlot. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik zeer goed.

goed en duidelijk advies

Wij hebben heel goed advies gekregen van de adviseur.Hij had alles keurig voor ons geregeld. Hij heeft ons altijd op de hoogte gehouden van de stand van zaken.Alles is duidelijk uitgelegd en contact was zeer goed.

Goed, duidelijk advies.

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat je op een fijne manier geholpen wordt. Ook is er flexibiliteit in het plannen van afspraken.

Sociaal eerlijk open bedrijf

Sociaal en open medewerkers, die je eerlijk en netjes behandelen en hun afspraken nakomen. Duidelijke uitlegging van onderwerrpen.

prima, snel en to the point

Per mail gevraagd om advies over rentevastperiode en wat te doen. Per ommegaande feiten op een rijtje en mogelijkheden om te doen. Daarna op mijn verzoek snel actie. Dat valt me steeds op: geen ongevraagd advies over producten waar ik geen behoefte aan heb, maar to the point advies wanneer ik het nodig heb.

Zeer behulpzaam

Zowel bij de aankoop van ons eerste huis als nu, bij de aankoop van ons tweede huis hebben wij ervaren dat de adviseur erg behulpzaam is. Je kunt alle vragen bij hem neerleggen en waar mogelijk zorgt hij voor een passend antwoord of een passende oplossing.

Goed geholpen en deskundige advies

Zeer vriendelijk en geven goede advies. Altijd makkelijk en snel bereikbaar. Als er wat is, denken zij altijd mee en zoeken zij snel de oplossing voor je. Een dikke 8 hebben zij zeker verdiend...

Goed advies, goed geholpen.

Snelle reactie's! We werden goed geholpen. Ze zoeken het beste voor je uit!

zeer persoonlijk advies op hoog niveau

Verstand van zaken en betrokken; meelevend, meedenkend maar altijd professioneel

Hypotheek overlaten sluiten

Het over sluiten werd top geregeld van a tot z. Geen vraag was te gek of te veel.

Prettig en goed ...

Inmiddels al meerdere keren mijn hypotheek via stormfinance geregeld. De laatste paar keren via ****. Dit is zeer goed bevallen en ging super vlot. Door dat ik zelf ook redelijk bekend ben met de materie zaten we vrij snel op 1 lijn. Inmiddels hebben ook al verschillende familie leden via **** een hypotheek. Waarom zou je overstappen als je adviseur goed bevalt en altijd bereid is om te helpen of het nou kantoortijden of avonduren zijn. **** bedankt.

Fantastische begeleiding

Van � tot z geadviseerd en begeleid. Ook na het tekenen super begeleiding

vertrouwd en meedenkend

Was al bekend met de adviseur als een duidelijke meedenkende en vertrouwde hypotheekadviseur.Je durft echt de aanvraag uit handen te geven om alles te regelen om een goed advies te verkrijgen.Zou hem bij iedereen aanbevelen.

Zeer betrouwbare en deskundige adviseurs!

Erg betrokken, deskundige en betrouwbare adviseurs die het mogelijk hebben gemaakt om in deze tijd waarin de banken niet echt makkelijk zijn voor ons een goed en gepast hypotheekadvies op te stellen en dit ook rond hebben kunnen maken met een geldverstrekkende instelling. Nooit te beroerd om mee te denken en te zoeken naar alternatieve oplossingen op momenten dat zich tegenslagen aandienden in het traject en ook nooit te beroerd om op andere vlakken te adviseren. Voor ons absoluut voor herhaling vatbaar en zeker een club om aan te bevelen bij vrienden en familie, hetgeen wij overigens al 3x hebben gedaan inmiddels.

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Je krijgt een professionele service, snelle afhandeling van vragen en goede adviezen aan de hand van je persoonlijke situatie. Daarbij is ook nog eens sprake van een aantrekkelijke prijs, inclusief overlijdensrisicoverzekering.Wij bevelen Stormfinance van harte aan!Henk & Nikki

Goed, duidelijk en persoonlijk advies

Bij de aankoop van ons eerste huis zijn we voor het afsluiten van de hypotheek heel goed door Stormfinance geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd, je wist waar je aan toe was. Ook fijn dat het zo persoonlijk is, je kunt altijd even langskomen of bellen. Alles was snel en goed geregeld. Kortom: top!

Ambachtsstraat 13 D

3861 RH Nijkerk

088 – 0808300

Over Objectief hypotheken en verzekeringen

Onafhankelijk advies, waar je écht iets aan hebt. Wij, Bas en André, hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom heb jij bij ons één vast aanspreekpunt voor al jouw financiële zaken. In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw situatie en wensen en vergelijken we vervolgens alle hypotheken en verzekeringen met elkaar. Zo selecteren wij het financiële product dat het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie. Als onafhankelijk adviseur werkt Objectief hypotheken en verzekeringen samen met vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeraars. Zo kunnen wij alle aanbieders voor je met elkaar vergelijken en nemen wij je veel werk uit handen. Dat wij staan voor een goede prijs en kwaliteit, hebben wij al meerdere keren bewezen. Wij wonnen in de categorie prijs/kwaliteit de Independer prijs als beste hypotheekkantoor van de regio. Daar zijn wij enorm trots op, want daarmee toon jij dat je onze manier van werken ook waardeert.