Duidelijk, ontzorgt, profesioneel

Ik heb ***** leren kennen als iemand die de tijd voor je neemt. Zeer professioneel is, en je ontzorgt, oftewel je dingen uit handen neemt en gewoon regelt zoals afgestemd. Heb het contact als zeer fijn ervaren en waarbij de bereikbaarheid voor aanvullende vragen altijd prima is geweest. Ruim tijd genomen om diverse opties te bespreken en door te rekenen. Dit heeft gezorgd voor een zeer overwogen keuze waarbij we achter staan.

Onafhankelijk, betrouwbaar, complete ontzorging

Wij hebben een ander huis gekocht waarbij er een complexe financiering nodig was. Objectief heeft ons zeer goed geadviseerd en compleet ontzorgd. Ze zijn altijd goed bereikbaar. Wat ik prettig vond is dat er geen limiet is aan het aantal contactmomenten. Ze reageren snel en adequaat op iedere vraag. Ze zijn deskundig en zeer nauwkeurig. Wij zijn hen dankbaar voor de financi�le begeleiding naar ons nieuwe huis.

Uitstekende dienstverlening

Wij hebben via Objectief een hypotheek afgesloten voor onze nieuwe woning. We zaten in een complex financiele situatie maar zijn super goed geholpen om een hypotheek te verkrijgen die aan onze wensen voldoet. Objectief neemt ruim de tijd de voor zijn klanten, je bent altijd welkom voor een kop koffie en geen enkele vraag is gek. Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel en altijd telefonisch bereikbaar.

Perfect!

Eindelijk een bedrijf dat voor de klant denkt! Supersnelle reacties via mail en telefoon. Echt zo fijn dat Objectief alles uit handen neemt en het regelt.Nu de verzekeringen nog, maar dat zal ook zeker goedkomen!

Vakbekwaam - betrokken - snel

Wij vertrouwen onze zakelijke en priv� verzekeringen al jaren (met grote tevredenheid) toe aan Objectief. Het was daarom een logische stap om ook onze hypotheek aanvraag door hen te laten behandelen. De heren hebben veel ervaring, zijn vakbekwaam en geven heldere adviezen. Een prettige sparringpartner die voor ons het beste resultaat weet te behalen.

Fantastisch service!

Wij hebben advies gehad van *** van objectief. De service is bijzonder goed en ik zou iedereen objectief aanraden. *** heeft ons enorm goed geholpen met het rond krijgen van de nieuwe hypotheek. We zijn helemaal happy in ons nieuwe huis, mede dankzij Onbjectief.

Goed en duidelijk advies

Je kunt ze altijd bellen voor advies en ze geven duidelijk uitleg. Ze weten direct waar je het over heb. En wie ze voor zich hebben. Ze blijven net zolang uitleggen tot je het snapt. Ze hebben hart voor de zaak. Dat merk je in alles

Goede, oprechte en duidelijke dienstverlening

Ik heb door de hulp van de heren in een rap tempo een mooie hypotheek en verzekeringspakket verkregen. Bereikbaar, duidelijk in uitleg, oprecht in handelen en vakbekwaam. Daarnaast gaan ze tot het uiterste om met het beste advies te komen. Ze denken met je mee en adviseren niets waar ze zelf niet achter kunnen staan. Ook ik heb deze heren inmiddels aanbevolen aan vrienden en familie.

Doorzetters en hulpvaardig

In juli 2017 zijn wij benaderd door een CPO Vereniging om deel te nemen aan een omvangrijk project. Namelijk, het realiseren van je eigen nieuwbouwwoning in samenwerking met een aantal andere leden, bestuursleden, architect enz. Bij een hypotheek aanvraag voor een CPO project worden veel documenten gevraagd wat voor ons onbekend terrein bleek te zijn. Bij *** en *** bleken wij aan het juiste adres te zijn. Zij wisten ons met de juiste begeleiding en advies door de vele obstakels heen te loodsen en brachten ons uiteindelijk het gewenste resultaat. Wij zijn *** en *** dan ook dankbaar voor de vele telefonische contactmomenten met de hypotheekverstrekker, notaris en overige instanties. Veel werk is door hen voor ons uit handen genomen! Dank hiervoor en tot gauw om de verzekeringen te bespreken.

Professioneel advies

Ik heb bij ***** en ***** mijn eerste huis gekocht. Onwijs fijne bekwame heren die mij geholpen hebben.

Eerlijk, betrouwbaar, snel en doortastend

Beide heren hebben ons super geholpen bij het kopen van ons eerste huis en het regelen van de verzekeringen die daar bij komen kijken. Ze hebben ons geholpen met de hele papierwinkel en maakte het voor ons heel overzichtelijk door duidelijk aan te geven wat wij moesten aanleveren en wat er van ons werd verwacht. Ze geven eerlijk advies en weten het onderste uit de kan te halen. Ik heb deze heren al aan meerdere vrienden en familieleden geadviseerd! Wij zijn heel erg blij dat we voor Objectief Hypotheken & Verzekeringen hebben gekozen.

Bekwaam advies

Modern kantoor geleid door een paar slimme en bekwame heren. Goed advies gegeven en de volledige afhandeling daarna was daarna ook prima verzorgd. Aanbeveling !

Helder, persoonlijk en no-nonse.

Leuke, gepassioneerde mannen die je een hoop zorgen en geld besparen. Nuchter verstand en altijd bereikbaar voor vragen. Echte aanrader!

Hypotheek

Wij zijn erg tevreden over Objectief. Nemen al het werk rondom de hypotheekaanvraag uit handen. Reageren heel snel op vragen/mails etc. Ook tijdens de vakantie van onze hypotheek adviseur werd het nauwkeurig overgedragen aan een collega. Alle vragen die je hebt als koper van een eerste huis werden met alle geduld beantwoord. Er werd super met ons meegedacht. Kortom; heel erg tevreden en zeker aan te raden! Wij komen uit Amersfoort, en gaan voor hypotheekzaken naar Nijkerk.

Betrouwbaar, duidelijk en professioneel.

Deze mensen geven een eerlijk en duidelijk verhaal. Staan voor je klaar, weten klanten te ontzorgen en altijd goed bereikbaar indien er nog vragen zijn. Hier staat de klant nog echt centraal en heb je niet het idee dat men alleen geld aan je wilt verdienen. Wij hebben de samenwerking in aanloop naar ons droomhuisje als prettig, menselijk en zeer professioneel ervaren!

goed advies

goed advies, nemen serieus de tijd en jouw situatie mee.

Fantastisch project

Samen met de adviseurs een hypotheek op maat voor ons droomhuis en project gekregen. Dit alles terwijl ik ook net een eigen zaak heb en daarin ze zich beiden naar de hypotheekverstrekkers voor hebben ingezet zodat wij het gewenste bedrag kregen.Dit uiteindelijk ook gekregen en bij veel van onze vrienden aangeraden om ook op bezoek te gaan. Dit alles vanwege een persoonlijke aanpak en geen nummer of klant nummer zoveel op de dag!

zeer prettig geholpen.

ons eerste koophuis, wij hadden veel vragen en waren hier en daar onzeker. we zijn zeer prettig geholpen, mochten altijd bellen niks was te gek.

Non-stop topadvies gedurende het hele kooptraject

Als beginnende ZZPer leek het moeilijk om een hypotheek te krijgen en ik had eerst een ingangetje bij de Rabo. Omdat je direct met een bank geen onafhankelijk advies meer krijgt toch Objectief Hypotheken gevraagd vanwege hun perfecte begeleiding in ons eerste huis. Geen moment spijt van gehad. Heel goed met de adviseurs kunnen sparren over alle zaken die in het kooptraject naar voren komen. Vanwege eigen interesse ben ik er zelf ook diep ingedoken maar dat was nergens voor nodig. Ik kwam telkens uit op de keuzes die we allang in werking hadden gezet. Ze bewaken de timeline goed en heb altijd het gevoel gehad in Control te zijn. Goed bereikbaar ook.Topkantoor dus!

Goed en duidelijk advies.

Wij zijn erg goed geholpen met een grote stap in ons leven. Als starter weet je niet goed wat er te wachten staat. Stormfinance (inmiddels Objectief.nl) hield ons goed op de hoogte van de vorderingen en maakte ons duidelijk wat er nog verwacht werd van ons.

Goed en helder advies.

Goed, duidelijk en helder advies. Alle opties worden besproken en er wordt meegedacht met de uiteindelijke woon wensen. Ze bieden een goede service, ook nadat de hypotheek is afgesloten. en als je eventueel nog vragen hebt over de betreffende hypotheek. Ook voor de verzekeringen wordt je prima geholpen. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Aanrader voor mensen die een hypotheek en/of verzekeringen willen afsluiten.

Ontzettend tevreden, hele zorgzame begeleiding.

Ik ben erg tevreden met de begeleiding van de adviseur. Vanaf moment een (maanden voordat ik daadwerkelijk een huis had) was de adviseur behulpzaam, zelfs met het beantwoorden van vragen die niet direct bij een hypotheekadviseur horen te liggen. Vanaf het moment dat mijn bod was aangenomen, heeft de adviseur helder alle opties uitgelegd en snel ervoor gezorgd dat er een aanbod op tafel lag. Kortom, ik heb hem al aanbevolen aan mensen en zal dat zeker blijven doen.

Super goed

Goeie advizeur zeker aanrader alles duidelijk en zeer snel geregeld kan niet beter

Kennis van zaken en goede prijs

Goed gesprek, luisteren goed en communiceren duidelijk. Ze nemen de tijd voor je en reageren snel. Hebben een goed advies gegeven.

Professioneel en klantgericht advies

Zeer tevreden over het professionele en klantgerichte advies. Er waren in mijn geval meerdere opties die niet alle ten voordele waren van Stormfinance Nijkerk. ***** geeft mij duidelijk en gericht advies na een geweldig goede uitleg. ***** neemt de tijd voor je, bespreekt alle opties en de voor en nadelen hiervan. Zo kon ik een goede keuze maken. Uiteindelijk geeft ***** ook aan wat hij zou doen, wat ook uiteindelijk de beste keus blijkt te zijn. Ik hou hiervan.

Ambachtsstraat 13 D

3861 RH Nijkerk

088 – 0808300

Over Objectief hypotheken en verzekeringen

Onafhankelijk advies, waar je écht iets aan hebt. Wij, Bas en André, hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom heb jij bij ons één vast aanspreekpunt voor al jouw financiële zaken. In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw situatie en wensen en vergelijken we vervolgens alle hypotheken en verzekeringen met elkaar. Zo selecteren wij het financiële product dat het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie. Als onafhankelijk adviseur werkt Objectief hypotheken en verzekeringen samen met vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeraars. Zo kunnen wij alle aanbieders voor je met elkaar vergelijken en nemen wij je veel werk uit handen. Dat wij staan voor een goede prijs en kwaliteit, hebben wij al meerdere keren bewezen. Wij wonnen in de categorie prijs/kwaliteit de Independer prijs als beste hypotheekkantoor van de regio. Daar zijn wij enorm trots op, want daarmee toon jij dat je onze manier van werken ook waardeert.