Helder advies, altijd bereikbaar

Deze hypotheekadviseur heeft al onze vragen zeer duidelijk weten te beantwoorden, en ervoor gezorgd dat wij van te voren goed wisten waar wij aan toe waren wat betreft de aankoop van ons eerste huis. Hij nam altijd ruim de tijd voor ons, en zorgde ervoor dat we op korte termijn antwoorden en benodigde documentatie ontvingen.

Klantvriendelijk, transparant en duidelijk

Voor onze tweede woning naar storm finance geweest, ***** en ***** hebben ons prima ingelicht over het huidige aanbod van hypotheken. Daarna ons geholpen bij een goede keuze maken voor onze situatie. Zeker een aanrader!

Deskundig en snel

De deskundigheid is meteen te merken bij het eerste gesprek.Een zeer actieve en snelle aanpak, waarbij op vragen van ons altijd een duidelijke uitleg volgde. Het advies is klantgericht.

Zeer goed geholpen voor onze eerste woning

Samen een eerste huis kopen leek vooraf een heel karwei, maar door Stormfinance zeer goed door het traject heen geholpen. Alle vragen kan je stellen en worden snel beantwoord, het werd duidelijk uitgelegd, zodat we wisten waar we aan toe waren. Ook bij het zoeken naar hypotheken werd goed meegedacht, niet alleen voor het 'nu', maar ook voor de toekomst. Ik zou iedereen voor het aankoop van een eerste woning Stormfinance aanraden!

Eerlijk, nuchter, goed onderbouwd advies

Vanaf het eerste gesprek wist ik dat het een prettige samenwerking zou worden. Het was zeer open, duidelijk en het te bewandelen pad werd in het eerste gesprek duidelijk toegelicht. Inclusief wat hij als adviseur voor mij zou gaan betekenen. Elk advies werd onderbouwd met meerdere argumenten, was ik eventueel nog niet overtuigd dan kwamen er nog een paar bij wanneer ik daar om vroeg.Mocht ik thuis zitten en nog vragen hebben, kon ik altijd bellen en werd er direct opgenomen of dezelfde dag nog teruggebeld (zelfde geldt voor de mail). Er werd pro-actief voor mij meegedacht en gehandeld: net voor een rentestijging een rente-aanvraag doen bijvoorbeeld.Over het algemeen zeer goed te spreken over Storm Finance.

Betrouwbaar duidelijk advies!

Prettig contact, altijd bereid om extra uitleg te geven. Vlot bereikbaar. Als leken in hypotheken kan je makkelijk bedonderd worden, maar *****s nam ons dat gevoel geheel weg. Je krijgt daadwerkelijk waar voor je geld! Alle mogelijkheden worden benoemd en uitgelegd. We staan voor meer dan 100% achter de hypotheek die wij hebben afgesloten.

Aanrader

Fijn gesprek, ook nog bij ons thuis langs geweest. Reageert snel, gaf opties waar we nog niet aan gedacht hadden (combinatie van 2 hypotheken)

Duidelijk advies en uitstekende communicatie.

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Storm Finance. In een spannende tijd waarin wij ons huis hadden verkocht en een nieuwe hypotheek moesten afsluiten kregen wij uitstekend advies van*****. Duidelijk-Vakkundig-Uitstekende Communicatie

bereid om goed mee te denken

niet te beroerd om ook minder bekende hypotheekverstrekkers erbij te betrekken en geeft goed aan waarom hij zelf voor een bepaalde optie zal kiezen vanuit zijn ervaringen in de markt. Waardevol!

Duidelijk en persoonlijk advies

Duidelijk en persoonlijk advies waarbij alle tijd en aandacht wordt gegeven. In afwezigheid van ***** ben ik net zo vriendelijk geholpen door Andre. Naast het goede advies en de service hebben ook de relatief lage advieskosten mij geholpen in de keuze voor StormFinance.

Goed advies

We kregen een duidelijk en eerlijk advies. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Op vragen via de mail wordt snel gereageerd. Afspraken worden goed nagekomen.

Helder, goed en eerlijk advies

Goed en eerlijk advies, waarbij verder gekeken is dan alleen de goedkoopste hypotheek. Er is ook gekeken naar persoonlijke voorkeuren en voorwaarden. Niet voor elk belletje of bezoekje krijg je een rekening. Vooraf is duidelijk wat je krijgt.

Helder en duidelijk advies!

Zeer duidelijk hypotheek advies gehad van *****! Geen poespas verhaal maar gewoon duidelijk!Ook van zijn collega goed advies gehad over andere verzekeringen,waar je dus ook goed terecht kan..ga zo door heren! Beveel Stormfinance aan iedereen aan!

Toegankelijk, persoonlijk, flexibel, vakkundig

We zijn bij de aankoop van ons eerste huis fantastisch geholpen door *****van Stormfinance in Nijkerk. Het contact met ***** was zeer makkelijk en hij handelde snel. Het hele proces verliep zeer soepel. Hij heeft zijn uiterste best gedaan om een voor ons passende hypotheekverstrekker te vinden, we zijn daar heel blij mee. Niks dan lof voor Stormfinance!

Perfect advies

Wij zijn zeer tevreden en te spreken over deze adviseur, het was erg fijn om thuis een gesprek over onze hypotheek te hebben. Bij vragen konden wij altijd bellen en kregen we gelijk antwoord op onze vragen. Super fijn bureau, een aanrader.

complexe materie in "Jip & Janneke taal"

Als je geen financi�le achtergrond hebt, zijn hypotheken toch wel ingewikkeld. Toch heeft Storm Finance deze materie heel eenvoudig uitgelegd. "Jip & Janneke taal". Je loopt overal stap voor stap doorheen en dit is erg prettig. Zo weet je precies wat je te wachten staat. Daarnaast is de service erg goed. Strom Finance schakelt snel en in nog geen 24 uur zijn je vragen beantwoord.

Zeer goed advies lekker to the piont

super vriendelijk goed advies weet wat ze doen ik kom en blijf zeker Truch komen

Super advies !

Super advies , goed bereikbaar , persoonlijk contact

super service

Eerlijk en kundig advies.Waarbij de klant centraal staat.

Goed advies

Adviseur weet waar hij over praat, reageert snel op email.

Zeer goede dienstverlening, vindt wat wij zoeken

Wij hebben een nieuwe hypotheek afgesloten. Hierbij hebben wij goede en gericht advies gekregen. Hierdoor vonden wij de hypotheek voor ons.De dienstverlening is erg goed; thuis advies, en snelle reacties op e-mails.Dat alles voor een heel scherpe prijs.Wij zijn erg tevreden over de hulp, en raden anderen zeker aan om bij Storm Finance hun adviezen en hulp te zoeken.

Duidelijke informatie, heldere keuzes

Het hele oversluitproces ging erg snel en soepel en werd prima begeleid door Stormfinance.

Fijn team, passende hypotheek!

In een gecompliceerde zaak zijn we helder en juist geadviseerd!Korte lijntjes en snelle communicatie om samen tot de passende hypotheek te komen, met een tevreden resultaat! Bedankt beide adviseurs!

zeer goed

hier word je goed geholpen en altijd vriendelijk ze adviseren je erg goed en regelen het snel voor je

Fantastische service

Na zeven jaar vroeg de adviseur mij om langs te komen, hij heeft mij geadviseerd om eens te informeren naar rentebemiddeling. Dit bleek uiteindelijk zeer gunstig voor mij uit te pakken. Kortom een fantastisch advies waardoor ik nu ook van de gunstige rentes gebruik kan maken. Zeer deskundige en prettige samenwerking een echte aanrader!

Ambachtsstraat 13 D

3861 RH Nijkerk

088 – 0808300

Over Objectief hypotheken en verzekeringen

Onafhankelijk advies, waar je écht iets aan hebt. Wij, Bas en André, hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom heb jij bij ons één vast aanspreekpunt voor al jouw financiële zaken. In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw situatie en wensen en vergelijken we vervolgens alle hypotheken en verzekeringen met elkaar. Zo selecteren wij het financiële product dat het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie. Als onafhankelijk adviseur werkt Objectief hypotheken en verzekeringen samen met vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeraars. Zo kunnen wij alle aanbieders voor je met elkaar vergelijken en nemen wij je veel werk uit handen. Dat wij staan voor een goede prijs en kwaliteit, hebben wij al meerdere keren bewezen. Wij wonnen in de categorie prijs/kwaliteit de Independer prijs als beste hypotheekkantoor van de regio. Daar zijn wij enorm trots op, want daarmee toon jij dat je onze manier van werken ook waardeert.