Zeer tevreden met het vakmanschap en flexibiliteit.

De mannen hebben bij mij 2 dakkapellen geplaatst, de zolder compleet gebouwd en voorzien van een nieuwe slaapkamer en badkamer en sauna. De ervaring was zeer prettig. Vooraf werden er duidelijke afspraken gemaakt en deze werden altijd netjes nagekomen. De flexibiliteit tijdens het werk was zeer prettig, al onze wensen werden serieus genomen en uitgevoerd en daardoor zijn wij nu super tevreden met het eindresultaat.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Betrouwbaar en kundig

Vriendelijke medewerkers die netjes en kundig te werk gaan. Ze leveren vakwerk en op maat. Altijd in overleg en geen verrassingen. Afstemmen over planning gaat ook in overleg. Dit mag nog iets strakker soms. Verder zeer tevreden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Een eerlijk en degelijk bedrijf die voor de juiste kwaliteit gaat.

Het bouwen van onze woning door (af)Bouw Alliantie is zeer goed verlopen. Vanaf de eerste ontmoeting heb ik veel vertrouwen gehad in deze aannemer en dat hebben ze waargemaakt! De woning is met hoge kwaliteit gemaakt en de energierekening van ons passiefhuis is slechts €45,-/maand, dit klopt met de verwachtingen. Groet John van Wijk

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Antonie van Leeuwenhoekweg 32 a