Vriendelijk ontvangen, netjes en vlot geholpen.
Snelle professionele afhandeling
jaarlijkse APK met bij werk waar nodig voor de keuring en een grote beurt, en een moeilijke klus om de gloei bougies te vernieuwen. Nogal spannend omdat die afbreken als die vast zitten, een moest uitgeboord worden gelukkig zonder de kop er af te halen. Een langdurige klus dus. Alles goed geregeld en klaar gemaakt weer voor een jaar van camper en.
Vriendelijke medewwrkers, deskundig en hulpbeteid.
zeer goede ervaringen
Zijn altijd bereid om kleine euvels direct te verhelpen!
Vriendelijk, snel en helemaal top! Mark en Milan echte toppers!!
Hele prettige en fijne mensen met verstand an zaken
Snel, duidelijk, vakkundig
Al jaren klant bij eurocars! Vakkundig, professioneel ,heel vriendelijke, eerlijk gastvrij en behulpzaam! Zoeken altijd naar de beste oplossing voor je auto om dure reparatie in de toekomst te voorkomen. Nemen altijd contact op als er onvoorziene dingen zijn. Topgarage!!
Alles wat gebeuren moest plus de extra verzoeken zijn prima uitgevoerd. De leenauto was niet zo best.
Vriendelijk, naar mijn inziens oprecht mbt adviezen.
Prettige en kundige garage. Vakmensen waar service en afspraak hoog in het vaandel staat.
Ik heb geen verstand van auto's , ik hoor alleen als er een ander geluid is. Alles is correct verlopen, goede communicatie, vind ik heel belangrijk.
Ben altijd goed en vriendelijk geholpen. Er wordt altijd uitgebreid geantwoord op mijn vragen en meegedacht om de kosten te beperken. Kortom top, een tevreden klant.
Goede service en vriendelijke mensen.
Ervaren monteurs duidelijk in de kosten en werken op tijd ! En erg vriendelijk :)
wat ik al net zij super en deskundig
Ben heel tevreden met de service die verleend wordt !
Mijn trouwe Nissan Micra vertrouw ik alleen aan de heren van Eurocars toe.
Altijd tevreden en hebben tijd voor acute problemen.
-Proberen altijd in te spelen op problemen die soms ontstaan. Denken praktisch mee en niet altijd in de duurste oplossingen. Je kunt voor veel zaken terecht, denken ook buiten 9-5. Kortom, prettige en betrouwbare garage. Echt aan te bevelen.
De service is echt top, en vooral verrassend snel
Auto is daar in goede handen
Altijd deskundig en vriendelijk
Aalsmeerderweg 253 a