Heel vriendelijk en duidelijk
Super fijne garage, heel behulpzaam en vriendelijk. Als enige garage in de buurt de moeite genomen om mijn software binnen half uur uit te lezen en, indien mogelijk, het probleem op te lossen. Nogmaals dank Milan voor je service en meedenken.
Medewerkers zijn uitermate vriendelijk en luisteren naar je als bij ze komt
Goede service en denkt mee met de klant. We worden altijd goed geholpen.
Auto gebracht voor APK en onderhoud. Minder onderhoud uitgevoerd dan waar ik om vroeg, simpelweg omdat het niet nodig was. Geweldig! Veel geld bespaard:-)
Altijd berijd om te helpen met problemen en oplossingen te ontwikkelen.
Een vakgarage waar er nog maar weinig van zijn. Afspraak is afspraak, niets is te gek en voor alles is een oplossing. Je auto is hier echt in goede handen voor een hele redelijke prijs.
Mooi werk dank je wel Milan
Vanaf het moment dat mijn toenmalige nieuwe auto gekeurd moest worden, gaan we naar Jos en Marc. Ik ben blij met de open en duidelijke communicatie. Ik kom nooit voor verrassingen te staan wat betreft reparaties en kosten. Dat wordt altijd in goed overleg gedaan. En wanneer ik hulp nodig heb, hoef ik maar te bellen en kan altijd vrij snel terecht. Kortom.... Een heel tevreden klant!
Altijd tijd voor je. Ongekende service. Zeer vakbekwaam. Altijd vriendelijk.
Vriendelijk, meedenkend, snel
Volkomen tevreden
Gewoon ouderwetse garage, maar met moderne techniek, goed en niet overpriced
q
Altijd staan jullie klaar super vriendelijk
Zeer klantvriendelijk, en vakbekwaam
Ik kom er 20 jaar en ben altijd goed geholpen.
Altijd vriendelijk en deskundig!
Altijd vriendelijk, hulp vaardig, betrokken en vooral goede service. Ik spreek uit ervaring en dus is het mijn mening.
De storing die ik had werd keurig en snel gevonden en opgelost
zeer goed, ben al jaren klant
Goed advies en super netjes geregeld.
3 x een bezoekje gehad 1 x op aanraden van de ANWB er moesten een aantal zaken vervangen worden volgens Eurocars moest er alleen e.e.a gereinigd worden. 2 e bezoekje rammelende uitlaat dat kunnen we wel even lassen. 3 e bezoekje apk keuring + advies reparatie airco jammer genoeg gaat dat laatste erg veel geld kosten en het advies was ook dat niet te gaan doen voor deze auto van ruim 10 oud. Mogelijk tot een volgend bezoek met een andere auto
Mijn ervaring is goed
Aalsmeerderweg 253 a