Topgarage, toppersoneel, altijd bereid om te helpen, perfect!!
meedenkend, snel en klantgericht!
echt vakmensen ben al meer dan 25 jaar klant en zeer tevreden
Vriendelijk personeel, goede service. Al jaren tevreden klant.
geholpen met onverwacht probleem zonder een afspraak
Alles klopt, afspraak, advies, uitvoering, vriendelijkheid, professioneel, goede prijs.
Zie hierboven
Na mijn vooraf gemaakte afspraak prima uitgevoerd wat ik graag wilde en kon er op wachten, vakwerk op de juiste manier en met de juiste gereedschappen. Prima prijs!
De garage die meedenkt voor de klant ,prijsbewust en eerlijk zijn naar je klanten
Heel open en altijd klantvriendelijk.
Prettig bedrijf
al 25 jaar klant en niet het idee dat je getild word netjes in overleg op tijd een seintje dit of dat komt eraan
Amazing service
Ik word altijd goed geholpen bij vragen en ik heb er nogal wat. Nooit problemen, goed en deskundig personeel en fijne sfeer. Persoonlijk en betrokken.
Probleem met handrem werd op oudjaarsdag prima verholpen
Een fijne garage waar men je echt helpt, of het nou voor een beetje olie of iets groters is, ze denken altijd mee en zijn állemaal superrelaxt en vriendelijk!
Vriendelijk personeel die je eerlijk verteld over de werkzaamheden
Betrouwbare partner voor je auto-onderhoud en reparaties. Heldere frisse lange termijn denkende ondernemers. Waar vind je ze nog.
Lieve mensen en uitstekende uitleg over wat wel en wat niet direct nodig is. Zeer goede kennis van alle merken. Altijd een plezier om te komen.
De onderdelen die vervangen moesten worden zoals alle remschijven en remblokken zijnmet vakmanschap vernieuwd. 2 remklauwen kwamen er bij omdat deze inwendig vast zaten en na 16 jaar ook vernieuwd. Alle groot onderhoud delen zijn netjes gedaan ( filters , bougies, vloeistoffen) Auto rijdt echt weer heerlijk en merkbaar beter. Top vakmanschap voor een nette prijs.
Al jaaaaaren kom ik bij Carprof Eurocars Aalsmeer / Jos van Diemen. Ik kan er lang over zijn, maar dat is niet nodig, professioneel, super vriendelijk, behulpzaam en net iets goedkoper dan de rest. Top garage!!
Zie boven en als aanvulling "geen gewauwel.
Snel en vakkundig geholpen
Vakkundig, zéér behulpzaam, zéér eerlijk, zéér vriendelijk en gastvrij, nemen de klant serieus en zijn altijd bereid om je op zeer korte termijn langs te laten komen. Ik ben al jaren klant. Kom blij de garage binnen en ga er nog blijer weer uit.
Aalsmeerderweg 253 a
1432 CN Aalsmeer