Altijd meteen geholpen en indien het niet kan is er altijd een (noot)oplossing!
Top garage, mensen met veel kennis!
Prima geholpen.
betrouwbaar en eerlijk
Ze zijn altijd correct, vriendelijk en zonder verrassingen.
Kom er al jaren en ben tot nu toe nooit teleurgesteld.
Veel kennis van zaken, goed advies.
Ik ben hier al jaren klant, net als de rest van mijn familie. Altijd super netjes en eerlijk geholpen door aardige sociale mensen. Er word altijd positief mee gedacht en ook eerlijk gezegd als ik beter eenmalig voor iets ergens anders geholpen kan worden. Prijzen zijn altijd goed en eerlijk en van te voren word je ook netjes op de hoogte gesteld van alles zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Top plek voor alles voor je auto!
Duidelijk communicatie. Heldere offerte wat betreft de werkzaamheden. Denken mee. Hebben ook de APK die er aan kwam uitgevoerd.
Motorstoring lampje was plotseling aangegaan. Na telefonisch contact werd ik geadviseerd om even langs te komen. Nadat de auto was uitgelezen bleek er niet zo veel aan de hand te zijn, maar ik kreeg nog wel goed advies mee. Bedankt!
Fijne service
Je wordt snel en goed geholpen. Prijzen zijn ook top.
Goede dienstverlening en service. Kundig en vriendelijk personeel. Geen onnodige onkosten. Zelfs naar huis gebracht omdat ik niet zover kan lopen. Er is een reparatie uitgevoerd.
Altijd beste service en prima prijs!
Volgens mij veel vaste klanten.
gewoon goed bedrijf aardige mensen en altijd goede kwaliteit.
Goede snelle service door vriendelijke mensen en dat voor een prijs die op maat is!
Vriendelijk, kundig
Is altijd druk bij Eurocars en toch meestal snel geholpen. Monteurs weten goed waar ze mee bezig zijn. Vakmensen. Goede service.
Klantvriendelijk bedrijf eerlijk.
Duidelijke communicatie en goede service
Hele goede snelle service!
Mijn vaste adres. Vakkundig en correct
Onze camper ging voor de APK en wij kregen prima advies.
Ik komt al heel lang bij Eurocars. heb door de jaren heen nog geen slechte ervaring gehad. Ze vertellen precies wat er aan de hand is, wat vervangen of gerepareerd moet worden en wat het kost.
Aalsmeerderweg 253 a
1432 CN Aalsmeer