Al sinds 2014
Ze zijn duidelijk over de werkzaamheden en de prijs, en zeer capabel. Onze auto's zijn daar in goede handen.
Je kunt daar altijd terecht en word dan prima geholpen, services en kwaliteit zijn altijd goed en voordeliger dan de merkdealer. kom hier al jaren, zal hier nog vele jaren komen en stuur hier ook veel kennissen naartoe. omdat het zo'n fijne garage is met vakmanschap en aardige mensen.
Fijn en gewoon duidelijk uitgelegd waar de ksoten voor waren. Duidelijkheid openheid en transparantie. Wij komen graag weer bij jullie
Deze mannen (en dame) hebben er zelfs alles aan gedaan om tijdens de drukte (en eigenlijk vol) toch nog onze auto te repareren net voor onze vakantie! Dank! Voor ons een goede garage!
Ik moest nieuwe banden onder mijn auto krijgen, maar had zelf een verkeerde afspraak ingepland. Snel geschakeld door het vriendelijke personeel. Voor een goede prijs, goed werk. Erg tevreden
Fijne garage die meedenkt in oplossingen en prima werkt levert tegen redelijke prijzen
Kom al enige jaren bij dit bedrijf. Héb nog nooit iets negatief meegemaakt in al die jaren.
Vriendelijk en behulpzaam
Zie hierboven!
Ik kom al jaren bij deze heren. Zijn altijd vriendelijk, weten precies wie je bent, eerlijk over prijzen en heel transparant. Ik woon inmiddels een uur rijden van Aalsmeer af, maar blijf bij deze garage.
Altijd maken ze tijd voor je.
Goede service aardig personeel
Helaas moet ik door een verhuizing opzoek naar een andere garage. Ik kan iedereen deze garage aanraden! Snel en goed geholpen, altijd vriendelijk en professioneel en open en eerlijk over de dingen die moeten gebeuren. Tot ziens!
Gewoon een ouderwetse vakgarage waar service nog belangrijk gevonden wordt Denken mee met de klant en vervangen niet iets wat nog goed is (ervaring dat dit wel eens bij andere garage's anders is)
Ik.kom er al jaren perfecte garage aardig personeel en de koffie is ook lekker
Prettig
Keurig op afspraak werken en zo mogelijk kan ik er op wachten. Prima service, al meer dan 15 jaar klant
zeer klant vriendelijk
Ik ben ondanks dat ik een nieuwe klant bent toch snel geholpen. Prima garage!
Top bedrijf ! Altijd vriendelijk behandeld! Goede service en snel geholpen !!!! Fijn personeel! Zeker een aanrader!
Vriendelijke service en staan altijd voor je klaar
Ze hebben altijd tijd voor je, problemen of reparaties worden goed en zorgvuldig opgelost!
Deskundig zover ik dat kan beoordelen. Moeten duidelijker zijn wat betreft wanneer de reparatie kan worden uitgevoerd.
Vriendelijk en deskundig geholpen
Aalsmeerderweg 253 a