Ging er heen voor de keuring van mijn oude diesel campertje. Alle punten werden doorlopen en een duidelijke rapportage werd opgesteld, na een aantal kleine reparaties, kon ik voor 2 jaar apk gekeurd weer de weg op! Eerlijke en professionele garage! Zeer aan te raden voor oa keuring van oude diesel campertjes.
Goede ervaringen.
Denken met je mee en werken tot volle tevredenheid en overleggen ook onderling. Klantvriendelijk.
Altijd netjes, eerlijk en aardig.
Makkelijk om een afspraak te maken Goede service
Al heel lang klant. Eerst met de camper. Nu met de personenauto.
Vriendelijk, oplossingsgericht
Daar is de klant nog koning eerst overleg en dan goed repareren
Eurocar is een betrouwbare garage
Helemaal goed goed werk
Goede service, vriendelijk personeel en duidelijkheid over de verrichte werkzaamheden.
Kom hier al jaren. Goede service, vriendelijke en zeer bekwame medewerkers. Heel betrouwbaar.
Ik kon snel terecht voor een apk en grote beurt. Zelfde dag nog alle nodige reparaties verricht, inclusief nieuwe onderdelen!
Great team!
Al jaren kom ik hier . Ik kan niet anders zeggen op alle gebied geweldig.
Bijna àlles kan
Prettig, professioneel, afspraken goed nagekomen.
Eerlijk advies, vakkundige reparatie. Er wordt met je mee gedacht voor een goede oplossing en super persoonlijk
Altijd prima geholpen
Mijn auto was vrij onverwachts na een pech bij deze garage terecht gekomen. Ze hebben mij heel goed en eerlijk geholpen en hebben mij ook de tijd gegeven om besluiten te maken en dingen uit zoeken. Vervolgens zijn ze ook heel flexibel geweest naar de sleepdienst en andere partijen die hiermee gemoeid waren dus al met al een heel positieve ervaring met professionele en aardige mensen.
Er werd meegedacht toen ik belde over mijn afspraak. Top. Het enige is dat jullie aanhef aan deze mail begint met beste Piet. Mijn achternaam is Piet en er hoort te staan Beste mevrouw Piet.
Kom al jaren bij deze garage
:-)
Er wordt op een fijne manier met je omgegaan. Service en deskundigheid gaan hand in hand.
Ik kom al jaren bij eurocars. Altijd eerlijke goede adviezen en prijzen. Vriendelijke goede service en super snel geholpen.
Aalsmeerderweg 253 a
1432 CN Aalsmeer