Goed geholpen
Alles wat je van een goede garage mag verwachten
Kom al vele jaren bij Eurocars. Word altijd zo snel mogelijk geholpen. Vriendelijk personeel
Een vriendelijke en professioneel team.
Kom er Merendeel voor apk soms voor reparatie duidelijke afspraken een goede service
Gedurende meerdere jaren hebben mijn vriendin en ik onze auto's in onderhoud bij Eurocars. We kunnen niets anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over hun service en klantvriendelijkheid en pricing.
Geen moeilijk gedoe uitlaatbeugels los kunnen we meteen even lassen na een 1/2 uurtje gereed snel en duidelijk top
Kan met iedere hulpvraag betreffende mijn auto terecht.
Doet wat het belooft.
Goede service aardige mensen correcte behandeling
Nooit verrassingen. Altijd vriendelijk. Ze denken met je mee als dat nodig is.
de service is geweldig
Altijd vriendelijk, snel, deskundig dus goed geholpen. Geen onzin, als, ruitenwisservloeistof bijvullen...... Erg prettig elke keer/reparatie/apk weer!
Mijn bus heb ik nodig voor mijn werk. Hij werd snel en keurig gemaakt.
geweldige service, kom er al jaren
Vakkundige mensen, goed overleg over uit te voeren werkzaamheden. Fijne wachtruimte.
Ik kom er meer dan 20 jaar en wordt altijd goed geholpen.
Grote beurt, apk, nieuwe winterbanden. Perfect uitgevoerd. Alleen een veer clip van de kenteken verlichting was verbogen waardoor deze uit de carrosserie kwam. Zelf het kopje weer inde juiste vorm gebogen. Zit weer prima. Kortom prima werk geleverd met een klein dingetje net niet helemaal goed.
Ze staan altijd meteen klaar om te helpen en een hele goede service!
Netjes geholpen, denken voor uit. Kwam voor mijn koppeling en drukgroep van mijn bus. Meteen nieuwe keerringen vervangen waar je anders nooit bij zou komen. Helemaal top
Kom al jaren bij Eurocars! Altijd keurig en vriendelijk geholpen. Ze denken goed mee om kosten te drukken of te spreiden, wat met groter onderhoud wel fijn is.
Een prima bedrijf met deskundige mensen
Vriendelijk geholpen, goed geadviseerd. Snel geholpen!
Aalsmeerderweg 253 a
1432 CN Aalsmeer