Garage staat altijd klaar en geeft prima advies of oplossing!!
Alles volgens afspraak en vakbekwaam en zonder onverwachte kosten
Wordt goed meegedacht, hele fijne communicatie, top service. Heb ze al heel vaak aangeraden bij andere mensen. Voor ons een blijvertje!
Ik kom al decennia bij deze garage, tot volle tevredenheid
Goed vakkundig advies en ook nog vriendelijke mensen .
Mijn ervaring met Eurocars is altijd positief. Goede communicatie en service.
Ontzettend aardig personeel
Zeer ervaren personeel met zeer veel ervaring voor alle merken.
altijd super behandeld
je ben een naam geen rekening nummer ben al 40 jaar klant vanaf de loods in Amstelveen na div keren genaaid te zijn bij Renault Nederland waar de dealer ze omzet aan onderdelen moet halen
Per toeval deze garage gevonden en ik ga letterlijk nergens anders meer heen. Te veel andere garages die of onduidelijke extra kosten in rekening brachten of niet professioneel genoeg zijn. Aanrader deze garage.
Hele fijne garage om bij te komen. Ik kom hier al heel veel jaren. Ze denken mee om tot een goede oplossing van een probleem met de auto te komen, ook waar het om de kosten gaat. Ze zijn servicegericht, flexibel en altijd vriendelijk ! Dankjewel Mark !!!
Vakkundig advies en snelle service
Eurocars is de enige auto garage die ik vertrouw en altijd levert !!
Al jaren een tevreden klant
al jaren zeer tevreden
Fijne garage. Altijd vriendelijk, kundig en behulpzaam. Mijn auto had kuren, ik kon hem meteen brengen en daar laten staan, zodat ze er aan konden werken tussen de bedrijven door. Paar daagjes later was het gefixed.
Ook voor kleine reparaties zoals even een lampje vervangen staan ze altijd klaar en wordt men veelal meteen geholpen zonder een afspraak vooraf. Prima service en vriendelijk personeel.
Prima.
Prima service, duidelijke uitleg, vriendelijk, betaalbaar,
Onlangs een grote reparatie laten doen aan mijn Volvo V70 met 2 jaar GARANTIE
Snelle afspraken, sympathieke medewerkers, denken mee voor de beste oplossing. Topbedrijf . Al meer dan 10 jaar vaste klant voor camper en auto!
Altijd goed
Altijd goed geholpen
Aardig behulpzame sfeer, nemen de tijd om het probleem uit te leggen. Bieden goede snelle service.
Aalsmeerderweg 253 a
1432 CN Aalsmeer