Luisteren en schakelen met gepaste snelheid. Helder, duidelijk en komen de afspraken na.

De order uitbesteedt, hebben het beste totaal plaatje, een adviseur/vertegenwoordiger op bezoek gehad met verstand van zaken. Er wordt geluisterd en op gepaste wijze snel geschakeld in het commerciële traject. We hebben vertrouwen op de nog in te plannen plaatsing!

Fijne airco!

De Klimaatregelaars hebben actief meegedacht aan hoe en waar ik het beste de airco in mijn woning kon plaatsen. Netjes werk geleverd (precies zoals beloofd) en nu heb ik een heerlijk koele slaapkamer.

Goed advies, eerlijke prijs, vakkundig geinstaleerd

Na een prettig advies gesprek zijn binnen een paar weken al de airco's geïnstalleerd. Ik had meerdere gespreken en offertes ontvangen. De combinatie van keuze uit modellen, het goede advies en de eerlijke prijs heeft het voor mij gedaan. Installatie is netjes zowel binnen als buiten, en ondanks dat tijdens installatie wat moeite onstond (harde muur met staal in beton) hebben ze alles op alles gezet om dat toch op de dag zelf op te lossen, wat ze gelukt is. Bedankt jongens!

Het installatieteam, Rinaldo en Jayden, hebben keurig werk geleverd.

Goed advies met betrekking tot het leggen van de leidingen. Nu het comfort nog gaan ervaren.

Uitstekend gewerkt

Uitstekend en zonder enige overlast de werkzaamheden uitgevoerd En een duidelijke uitleg over de gebruiksaanwijzing gegeven

Uitstekende service en producten

Voor de tweede keer in 3 jaar tijd dit bedrijf gevraagd om airco's te komen plaatsen. Ons nieuwe huis was al voorzien van een airco welke ze zelf niet hebben geplaatst, maar deze wel hebben opgeknapt en weer goed werkend hebben gekregen. Zeer vriendelijke mensen en hebben weer prachtig werk afgeleverd!

Maar ook een uitstekende werknemer.

Absolutely top

What a wonderful experience from the first meeting to discuss the project, the price quotation, the planning to the actual installation and after care. Professional team, quality of work was outstanding. To be honest, have never had such considerate and efficient "monteurs" working in my house. Very pleased with the work and would highly recommend De Klimaatregelaars.

Super ervaring en kwaliteit

Met Mike op locatie goed doorgenomen wat de wensen waren, waarbij hij goed meedacht en duidelijke informatie gaf. 3 Panasonic Airco's bij hen aangeschaft welke begin januari op vakkundige manier geïnstalleerd zijn. De medewerkers dachten goed mee en kwamen met goede oplossingen bij eventuele uitdagingen. Mijn huis is van 1910 en er waren nog wél wat uitdagingen m.b.t. resonantie geluid in een deel van het huis. Ook hier was de afstemming met Bas uitstekend. Gezamenlijk hebben we gekeken naar de beste oplossing voor het resonantie geluid waardoor we die tot een minimum hebben kunnen reduceren. Ik moet de zomer natuurlijk nog gaan testen, maar tot op heden een geweldige ervaring en ik zou de Klimaatregelaars dan ook van harte aanraden.

Ter zake kundig en goed advies

Zeer prettig eerste contact en duidelijk uitleg van de nog uit te voeren werkzaamheden. De monteur zeer vriendelijk en goed mee denkend in de uitvoering . Schoon gewerkt en netjes afgewerkt. Voor het onderhoud graag zelfde monteur omdat hij precies weet hoe de installatie in elkaar zit. Ik ben zeer tevreden tot nu toe en hoop dat ik het blijf.

Alles uitgevoerd zoals beloofd.

Zeer goede ervaring bijzondere vriendelijke en kundige installateur Rinaldo. zeer netjes gewerkt. Zeker een aanrader ook goede prijs kwaliteit verhouding.

Zeer vakkundig! Er wordt bij het eerste gesprek goed geluisterd naar wat je wil en er wordt heel goed mee gedacht! Het plaatsen was een feestje! Alles zeer vakkundig gedaan de uitleg was zeer duidelijk en ook toen werd er nog mee gedacht hoe het best de leidingen geplaatst konden worden! En alles heel netjes achter gelaten toen het klaar was. Wij zijn uiterst tevreden!

Geheel naar wens. Uitgevoerd door professionals. B8jzonders

Professioneel,snel en komt afspraken na

De installatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd door jullie toppers Bas en Robin. Echte vaklui !! Alles ziet er keurig netjes uit en deze mannen denken in oplossingen!! Ook het verkoopgesprek vooraf met Jan-Willem was zeer duidelijk en ook hij kwam met hele goede oplossingen. Kortom een dikke vette 9!

Zeer te spreken over het contact en de uitvoering

Zeer correcte monteurs die op tijd waren. Hun werkzaamheden netjes en in overleg uitvoerden.

Zeer blij met de airconditioning!

Wij zijn zeer tevreden over de airconditioning die wij bij De Klimaatregelaars hebben besteld. De airconditioning (merk Daikin) voldoet aan onze verwachtingen. De airco filtert de lucht waardoor er minder pollen in de lucht blijven hangen, en mijn partner merkte direct dat hij minder last heeft van zijn hooikoorts. De installatie kon snel na de orderbevestiging plaatsvinden en de installateurs waren vriendelijk en vakkundig.

Goede, nette, snelle en vriendelijke service.

Vanaf het verkoopgesprek tot en met de monteurs zeer vriendelijk en netjes. Alle afspraken zijn nagekomen, werkzaamheden netjes achter gelaten. Geen onduidelijkheden en goede service. Wat mij betreft een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Top ervaring

De klimaatadviseur is langs geweest en heeft de tijd genomen om te kijken wat nodig was. Daarna de voor en nadelen van de verschillende merken besproken. Een scherpe prijs kunnen afspreken en ook nog een nette installatie op zeer korte termijn. Al met al een super ervaring met dit bedrijf.

Snel en schoon werk.

Duidelijke afspraak. Correct uitgevoerd, en nu maar hopen dat het goed blijft werken.

Keurig!

Heel netjes gewerkt en niet voor de makkelijkste oplossingen gekozen maar voor de mooiste! Goed meegedacht en gezellig team om in huis te hebben. Heel blij mee!

Geweldig, en uitstekende service.

Mijn eerste ervaring met de Klimaatregelaars is goed bevallen. Zowel afdeling verkoop als montage is meer dan prima.

Top service.

Denken goed mee met het plaatsen van de airco. Werken snel en netjes. Ervaren monteurs.

Zeer goed, chapeua

Zie de revieuw

Aanrader

Van begin tot eind een prettige ervaring. Ze werken snel als het kan, denken mee met alle vragen die we hebben, en helpen onvoorziene problemen ter plekke op te lossen. De monteurs zijn netjes en prettig in de omgang. Alles is netjes afgewerkt. De airco werkt goed. We kregen de app niet werkend, dus kwam er nog iemand drie kwartier langs om ervoor te zorgen dat alles goed werkte.

Denken goed mee en werken netjes.

De intake was al netjes en goede marktconforme offerte. Kwamen goed uit de vergelijking. Kijken echt wat het beste past in de ruimte en welk model je het beste kunt nemen. Bij plaatsing bleek het toch handiger om binnen unit op andere plek te plaatsen. Goed overlegd en hangt nu top! Netjes gestofzuigd voor vertrek. En erg vriendelijke monteurs.

Beesdseweg 3 a27

4104 AW Culemborg

Over De Klimaatregelaars

Altijd de gewenste temperatuur in huis met een airconditioning die de lucht kan koelen en verwarmen. Onze ervaren specialisten komen graag bij u op bezoek voor een gratis inmeting, zodat wij het beste advies kunnen geven, volledig afgestemd op uw woning. Wat bieden wij u: - Persoonlijk en betrouwbaar advies. - Altijd 1 jaar all-in garantie. - Meer dan 10 jaar ervaring in airco-installaties. - Altijd een totaalprijs, geen verassingen achteraf. - Eigen vakkundige monteurs in dienst.