Heel goed

Zowel de sales als de installateurs zijn heel prettig in de omgang en werken zeer goed. Ben heel tevreden over het gehele proces. Zeer professioneel en heel klantvriendelijk. Veel dank!

Fantastisch!

Supervriendelijke mensen die deskundig zijn

Positief

Deskundig, vriendelijk. We zijn zeer tevreden.

Goed georganiseerd. Keurige en efficiente monteur. Vriendelijk

Na een informatief en vasthoudeng offertetraject met een goede prijs als uitkomst, vervolgens installatietraject met snelle planning. Uiterst vriendelijke, correcte en deskundige monteur. Werkte zeer netjes en schoon. Was ook trots op eigen werk. Zeer tevreden

zeer vriendelijk en begripvol personeel , zowel de vertegenwoordiger als de monteur.

we zijn zeer netjes behandeld en begripvol, dit geld voor de vertegenwoordiger en de monteur. Staan open voor alle vragen en of opmerkingen de monteur werkt heel netjes en schoon vraagt ook hoe en waar je de apparatuur wenst te hebben. Hij werkt tot in de perfectie echt top.

Goed, snel en deskundig geholpen.

De eerdere reviews zorgden ervoor dat ik hoge verwachtingen had. Daar is zeker aan voldaan.

Doen wat ze zeggen

De personen die de installatie doen, denken mee, komen met praktische oplossingen. Er wordt netjes gewerkt. Compliment voor de Klimaatregelaaars.

Fantastisch werk en prima airco

Nadat Rinaldo vorig jaar een 5,5 kW Panasonic airco in onze woonkamer geïnstalleerd had en wij het comfort daarvan ondervonden hadden, hebben we de Klimaatregelaars nu gevraagd om een kleinere airco voor onze slaapkamer. Na een goed adviesgesprek is deze 2,5 kW Panasonic ook nu weer vakkundig en met veel zorg door Rinaldo geïnstalleerd. Een betrouwbaar bedrijf, goede afspraken en goed overleg, en gedegen uitgevoerd werk! Van harte aanbevolen!

Top ervaring

Zeer goede offerte uitleg door Brian. De installateur Tim zeer netjes eerst voorstellen en na ronde perfecte installatie. Alles top achter gelaten en schoon. In één woord PERFECT zal hen een ieder aanraden.

Snelle installatie

Goede monteur, overlegde goed, nette afwerking. Apparaat werkt goed.

Zeer Goed bedrijf

Heel goed en net personeel. Alles was schoon na afloop van het werk. Als je goede en nette en vakbekwame mensen in huis wil hebben moet je bij de klimaatregelaars zijn.

Van advies t/m installatie zeer positief !

Persoonlijk advies was nuttig. De installatie is vakkundig uitgevoerd. Kortom, geslaagd project met aangename mensen.

Uit het boekje

Bestelling, afspraken, prijs, ontmoeting, product: alles vantevoren snel afgesproken en uitgevoerd volgens afspraak. Installatie door Tim netjes en vriendelijk. Helemaal uit het boekje!

Aardige vakkundige mannen.

Heb ze bij hun werk kunnen observeren, ben 94 jaar. Prestatie niveau van de man met het kleurtje is hoog, Duidelijk vakman. Zorgvuldig weet duidelijk wat hij doet en moet doen. Werkt constant en maakt de ruimte regelmatig schoon, werkt netjes.

Zeer goede service

De mannen waren erg vriendelijk en hebben prima werk verricht. Alles werkt perfect en we zijn heel erg tevreden

Netjes, op tijd, vriendelijk

Goed werk afgeleverd.

Heel tevreden, keurig werk afgeleverd

Zeer aardig en betrouwbaar personeel. Bij uitdagingen wordt meegedacht in oplossingen. Afspraken worden nagekomen.

Heel kundig en werken super netjes!

Goed advies aan huis en fijne prijsonderhandeling. Korte lever- en installatie tijd en uitermate netjes en schoon werk en oplevering. Denken goed mee waar de units te plaatsen, zowel binnen als buiten en erg leuke en nette medewerkers.

Heel netjes en zorgvuldig gewerkt conform de beloftes

De twee monteurs waren laat door vertraging bij andere projecten: en dan was het ook vrijdagmiddag! Desondanks niets gemerkt dat er onder tijdsdruk gewerkt moest worden om snel naar huis te kunnen: het ging allemaal soepeltjes en netjes: er waren duidelijk ervaren monteurs aan het werk. Kortom heel tevreden. Er wordt o.a. over De Klimaatregelaars gezegd dat zij persoonlijk zijn en betrouwbaar advies geven en ook eigen vakkundige monteurs in dienst hebben: dat klopt allemaal!

Zeer vakkundige jongens

Zijn hele vriendelijke mensen en ze weten wat ze doen.

goede ervaringen

de 2 installateurs hebben keurig gewerkt, waren vriendelijk en gaven goede informatie.

Goed afgestemd en afspraak is afspraak, heel fijn

Duidelijkheid van begin tot eind en allemaal vriendelijke mensen met begrip voor de klant en het huis.

Vriendelijk, professioneel, betrouwbaar.

Fijne mensen die ons goed geadviseerd hebben. Afspraken nagekomen en vakkundig geïnstalleerd.

Top bedrijf

Wij maken ongeveer ander half jaar gebruik van de diensten van de klimaat verbeteraars, wat een top bedrijf en wat een goeie service en fijne, vriendelijke medewerkers. Ik raad iedereen aan met dit bedrijf in zee te gaan.

Van A tot Z goed geregeld

Afspraken worden zoals het hoort netjes nagekomen. De communicatie is helder en duidelijk. Er word erg netjes gewerkt Hoe de service is na de installatie heb ik nog geen ervaring mee. Al met al een aanrader

Beesdseweg 3 a27

4104 AW Culemborg

Over De Klimaatregelaars

Altijd de gewenste temperatuur in huis met een airconditioning die de lucht kan koelen en verwarmen. Onze ervaren specialisten komen graag bij u op bezoek voor een gratis inmeting, zodat wij het beste advies kunnen geven, volledig afgestemd op uw woning. Wat bieden wij u: - Persoonlijk en betrouwbaar advies. - Altijd 1 jaar all-in garantie. - Meer dan 10 jaar ervaring in airco-installaties. - Altijd een totaalprijs, geen verassingen achteraf. - Eigen vakkundige monteurs in dienst.