Kwaliteit en service voor een goede prijs

Uiteindelijk snelle levering en installatie van onze airco. Goede kwaliteit en service ontvangen vanaf het begin. Monteur uiterst vriendelijk, behulpzaam en kundig.

Great experience with the company

Installation happened as per plan, the work well done.

Perfect gedaan tot volle tevredenheid!

Alles keurig netjes gemonteerd door 'n aardige monteur!

Zeer vriendelijk en professioneel

Afspraak gemaakt dat de airco binnen een bepaalde termijn geleverd en geplaatst zou worden en dat is ook gebeurd! Alles heel netjes geïnstalleerd en alles schoon achtergelaten! Fantastisch bedrijf!

Super tevreden klant

Na een fijn adviesgesprek ook een super plaatsing van de airco. Monteur werkt super netjes en denkt mee over de plaatsing. En na plaatsing zelfs even een gesprek over de telefoon over de tevredenheid van de plaatsing en het resultaat. Wij zijn echt super tevreden

Professional and Practical

De Klimaatregelaars offered great customer service throughout the process of installing a new air conditioner for our home. Communication was excellent throughout, also from the engineer on installation day. All work was conducted professionally, and to a high standard. Would definitely recommend.

• Would you recommend us? Yes

Vakwerk!

De mannen van De Klimaatregelaars hebben bij ons uitstekend werk afgeleverd. Twee buitenunits en vier binnenunits zijn in anderhalve dag vakkundig geplaatst, laat de zomer maar komen! Je krijgt nette, beleefde en aardige mensen over de vloer, wat alles een erg prettige ervaring maakt. Dank!

Snelle en zeer professionele service van begin tot eind

Zeer tevreden over klimaat regelaars! Prettige bespreking van opties in begin stadium, snelle en duidelijke opgaaf van offerte en opvolging daarvan, en zeer professionele installatie met 3 man sterk die het werk uitermate netjes en naar verwachting hebben uitgevoerd binnen 1 dag! Wellicht niet de aller goedkoopste, maar het is het meer dan waard.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de klimaatregelaars. Prettig eerste bezoek en telefonisch contact erna. Vervolgens een perfecte installatie!

Netjes gewerkt

Dit bedrijf komt zijn afspraken na en levert nette airco's voor een goede prijs.

Prima bedrijf, jongens werken snel

De airco's konden snel geplaatst worden. Ze werden door de jongens goed en vakkundig opgehangen. Het is alleen jammer dat er geen uitgebreide boekjes bij waren. Er zitten er een hoop bij waar je niets aan hebt. (Verschillene talen) er is wel een uitleg gegeven maar ik wil het altijd zelf nog kunnen nalezen.

Goede informatie vooraf, goed voorstel, goede installatie, men komt de afspraken goed na.

Super vriendelijk en werken heel netjes

2 airco’s laten plaatsen op de bovenverdieping. De uitgaan voor de slangen naar buiten was geen eenvoudige klus maar hebben de monteurs vakkundig gemaakt. Alles is heel netjes opgeleverd, hoefde na afloop zelf niet eens te stofzuigen. Professioneel bedrijf die de tijd neemt en zorgvuldig werkt.

Geweldig!

Wat een fijn bedrijf! Duidelijke info gekregen en nog een leuk gesprek ook met de aardige dame die de info gaf. De monteur was vriendelijk en duidelijk in zijn uitleg. Snelle installatie van de airco, we hadden een lange levertijd verwacht, maar binnen 3 weken was de klus geklaard. Kortom...ben je op zoek naar een goed bedrijf? Niet verder zoeken, maar geef de opdracht aan dit bedrijf!

Stemmen goed af.

Bij installaties en verbouwingen kom je altijd onverwachte problemen tegen. De installateurs van de airco's stemmen alles prima af en werken netjes.

Vakmensen

Ervaren mensen, die weten wat ze doen, ook kleine details en laten het huis schoon achter

Uitstekend werk geleverd!

De jongens van Klimaatregelaars hebben door ons hele pand airco's opgehangen. Mede door hun flexibiliteit en scherpe prijzen hebben wij voor hun gekozen. Wij raden de jongens van Klimaatregelaars aan en geven hun 5 sterren!

Sterke communicatie tussen en dienstverlening

Zeer vriendelijke en professionele monteurs die de airco hebben geplaatst zoals gewenst

Secuur, Flexibel en meedenkend

Eerst een inventarisatie op locatie, gevolgd door een spoedige offerte. Na verschillende aanbieders vergeleken te hebben bij De Klimaatregelaars uitgekomen, waarna de installatie snel kon plaatsvinden. Tijdens de installatie eerst nog kort doorgenomen wat waar moest komen, en binnen een dag zaten alle 3 de binnenunits + 1 buitenunit. Werd niet moeilijk gedaan over kleine wijzigingen op de dag van installatie en de monteurs waren vriendelijk en behulpzaam.

Vakwerk

De installatie is gedaan door een echte vakman. Goed werk en heel netjes opgehangen en afgewerkt.

Snelle en duidelijke communicatie en keurige installateurs! Echt een aanrader!

Wat een super fijn bedrijf! Online had dit bedrijf al goede recenties dus gelijk een offerte aangevraagd! Binnen een paar dagen kwam er al iemand langs om te kijken zodat hij een goeie offerte kon maken. Omdat ons huis toch niet helemaal standaard was en er toch wat onduidelijkheden waren kwam ook Robin zelf nog even kijken en dag later hadden we de offerte in de mail! Wij hebben toch nog wat aanpassingen gedaan en ook toen al snel een nieuwe offerte! Na akkoord te hebben gegeven nog 1x alles doorgesproken met Robin omdat wij nog ergens over twijfelde! Toen bevestigd was dat kon wat wij wilde kon er binnen 2 weken al geplaatst worden! Afgelopen woensdag en donderdag zijn de airco’s geplaatst! Hele vriendelijke, leuke en hardwerkende installateurs! Werkte heel precies en hadden een duidelijk plan hoe ze de dag gingen invullen! Als er toch iets anders liep zoals gepland was er keurig overleg maar ook dachten ze heel goed mee aangezien wij zo weinig mogelijk leiding werk wilde! Echt super fijn! Na plaatsen werden de airco’s getest en uitgelegd hoe alles werkt! Echt super fijn! Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden! Robin, Rinaldo, Servanio en Jan-Willem nogmaals onwijs bedankt voor de goede en snelle service! Wij zijn er heel blij mee! En Robin,… nogmaals je hebt echt een fantastisch team om je heen!

toppers

De Klimaatregelaars ebben met veel geduld mij heel goed geholpen, ook bij extra vragen achteraf. ‘they go the extra mile’

Professionals. Goed advies. Super netjes en snel.

Aardige adviseur en de airco snel en erg mooi geïnstalleerd.

goede uitleg bij de offerte en bij plaatsing

bij de bespreking voor het plaatsen van de airco werd er duidelijk uitleg gegeven wat voor binnen units er nodig waren. de verschillen tussen de merken werden goed uitgelegd inclusief garantie bepalingen. Daarna kreeg ik een duidelijke offerte voor beide merken en verschillende typen binnen units, Bij de plaatsing werd er door de monteurs diverse zaken wat betreft de plaatsing met mij goed doorgesproken. De dame welke de offerte deed en de beide monteurs waren zeer vriendelijk. Alles werd na de montage goed schoongemaakt en uitgelegd. De firma is telefonisch goed bereikbaar en je wordt snel teruggebeld. Samengevat ben ik zeer tevreden.

perfect

Hallo ,Het is zo goed gegaan , personeel perfect zeer goed in samen werking en schoon wat een goed / Wordt goed uit gelegd . Hartelijk Dank ik ben heel blij bedank voor alles Thea Mulder

Beesdseweg 3 a27

4104 AW Culemborg

Over De Klimaatregelaars

Altijd de gewenste temperatuur in huis met een airconditioning die de lucht kan koelen en verwarmen. Onze ervaren specialisten komen graag bij u op bezoek voor een gratis inmeting, zodat wij het beste advies kunnen geven, volledig afgestemd op uw woning. Wat bieden wij u: - Persoonlijk en betrouwbaar advies. - Altijd 1 jaar all-in garantie. - Meer dan 10 jaar ervaring in airco-installaties. - Altijd een totaalprijs, geen verassingen achteraf. - Eigen vakkundige monteurs in dienst.