Alles prima

Goed gesprek vooraf, snel een afspraak gemaakt, airco netjes in een ochtend geinstalleerd door vriendelijke mensen. Niet de goedkoopste, maar we betalen graag iets meer voor minder gezeik achteraf.

Deskundig en vriendelijk

Bij eerste gesprek, waar ruim de tijd voor genomen werd, duidelijke uitleg over de verschillende apparaten, beste plaats voor binnen en buiten unit zodat we een goede keus voor een nette prijs konden maken. Het installeren ging vlot door een vriendelijke monteur, die ook vertelde wat en waarom hij iets deed, en toen het gereed was ook nog de tijd nam voor een demonstratie hoe alles werkte. Zeer positieve ervaring en dus een aanrader.

Uitermate klantvriendelijk en ook door de monteurs goed geholpen.

Voor de offerte zijn wij thuis geholpen door Heidi. Zij heeft ons zeer vriendelijk en professioneel geholpen en in alles probeerde ze mee te denken en overal een oplossing voor te vinden. Ook de monteurs waren uitermate vriendelijk en professioneel en hebben uiteindelijk alles zeer netjes gemonteerd, uitgelegd en alles opgeruimd. Voor hen was niets te veel. Kortom: wij zouden dit bedrijf aan een iedere aanbevelen.

Uitstekende meedenkende monteurs.

Juiste advies ontvangen tijdens het verkoopgesprek. Er werd goed meegedacht.

Snel, accuraat en menselijk

Eerst een goed voorgesprek gehad met Robin waarbij echt goed meegedacht werd over mijn wensen en mogelijkheden. Ik had niet het gevoel dat ik een nummer was, maar een unieke klant. Daarna een eerlijk voorstel ontvangen voor installatie. Na acceptatie voorstel werd de installatie gepland. De installatie werd gedaan door 2 aardige gasten die gedurende de dag vaak communicatie opzochten voor overleg wanneer dat voor een van de 2 partijen noodzakelijk was. Ze werkten hard en grondig. Uiteindelijk is alles goed opgeleverd en voor een kleinigheid moet nog 1 keer teruggekomen worden. Die afspraak is inmiddels gepland.

Uitstekende service en net werk geleverd

De monteurs waren hier volgens afspraak hebben alles in twee dagen gemonteerd. Ze hebben de installatie goed aangelegd en alles netjes schoon achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden en die installatie werkt perfect

plezierig en deskundig

Twee prettige jonge kerels, die vooraf goed overleggen met de klant en vervolgens deskundig te werk gaan en uitdagingen niet schuwen. Binnenunits en buitenunit zijn goed gemonteerd en we kregen een goede uitleg bij de instellingen van de afstandbediening en de WIFI instructie.

deskundige en vlotte installatie

communicatie en afspraken duidelijk en vlot goede prijs/kwaliteit verhouding deskundige installatie, monteur denkt mee en komt met oplossingen

Great company!

I got several quotes and I found this company provided the best value. They were great throughout the process, also gave us good suggestions and ideas on what can be done. The gents installing it were super friendly and did a nice clean job. We are happy with the results.

Bezoek, offerte, planning en montage klopte allemaal.

Duidelijk advies en offerte. Planning vier weken van tevoren werd waargemaakt. Monteurs die oplossingsgericht aan het werk gingen met weinig overlast en alles keurig opruimden.

Al mijn verwachtingen zijn overtroffen

Goed advies gekregen om mijn wensen te verwezelijken, nl het verwarmen van het grootste gedeelte van het huis mbv airco's. De installatie zelf is uitgevoerd door de twee installateurs van de klimaatregelaars, die klantgericht te werk gingen, dus bepaalde keuzes die voor de installatie gemaakt moesten/konden worden aan mij voor te leggen. Ze gingen zeer vakkundig te werk en waren zeer creatief om een paar praktische problemen op te lossen om tot de beste en goed ogende installatie te komen. Zeer blij met het resultaat!!

zeer goed

Prima monteurs, prettige omgang, zeer netjes gewerkt, alles opgeruimd, goede uitleg.

Professionele installateurs. Airco's voor een mooie prijs

2 Daikin airco's laten instaleren in de woonkamer en in de slaapkamer. Goede uitleg en offerte ontvangen. Snelle afspraak voor levering kunnen maken. Er is netjes gewerkt. Alles ook weer opgeruimd. Naar 100% tevredenheid geïnstalleerd! Echt een aanrader.

Offerte- en installatietraject waren snel, klantgericht en vakkundig

Het gehele traject van advies via offerte naar de installatie heel vlot, klantgericht en vakkundig verlopen. De installateurs denken mee met de klant in het vinden naar de beste maatwerk oplossingen. Er wordt zeer systematisch en schoon gewerkt. En dat alles tegen scherpe prijzen. Top gedaan.

Deskundig, duidelijk en goed

Fijne contacten met Robin zowel monteurs. Ze werken snel en schoon en het ziet er keurig uit. Normale prijzen en tot nu aan toe lijkt alles perfect te werken

Prima plaatsing door zeer vriendelijke mannen

Alles ging volgens afspraak en ziet er prima uit.

Volkomen tevreden

Robin kwam met een binnen airco-unit zodat je mooi kon zien waar we hem het beste konden plaatsen en heeft ons goed geadviseerd. Onze combi-airco kon al snel geïnstalleerd worden wat ook gebeurt is door 2 vriendelijke (gewoon Nederlands sprekende) en vakbekwame installateurs! Ze hebben de buiten-unit keurig weggewerkt in een mooie kast die in de heg geïntegreerd is.

Echt een top bedrijf!

Van begin tot eind snel, accuraat, vriendelijk en professioneel Echt een aanrader

Van A tot en met Z perfect geregeld, een aanrader.

Van het moment dat ik in contact ben gekomen met de Klimaatregelaars is het gevoel zeer goed geweest. Alle afspraken die gemaakt zijn zijn nagekomen. De monteurs waren zeer kundig en hebben alles zeer netjes geplaatst. De prijs kwaliteit was zeer goed.

Snel, correct netjes en prettige medwerkers

Na telefonisch contact kwam Heidi ons uitgebreid informeren. Zij luisterde goed naar onze wensen en gaf heldere adviezen. De installateurs waren vriendelijk en werkten netjes. Binnen één dag twee binnenunits en één buitenunit geplaatst.

Vanaf thuispresentatie airco t/m installatie professioneel en klantwensgericht.

Thuispresentatie airco door Robin - bracht voorbeeld binnenunit mee - was overtuigend. Beste prijs/kwaliteitverhouding t.o.v. (4) concullega’s. Installatie door Rinaldo precies zoals wij wilden. Aanrader!

Top service!

Top service en advies en nette plaatsing van de Installatie met een kundige en nette installateur.

Geweldig alternatief tov gas.

Prima vooraf geinformeerd. Snelle plaatsings datum afgesproken. Netjes gewerkt tijdens de installatie en nu al 4 dagen lekker warm. Beetje spelen met de functies maar dat wijst zich vanzelf! Ik ben zeer tevreden. Wim

Gewoon een hele goede keuze gekregen en gemaakt.

Weten wat ze doen. TTTOOOPPP

Kan niet beter

1e op tijd 2e netjes 3e goede uitleg

Beesdseweg 3 a27

4104 AW Culemborg

Over De Klimaatregelaars

Altijd de gewenste temperatuur in huis met een airconditioning die de lucht kan koelen en verwarmen. Onze ervaren specialisten komen graag bij u op bezoek voor een gratis inmeting, zodat wij het beste advies kunnen geven, volledig afgestemd op uw woning. Wat bieden wij u: - Persoonlijk en betrouwbaar advies. - Altijd 1 jaar all-in garantie. - Meer dan 10 jaar ervaring in airco-installaties. - Altijd een totaalprijs, geen verassingen achteraf. - Eigen vakkundige monteurs in dienst.