Fijn gesprek vooraf, nette offerte en tijdige en goeie installatie

Fijne manier van werken en communiceren. We hadden geluk dat er eerder een gaatje vrij kwam in de agenda en er dus al snel na bestelling geïnstalleerd kon gaan worden. Monteur was ook erg prettig in de omgang en vakkundig alles afgewerkt en geïnstalleerd. Dacht ook goed mee ter plaatse. Ik zou de klimaatregelaars aan iedereen aanraden.

Geweldige Service

Het hele proces is ons heel goed bevallen. Na een persoonlijke intake werden we duidelijk op de hoogte gehouden en werd een datum in goed overleg vastgelegd van het leveren. De monteur kwam en de airco werd vakkundig geïnstalleerd. Daarna goede uitleg over de werking. Alles werd netjes opgeruimd en er was niet te zien dat er geboord was in huis.

Goed advies, kundige installatie en betrouwbare service.

Goed gewerkt

Vriendelijke en deskundige installateur

Alles goed geregeld, ook met onze specifieke wensen. Geen probleem en geen extra kosten.

Netjes en goed

Alles vlot,helder en netjes geleverd gemonteerd . Nette installateurs en heldere communicatie

Betrouwbaar

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! Heel netjes gewerkt!

Goede afspraken vooraf en nette uitvoering

Goed advies aan huis gekregen, duidelijke offerte en goede prijs. De montage is netjes en vakkundig uitgevoerd. Kortom prima bedrijf, aanrader!

Hele proces uitstekend verlopen

Na goed advies is er een nette offerte uitgebracht. Alle afspraken zijn nagekomen. Installateur heeft werk compleet en netjes afgewerkt.

goed personeel werken netjes aanrader

Top kwaliteit met top service!

We hebben 2 Airco units via "De Klimaatregelaars" laten installeren & zijn super tevreden!! Opstellen en ontvangen van de offerte was professioneel, snel en duidelijk. Plannen van de afspraak om alles te installeren ging ook erg gemakkelijk, er was vanuit "De Klimaatregelaars" veel flexibiliteit. De installateurs hebben bijzonder netjes gewerkt en zijn prettig in omgang. Het bedrijf heeft onze verwachtingen overtroffen en we kunnen hun service aan iedereen aanraden!

Scherpe prijzen, goede werkers, mooi resultaat.

Snelle reacties op aanvraag en vragen vooraf. Scherpste prijs, duidelijke communicatie. Beetje pech tijdens installatie maar, heel netjes opgelost. Tevreden met het resultaat.

Snelle, goede dienstverlening

Mooie airco’s van goede kwaliteit. Planning was aanvankelijk eind april, maar door uitvallen van een andere afspraak en snel schakelen vanuit het bedrijf konden ze ruim voor die tijd al komen. Verder ook nog wat korting kunnen onderhandelen, wat altijd mooi meegenomen is. De installateur was zeer netjes en vroeg keurig toestemming voor alles. Super! Als ik heel kritisch moet zijn, de enige minpunten die ik kan verzinnen: - De kabeltjes voor de stroomtoevoer lopen naar de kabelgoot toe (buitenmuur). Was mooier geweest als dit direct in de kabelgoot weggewerkt was (mits überhaupt mogelijk). - Waar de leidingen het dak op verdwijnen is niet super mooi afgewerkt, een hoekstuk had een strakker resultaat opgeleverd. - De kabelgootjes binnen waren niet heel mooi en open aan het uiteinde. Dit is verder wel te verhelpen met wat muurverf en het uiteinde dicht knutselen. Kortom: puur afwerkingsdingetjes.

Opmaat eerlijk advies en plaatsing

Komt thuis voor persoonlijk opmaat advies installatie door vriendelijke monteur en wat kleine dingen super netjes op gelost.

Snel, professioneel en goed

Bij mij een kleine airco geïnstalleerd (maart 2023) . De communicatie was heel plezierig en professioneel. De vakman was uitstekend en vriendelijk. De prijs was scherp. Ze waren snel met installeren. Absolute aanrader!

Zeer professioneel bedrijf

De hele procedure van langs gaan bij de klant, laten zien wat je verkoopt en de gehele installatie kwam op mij zeer professioneel over.

Scherp, helder en persoonlijk advies, zeker aan te bevelen!

Nette en scherpe offerte met een snelle afhandeling van plaatsing. De monteurs werken verzorgd en staan je goed te woord. Top.

Uitstekende service en product! Precies wat wij zochten!

Voor op de slaapkamer van onze zoon van 1 waren we op zoek naar een airco. Enerzijds om in de zomer te verkoelen, maar anderzijds ook om te verwarmen in de winter. Na een beetje speurwerk op het internet kwamen we uit bij de klimaatregelaars. Het zag eruit als een professionele organisatie met veel mogelijkheden. Achteraf zijn wij heel blij dat we voor hun hebben gekozen want van begin tot eind zijn we goed geholpen. Goed advies, goede service en niet onbelangrijk een goed product met goede installatie. Wij maken nu een aantal weken gebruik van de airco en zouden iedereen adviseren om eens contact op te nemen met de klimaatregelaars.

Fantastische service!

Heel blij met onze nieuwe airco van De Klimaatregelaars. Vriendelijke en vakkundige mensen die goed luisteren naar de wensen en met een uitstekende oplossing komen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een beter klimaat in huis!

Super tevreden!

Goed advies gekregen welke mogelijkheden mogelijk zijn, scherpe offerte. Na akkoord op korte termijn netjes geinstalleerd. Kortom houdt zich netjes aan de gemaakte afspraken, duidelijk in de communicatie, wordt zeernetjes gewerken.

Snelle levering en professionele service en installatie.

Afgelopen zomer heb ik 2 airconditioners aangeschafd via De Klimaatregelaars. Zij hebben deze snel kunnen leveren en naar wens geinstalleerd. De airconditioners werken goed en de installatie is netjes en professioneel gedaan met een goede afwerking van de bedrading en buizen. Ook na de installatie werd alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Conclusie: De Klimaatregelaars bieden betrouwbare kwaliteit en service aan en zorgen voor een goede en nette aansluiting van het systeem door hun vakkundige monteurs.

Uitstekend, alles volgens afspraak en op tijd.

De werkzaamsten werden conform afspraak en binnen de geplande tijd uitgevoerd. Men was altijd bereid en bereikbaar voor ondersteuning indien nodig. Kortom ; zeer aanbevelenswaardig !

Reageert snel, professioneel en correcte communicatie.

Snelle reactie op aanvraag. Duidelijke offerte. Goede prijs kwaliteit. Professionele installeren. Alles werkt naar wens. Kortom een aanrader!

Komen alles na

Leidingen in een kleur dat ze niet opvallen

Hele fijne ervaring

Goed advies, goede afspraken. Communicatie is zeer goed, word goed op de hoogte gehouden, word gelijk even gebeld als het verkeer even tegen zit, kundig personeel, werken zeer netjes, laten geen rommel achter, en zeer prettig mee samen gewerkt. Top

Beesdseweg 3 a27

4104 AW Culemborg

Over De Klimaatregelaars

Altijd de gewenste temperatuur in huis met een airconditioning die de lucht kan koelen en verwarmen. Onze ervaren specialisten komen graag bij u op bezoek voor een gratis inmeting, zodat wij het beste advies kunnen geven, volledig afgestemd op uw woning. Wat bieden wij u: - Persoonlijk en betrouwbaar advies. - Altijd 1 jaar all-in garantie. - Meer dan 10 jaar ervaring in airco-installaties. - Altijd een totaalprijs, geen verassingen achteraf. - Eigen vakkundige monteurs in dienst.