Zeer prettige ervaring!

Een erg prettige ervaring. Ze werkten door en zeer professioneel. Ook de prijs was goed. Ik kan hun zeer aanbevelen!

Snel, accuraat en komt afspraken na.

Een concurrerende offerte op basis van een gesprek thuis met de belofte om dit volgens afspraak te installeren. Binnen de termijnen contact over betaling en installatiedatum en deze exact nagekomen. De technische monteur heeft het netjes, in overleg, passend geïnstalleerd. Kortom, een prima onderneming met heldere commerciële focus.

Een top bedrijf

Onlangs bij ons een airconditioning geïnstalleerd. Zeer vakkundig personeel die netjes de werkzaamheden verrichten. Erg vriendelijke mensen die service hoog in het vaandel hebben staan. Dit alles tegen aanvaardbare prijzen. Ik kan deze mannen aan iedereen aanbevelen. Bert

Ze werken heel netjes goede kwaliteit

Airco aanschaf zeer goed verlopen en geplaatst door top monteur

Airco aangeschaft, na zeer goede uitleg over werking, modellen, voor en nadelen, ed. Monteur was erg professioneel en heeft de airco zeer netjes geplaatst en ook alles netjes achter gelaten. Al met al top service en top monteur. Ook de nazorg is goed geregeld je kan voor alle vragen altijd bij dit bedrijf terecht.

Absolute aanrader!

Aanvraag voor een airco gedaan. Nette offerte vanuit Robin. Installatie zijn we erg tevreden over. Netjes gewerkt en houden zich aan de afspraken. Aanrader!

Uitstekend!

Zeer goede ervaring met De Klimaatregelaars. Zijn eerst op bezoek geweest om de wensen te bespreken en vervolgens een duidelijke offerte. Snelle installatiedatum en uitgevoerd door een vriendelijke en kundige monteur! Erg blij mee!

Beesdseweg 3 a27

4104 AW Culemborg

Over De Klimaatregelaars

Altijd de gewenste temperatuur in huis met een airconditioning die de lucht kan koelen en verwarmen. Onze ervaren specialisten komen graag bij u op bezoek voor een gratis inmeting, zodat wij het beste advies kunnen geven, volledig afgestemd op uw woning. Wat bieden wij u: - Persoonlijk en betrouwbaar advies. - Altijd 1 jaar all-in garantie. - Meer dan 10 jaar ervaring in airco-installaties. - Altijd een totaalprijs, geen verassingen achteraf. - Eigen vakkundige monteurs in dienst.