Perfect !!

Goede service snelle levering

Très bien, très sérieux

très et très sérieux . les expéditions sont rapides et conformes

Thank you

Merci beaucoup pour votre sérieux et votre efficacité je recommande vivement votre site

• Would you recommend us? Yes

snellelevering, goede prijs kwaliteit.

prima service

Excellent service and fast dispatch.

Excellent service and fast dispatch.

• Would you recommend us? Yes

Top service

Had voor een project wat aparts nodig en moest daarom wat extra informatie over een aantal schokbrekers hebben. Bor heeft de tijd en moeite genomen om wat zaken op te meten en wat extra foto’s te sturen. Daarna de schokbreker binnen een dag geleverd. En nog de goedkoopste op het net ook! Derk-Jan bedankt!

Prima.

Goede en vlotte communicatie. Product als afgebeeld.

Helemaal goed

Spatbord voor mijn Honda als nieuw, scherpe prijs en goed verpakt. Bedankt!

uitstekend

geleverd met sneltreinvaart top

Supersnelle service, perfect onderdeel geleverd

Alle vele malen onderdelen bij Bor motoparts besteld. Het gaat snel, jij krijgt waar voor je geld en de service is super!

Zoals het hoort.

Netjes zoals aangegeven op de foto en goed verpakt afgeleverd (kuipruit cbr)

Snelle levering en product als beschreven.

Snelle levering en product als beschreven.

Prijs verhouding motoren en onderdelen gewoon goed

Mijn ervaring met B.O.R motoren is zeer goed niks op aan te merken. Eigenaar en manager heeft gewoon echt wel verstand van zaken als het om motoren gaat. Ook vriendelijk en nemen alle tijd voor jou. Het mooiste vind ik ook dat ze vertrouwen in je hebben. Een met een bakje koffie kan ik zaken gaan doen met Dirk. Het voordeel is wij samen komen er altijd wel uit. Echt ik kom hier zeker vaker.

Fantastisch!

Maanden aan het zoeken naar een voorwiel voor mijn motor, hier hadden ze hem. megablij dat ik hem eindelijk gevonden had en dezelfde dag werd het opgestuurd! Super aardige medewerkers die ook meedenken! Zodra ik iets nodig heb en ze hebben het hier dan bestel ik dat zeker! Heel erg bedankt voor de goede en snelle service!

Snelle verzending

Goed contact via de Whatsapp en na de bestelling snel thuis ontvangen.