In februari kwam ik via een gemeenschappelijke bekende in aanraking met Martin nadat ik had verteld dat wij gingen verhuizen met mijn bedrijf. Ik had hem duidelijk het verhaal uitgelegd en hem eigenlijk een onmogelijke opgave mee gegeven. Martin heeft mijn van A tot Z begeleid en uiteindelijke de financiering voor mij geregeld zoals ik hem voor ogen. Mede door Martin is mijn bedrijf enorm gegroeid in een korte tijd en ik kan hem bij iedereen aanraden.
Bedrijfsnaam | EP Ommeland |
Echte aanrader en niets is teveel. Duidelijk, oprecht en tot de laatste puntjes alles goed onderbouwd en uitgelegd.
Bedrijfsnaam | De Timmerstee vof |
Martin heeft goed geluisterd, de situatie ter plekke beoordeeld, hij heeft ons goed begrepen en de financiering probleemloos geregeld!
Bedrijfsnaam | Stichting Dorpshuis Steendam |
Vanaf mijn vraag wat mogelijk is ben ik zeer goed geholpen/geadviseerd wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren. Binnen een paar dagen al een passend aanbod met duidelijke voorwaarden. Wanneer een reactie van de geldverstrekker uitbleef werd er direct achter aan gebeld. Kortom zeer te vreden over het gehele proces, financieringsaanvraag. Er is een geheel netwerk beschikbaar dat aangesproken kan worden wat het proces een enorme versnelling gaf, top.
Bedrijfsnaam | Dekiewitadviesbureau |
Ik ben zeer tevreden en blij met de dienstverlening. De bereikbaarheid was uitstekend, en ik voelde me altijd ondersteund tijdens het financieringstraject. Zeer aan te bevelen!
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Martin Kanon. Transparant, eerlijk en snel. Daar houden wij van.
Bedrijfsnaam | Hensens en Hensens Administratie- en Belastingkundigen |
Dhr Kanon heeft mij erg goed en snel geholpen met het financieren van een te kopen pand. Het advies was duidelijk en de communicatie verliep soepel en erg vlot. Martin heeft gedurende het hele proces goed overzicht gehouden en waar mogelijk een probleem zou kunnen ontstaan, heeft hij vooraf al acties ingezet zodat dit geen vertraging zou optreden. Ik ben er erg blij mee dat ik tijdens de hectische onderhandelingen kon vertrouwen dat het financiele deel goed en op tijd geregeld was. Daar heb ik geen omkijken naar gehad. erg te vreden.
Bedrijfsnaam | Garage GMX |
Wij kwamen bij onze huidige bank niet verder. En kregen via via het nummer van Martin Kanon. Bel hem maar eens luidde het. Naar een aangename eerste kennismaking ging Martin voor ons aan de slag. En al gauw was er een oplossing gevonden. Bij alle stappen is Martin heel betrokken. Dit wordt zeer gewaardeerd. Van begin tot het einde zeer goede ondersteuning van Martin gehad. Een echte aanrader.
Adviseur met kennis van zaken. Heeft voor ons hier in de regio zeer korte lijnen met de juiste personen en is goed bereikbaar voor vragen. Is persoonlijk en daar houden wij van. Al met al een fijne samenwerking.
Bedrijfsnaam | go-install |
Ik heb de begeleiding van Martin als prettig ervaren. Duidelijk en goede uitleg over zaken waar hij verstand van heeft. Heeft mij / ons wel degelijk geholpen om ons doel te bereiken. Voor iedereen die betrokken was een prettig persoon mee te werken
Bedrijfsnaam | Koerts Dakwerken |
Martin ken ik al heel lang. Wij hebben elkaars carrière nauwlettend gevolgd. Toen de vraag kwam , wie moeten we bij de financiering betrekken? Was mijn antwoord : "Martin Kanon, als je het goed en transparant wilt hebben". En dat is gebleken, Martin zegt het ook als het niet kan. Wij als Groningers zijn mensen van weinig woorden , maar we weten met wie we in zee willen of niet. Geen veel woorden en weinig zeggen. Maar doen wat je zegt en zeggen wat je doet. En dat heeft Martin ruimschoots waar gemaakt. Nogmaals Martin bedankt. Je bent een aanrader!
Bedrijfsnaam | Probouwteam.nl |
Met een bedrijfsovername zijn wij geholpen door Martin Kanon. Alhoewel ik niet zo op het gebied van bedrijfsovernames en wat daar allemaal bij komt kijken in thuis ben.. is het hele verhaal mij toch goed duidelijk geworden en ook in taal dat ik in 1 keer begrijp. Hier is door Martin ook rekening mee gehouden. Het contact verliep soepel en als avonds mij een vraag te binnen schoot kon ik hem altijd bellen voor antwoord.
Bedrijfsnaam | Koerts Dakwerken BV |
In mijn financieringstraject ben ik op zeer professionele wijze begeleid door Martin Kanon. Zelf had ik nauwelijks verstand van zaken, geen vraag of uitleg was te veel en Martin is vrijwel altijd bereikbaar! Zakelijke gesprekken voeren met de financierder hoefde ik niet alleen doen, ook daar ondersteund Martin je in. Inmiddels is mijn plan in de praktijk uitgekomen en dit is mede door alle hulp van Martin gelukt! Super bedankt voor alle geduld en begeleiding tijdens het financieringstraject!
Bedrijfsnaam | Together Mentorschap B.V. |
Martin Kanon heeft ons goed geholpen bij de herfinanciering van ons huis. Onze oude huis was afgebrand in de zomer van 2020. Door stijgende prijzen en onderverzekering, was het verzekeringsgeld niet voldoende voor herbouw. In een lang, moeizaam proces zijn we op zoek gegaan naar een financier die ons wilde helpen - maar dat viel niet mee in deze rare tijden. Uiteindelijk heeft Martin een bank gevonden die w?�l met ons in zee wilde - wat heel fijn was en ons ?�indelijk een soort van rust gaf. De deal met de bank is wel wat stevig voor ons, dus ik hoop dat, wanneer het huis er dan eindelijk staat, wij daadwerkelijk kunnen voldoen aan de afspraken. Communicatie met Martin verloopt goed. Hij reageert snel en vriendelijk, zelfs buiten kantooruren. Iets minder jargon zou voor mensen die weinig verstand hebben van dit soort complexe financi?�le zaken fijn zijn.
Bedrijfsnaam | Ruben Heijloo |
Martin kwam bij ons thuis voor een kennismakingsgesprek. Door persoonlijke omstandigheden konden we alles uit handen geven aan Martin, dat gaf ons rust. Heeft naar onze wensen geluisterd en heeft zeer goed werk afgeleverd.
Bedrijfsnaam | Huizing Beheer B.V. |
Ik ben erg tevreden. Er werd veel gedacht aan alles en aan mijn tevredenheid. Daarbij word alles goed en duidelijk uitgelegd. Alles is goed geregeld. Ook neemt Martin alle tijd om alles zo goed mogelijk uit te leggen. Wat ik erg op prijs stelde.
Bedrijfsnaam | Cairo Pizzeria Grillroom |
Je merkt dat Martin veel ervaring heeft met ondernemingen en (het aanvragen van) financieringen. Korte lijntjes. Snelle reactie op vragen. Al met al een aanrader!
Bedrijfsnaam | mr. Zet B.V. |
korte lijnen, betrokken en ervaren adviseur, snel reageren, duidelijk en goed
Bedrijfsnaam | MIKA Vastgoed B.V. |
Wij hebben als jonge startende ondernemers een fijne samenwerking gehad met Martin Kanon van de financieringsgilde. Wij kunnen deze adviseur dan ook zeker aanbevelen. Er is sprake geweest van korte lijnen. Onze adviseur was erg snel en kundig in zijn werkzaamheden.
Bedrijfsnaam | V.o.f. Panneman en Veldman |
Van Martin hebben wij professioneel advies gehad. Hij heeft kennis van zaken en is voor ons goed bereikbaar geweest. Wat wij zeer op prijs hebben gesteld is het onderlinge persoonlijk contact. Wij kunnen Martin zeker aanbevelen als het om financieel advies gaat.
Bedrijfsnaam | Jan Starke Reclame |
Poststraat 35