Geweldige ervaring met Financieringsgilde!!

Wij hebben via Financieringsgilde voor de 2de keer onze financiering geregeld. Zij hebben ons echt letterlijk van A tot Z geholpen!! Super goed contact gehad met zowel Tjalle Bomers als Arnaud Satter, beide waren zeer pro actief bezig met onze financierings aanvraag en hielden ons altijd goed op de hoogte van de stand van zaken. Absolute aanrader voor elke ondernemer, van startend tot een miljoenenbedrijf!

Super service

Goede service en snel geregeld !!

Toppers

We zijn tevreden over de transparantie, nauwkeurigheid en snelheid waarmee jullie team de zaken afhandelt. Jullie professionele aanpak en duidelijke communicatie zorgen voor vertrouwen en maken het proces efficiënt en aangenaam.

Zeer goed en een fijn bureau om zaken mee te doen e ht een aanrader

Prima geholpen door Tjalle en Arnaud. Goede service en denken met je mee. Dank jullie wel mannen voor jullie top service.

Bel hun nu en je zult geen spijt krijgen.

Voor mij was het de perfecte oplossing voor alles wat met financiën te maken had. Ze denken mee dag en nacht. Oplossing gericht en maat werk.

Ontzettend bedankt !

Tjalle en Arnaud ontzettend bedankt wederom. Super fijn contact !

Een financieringsspecialist die als ondernemer kan denken

Zoek je hulp bij je financieringsvraagstuk die samen met jou tot een oplossing kan komen dan ben je bij het financieringsgilde waar je zijn moet.

Professioneel

Heel goed en professioneel geholpen door Tjalle Bomers. Goede communicatie. Zeker een aanrader!!!

Alles werd snel en efficient verwerkt en binnen een paar dagen was alles rond!

Arnaud en Tjalle zijn fijn en snel in communicatie. Binnen no time waren de gegevens doorgenomen en voor dat ik het wist kon ik mijn handtekening zetten en had ik mijn krediet ter beschikking.

Uitstekende en goede service

Zeer goed geholpen door Arnaud en Tjalle. Een zeer ervaren en kundig team met een hands-on mentaliteit. Voor elke financiële vraag hebben deze heren een passende oplossing. Ik raad daarom iedereen deze heren aan.

Enorme betrokkenheid, proactief én mensgericht

Het contact met Arnaud is van begin tot einde top geweest. Arnaud blijft even betrokken en proactief in het gehele proces. Ook geeft hij uitstekend advies en gaat er echt voor het beste resultaat te behalen voor ons als klant!

Tjalle en Arnaud zijn helden!

Tjalle en Arnaud hebben ons geweldig geholpen om ons doel te realiseren. Hun focus, betrokkenheid en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat al onze wensen zijn vervuld. We zijn enorm dankbaar voor hun hulp en ondersteuning!

Hele fijne en snelle service door Tjalle Bomers

Tjalle heeft ons snel en deskundige geholpen, hij stond voor ons klaar om al onze vragen te beantwoorden.

wederom een dikke 10!

Super bedankt weer Tjalle en Arnaud! Tot de volgende keer.

Perfect geholpen

Fijne communicatie en altijd bereikbaar. Niks op aan te merken :)

Erg tevreden met de geboden service.

Wij hebben de contacten als heel persoonlijk ervaren. Er werdt duidelijk uitgelegd hoe het aanvraag traject eruit zou komen te zien. Daarbij werden wij goed op de hoogte gehouden van de status van onze aanvraag. En als er vragen vanuit ons waren, kwam Tjalle hier snel bij ons op terug. Of ging hier zelf voor ons achteraan. Iedereen aan te bevelen.

Duidelijk, prettig, succesvol

Fijne manier van manier van samenwerken. Goede geregeld.

Wil je eigenlijk niet gefinancierd worden? Kijk verder!

Het afgelopen jaar was een ware rollercoaster. Na het inschakelen van Arnaud en Tjalle is ons bedrijf als een raket omhoog geschoten. Niet alleen kwam het pand van buurman 1 erbij.... Niet veel later kwam ook buurman 2 en een deel van het verbouwingsbudget. Hierdoor hebben we niet 1 stap voorwaarts, maar echt zevenmijlspassen gezet. Arnaud en Tjalle weten waar ze over praten, denken mee in risico's en waarschuwen voor mogelijke gevolgen. Echter: ze kijken echt naar de ondernemer en het bedrijf. Zit hier potentie? Dan zetten ze zich echt in om je als ondernemer in je kracht te zetten. Hele dikke 10+

TOP!

TOP!

Goede service!

Ik ben zeer enthousiast over de service die ik van Arnaud en Tjalle heb gekregen. Zeer professioneel en deskundig in hun werk.

Gedaan wat werd beloofd!

Hoewel ik zelf ervaring heb in de bancaire sector, vond ik het direct erg prettig om te schakelen met Tjalle van Financieringsgilde. Hij snapt snel wat je wil en gaat voortvarend aan de slag. Hij houdt je in het proces goed op de hoogte van de te nemen stappen. Voor de herfinanciering van onze onderneming heeft Tjalle ons geholpen met het lopen van de juiste route binnen het Nederlandse bankenlandschap. Zijn connecties en kennis helpen het proces een stuk soepeler te laten lopen met een relatief snel en goed resultaat. Ik zou hem in de toekomst zeker opnieuw inschakelen.

Helder, realistisch en meedenkend

Arnaud heeft mij super geholpen bij het mogelijk maken van het financieren van bedrijfsmiddelen. Hij denkt met je mee wat de beste krediet vorm is, wat bij je bedrijf past en pakt het gedegen en professioneel aan. Verder is hij super vriendelijk en prettig in de omgang. Deze gasten kun je met je vraag toevertrouwen. Aanrader!

Geweldig!

Tjalle en Arnaud hebben mij super goed geholpen als recovery specialist voor diverse geldverstrekkers en de begeleiding voor de aankoop op Curacao. Ze nemen me goed mee in alles wat er gebeurd en hebben me echt heel erg goed geholpen. Dank je wel mannen!!

Sublieme kennis, ervaring & betrokkenheid

Ik heb onlangs samengewerkt met Financieringsgilde Arnhem en ik kan met zekerheid zeggen dat het een uitstekende ervaring was. De heren van Financieringsgilde Arnhem, Arnaud Satter en Tjalle Bomers, hebben mij bij elke stap van het financieringsproces begeleid en hebben laten zien dat ze een diepgaande kennis hebben van de (zowel bancaire als non-bancaire) financiële wereld. Wat mij vooral bij blijft, is hun klantbetrokkenheid. Ze luisterden naar mijn wensen en behoeften en werkten nauw met mij samen om de beste financieringsoplossing(en) te vinden. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en hadden op iedere vraag van mij een duidelijk antwoord, wat voor mij erg waardevol was. Ik ben dan ook zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen van Arnaud Satter en Tjalle Bomers. Ik kan hen van harte aanbevelen aan iedere ondernemer, die op zoek is naar professioneel en deskundig financieel advies. Bedankt voor alles heren!

Nieuwe Kade 16

6827 AB Arnhem