Super bedankt weer Tjalle en Arnaud! Tot de volgende keer.
Bedrijfsnaam | Hendriks Visspecialiteiten |
Fijne communicatie en altijd bereikbaar. Niks op aan te merken :)
Bedrijfsnaam | Yauno VOF |
Wij hebben de contacten als heel persoonlijk ervaren. Er werdt duidelijk uitgelegd hoe het aanvraag traject eruit zou komen te zien. Daarbij werden wij goed op de hoogte gehouden van de status van onze aanvraag. En als er vragen vanuit ons waren, kwam Tjalle hier snel bij ons op terug. Of ging hier zelf voor ons achteraan. Iedereen aan te bevelen.
Bedrijfsnaam | Champcares |
Fijne manier van manier van samenwerken. Goede geregeld.
Het afgelopen jaar was een ware rollercoaster. Na het inschakelen van Arnaud en Tjalle is ons bedrijf als een raket omhoog geschoten. Niet alleen kwam het pand van buurman 1 erbij.... Niet veel later kwam ook buurman 2 en een deel van het verbouwingsbudget. Hierdoor hebben we niet 1 stap voorwaarts, maar echt zevenmijlspassen gezet. Arnaud en Tjalle weten waar ze over praten, denken mee in risico's en waarschuwen voor mogelijke gevolgen. Echter: ze kijken echt naar de ondernemer en het bedrijf. Zit hier potentie? Dan zetten ze zich echt in om je als ondernemer in je kracht te zetten. Hele dikke 10+
Bedrijfsnaam | Joy House of Brands |
TOP!
Bedrijfsnaam | Slijptechniek Beusichem |
Ik ben zeer enthousiast over de service die ik van Arnaud en Tjalle heb gekregen. Zeer professioneel en deskundig in hun werk.
Hoewel ik zelf ervaring heb in de bancaire sector, vond ik het direct erg prettig om te schakelen met Tjalle van Financieringsgilde. Hij snapt snel wat je wil en gaat voortvarend aan de slag. Hij houdt je in het proces goed op de hoogte van de te nemen stappen. Voor de herfinanciering van onze onderneming heeft Tjalle ons geholpen met het lopen van de juiste route binnen het Nederlandse bankenlandschap. Zijn connecties en kennis helpen het proces een stuk soepeler te laten lopen met een relatief snel en goed resultaat. Ik zou hem in de toekomst zeker opnieuw inschakelen.
Bedrijfsnaam | Rochewood |
Arnaud heeft mij super geholpen bij het mogelijk maken van het financieren van bedrijfsmiddelen. Hij denkt met je mee wat de beste krediet vorm is, wat bij je bedrijf past en pakt het gedegen en professioneel aan. Verder is hij super vriendelijk en prettig in de omgang. Deze gasten kun je met je vraag toevertrouwen. Aanrader!
Bedrijfsnaam | Havik Maatwerk |
Tjalle en Arnaud hebben mij super goed geholpen als recovery specialist voor diverse geldverstrekkers en de begeleiding voor de aankoop op Curacao. Ze nemen me goed mee in alles wat er gebeurd en hebben me echt heel erg goed geholpen. Dank je wel mannen!!
Bedrijfsnaam | Schildersbedrijf Arij Beekhuis |
Ik heb onlangs samengewerkt met Financieringsgilde Arnhem en ik kan met zekerheid zeggen dat het een uitstekende ervaring was. De heren van Financieringsgilde Arnhem, Arnaud Satter en Tjalle Bomers, hebben mij bij elke stap van het financieringsproces begeleid en hebben laten zien dat ze een diepgaande kennis hebben van de (zowel bancaire als non-bancaire) financiële wereld. Wat mij vooral bij blijft, is hun klantbetrokkenheid. Ze luisterden naar mijn wensen en behoeften en werkten nauw met mij samen om de beste financieringsoplossing(en) te vinden. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en hadden op iedere vraag van mij een duidelijk antwoord, wat voor mij erg waardevol was. Ik ben dan ook zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen van Arnaud Satter en Tjalle Bomers. Ik kan hen van harte aanbevelen aan iedere ondernemer, die op zoek is naar professioneel en deskundig financieel advies. Bedankt voor alles heren!
Bedrijfsnaam | DS-10.V. Holding B.V. |
Tjalle heeft ons weer fantastisch geholpen. Binnen 24 uur was de financiering rond voor onze bakwagen en stond het geld op de rekening! Toppers!
Bedrijfsnaam | R. Roelofsen Beheer B.V. |
Prettig samenwerking, snelle reacties en handelen. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Prettige uitleg! Zeker een aanbeveling vanuit ons. Wij zijn heel kleinschalig, maar het vertrouwen dat het goed komt maakt Arnoud waar. Thnx for all!
Bedrijfsnaam | v.o.f. RiJo COBA |
Arnaud heeft ons heel erg snel geholpen met een financiering, wij zijn erg tevreden met zijn service en raden hem zeker aan.
Bedrijfsnaam | V.O.F. Qiu-Chen |
Wat een toppers deze mannen van Financieringsgilde Arnhem (Arnaud en Tjalle)!!! Het beste wat onze eethuisje Moqui is overkomen op veel vlakken. Denk hierbij aan financiering, strategische vooruit denken en altijd in oplossing mee denken. -afspraak is afspraak -geven nooit op -altijd positief -recht voor de raap Zo zijn er nog veel punten en voorbeelden die ik kan noemen, maar ik zal zeggen neem contact met hun en ervaar zelf. Wat mij altijd bij gebleven is: 'it ain't over till the fat lady sings'' Dank je wel mannen!!! Lee en King Eethuisje Moqui
Bedrijfsnaam | Eethuisje Moqui V.O.F. |
Hun advies en de kracht waarmee deze heren de aanvraag ingaan , altijd positief en super vriendelijk
Bedrijfsnaam | DCRT Event Decorations B.V. |
Zowel Tjalle als Arnoud prettige in de communicatie. Korte lijnen en goed bereikbaar. Ze hebben voor mij een passende financiering gevonden. Ik ben ze daar erg dankbaar voor. Ik zou zeker weer terug komen bij het Financieringgilde.
Bedrijfsnaam | Padelfactory B.V. |
Wat een fijne mannen.Ze reageren gelijk.Niet lang wachten.Denken met je mee. Top bedrijf.
Bedrijfsnaam | Vishandel van Doornik |
Tjalle en Arnaud hebben ons geweldig geadviseerd en begeleid bij ons traject. Van A tot z keurig en netjes geregeld. Top . Heel erg bedankt.10steren .
Bedrijfsnaam | Fliesen XL Elst |
fijn contact met adviseur
Bedrijfsnaam | van halteren watersport |
Arnaud Satter heeft ons fantastisch geholpen! Echt een aanrader. Goed zaken doen goede communicatie en weten van doorpakken. Kortom Super! Slijptechniek Beusichem / Lintzagenopmaat.nl
Bedrijfsnaam | Slijptechniek Beusichem |
Snel en adequaat toch een complexe verzoek afgehandeld. Binnen enkele dagen geregeld. Waar vele tekort schoten is het Arnaud toch gelukt! Zeker aan te bevelen.
Bedrijfsnaam | KSZ Transport B.V. |
Kundig advies
Bedrijfsnaam | P.A.P.A. B.V. |
Tjalle heeft mij zeer goed geholpen met zijn expertise op het gebied van bedrijfsfinanciering. Zijn uitgebreide kennis en toewijding waren van onschatbare waarde bij het verkrijgen van een zakelijke financiering in een, voor mij, erg complexe wereld. Tjalle luisterde naar mijn zakelijke doelen en uitdagingen en bood vervolgens advies dat niet alleen doordacht en deskundig was, maar vooral ook praktisch en haalbaar. Ik kan zijn diensten zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundig advies op het gebied van bedrijfsfinanciering.
Bedrijfsnaam | RQG Holding B.V. |
Snel contact, geen belletje was te veel. Uiteindelijk snel geregeld.
Bedrijfsnaam | ARCH ACADEMY B.V. |
Nieuwe Kade 16