Onverwacht snel kunnen uitbreiden door top service!

Waar we in 2023 onze complete financiering hebben omgegooid, ontstond eind van het jaar de ultieme kans om de buurman erbij te krijgen. Door snel schakelen van Arnaud en Tjalle kon de financiering hiervoor ook gerealiseerd worden. Hierdoor zijn we nog beter toekomstbestendig dan dat we eerst verwachtten!

Goede, snelle en duidelijke adviseur!!

Jullie zijn toppers

Waar andere partijen totaal niet buiten de hele krappe boxen durven te denken, zeiden Arnaud en Tjalle direct al 'komt goed, geen probleem'. Gezien de ervaringen met andere partijen was ik sceptisch, eerst zien dan geloven. Ze zijn direct voor me aan de gang gegaan en binnen no-time was alles geregeld. Ik kan ze van harte aanbevelen!

Best mogelijke optie voor je bedrijfsfinanciering

We zijn uitstekend geholpen met het bemiddelen voor de aankoop van ons nieuwe bedrijfspand door de heer Bomers. We zijn volledig ontzorgd gedurende het hele traject van de aanvraag tot aan de bindende offerte van de bank. Daarbij hebben we ook nog een scherp aanbod gekregen van de bank. Super tevreden, ik zou deze partij aan iedereen aanraden!

klantgericht, proffesioneel, betrokken en zeer servicegericht

ook nog eens toffe gasten om mee samen te werken

snel doeltreffend

Veel opties, snel en goede tarieven.

Financieringsgilde te Arnhem beste Ooit

Financieringsgilde Arnhem bewijst keer na keer hun professionaliteit en inzet. Alle zorgen van een ondernemer bij een financiering aanvraag wordt in handen van Financieringsgilde genomen. Enige wat wij moeten doen, na afronding een handtekening zetten (natuurlijk als alles volgens de afspraak is verlopen). Met Financieringsgilde zijn wij in een jaar gegroeid als in 10 daarvoor. Uitzicht naar een gezonde financiële opbouw in mijn mening is onmogelijk zonder Financieringsgilde. Arnaud! Super TOP geregeld en we zijn in de tweede jaar al erg blij met Financieringsgilde. Dank jullie wel!

geweldig

Financieringsgilde , deze jongens zijn geweldig ,

Uitmuntend

Via een gemeenschappelijke bezigheid, ben ik Tjalle Bomers tegen het lijf gelopen. Na een aantal gesprekken is Tjalle direct voor ons (Fiber Inspection) aan de gang gegaan, en binnen de korste keren had hij een zakelijke financiering voor ons op poten gezet! Ik ben hem eeuwig dankbaar voor hoe hij zich heeft ingezet voor onze droom

Zeer kundig en goed geholpen! Beide heren denken in mogelijkheden. Waar andere al snel de aanvraag afwijzen is hier alles mogelijk! Maken van het onmogelijke toch dingen mogelijk en denken verder dan alleen de financieringsaanvraag! Voor een volgend vraagstuk klop ik zeker weer bij Arnaud en Tjalle aan! Toppers!

Fijne benadering en helder uitleg

D.m.v mijn financieringsvraagstuk hebben Tjalle en Arnoud mij kundig geadviseerd . Het kantoor is prettig in zijn omgang.

Zeer persoonlijk, vlot en professioneel.

Zonder teveel het gevoel te hebben telkens weer nieuwe informatie aan te moeten leveren, zorgde Arnaud ervoor dat stappen vlot gezet konden worden en met resultaat. Er werd goed met onze toch wel wat complexe situatie meegedacht. Bij een volgend project zal ik zeker weer Arnaud en Tjalling om support vragen.

Klasse !

Het Financieringsgilde Arnhem heeft me positief verrast met hun snelle en efficiënte aanpak. Binnen een week hadden ze mijn financieringsvraag uitgezet in hun sterke netwerk, met Arnoud aan het roer die er vol voor ging was het binnen no time geregeld. Klasse!

Denkt in mogelijkheden

Uistekende ervaring met Financieringsgilde Arnhem gehad. Waar de banken de deuren dicht hielden, kwam Tjalle met diverse financieringsmogelijkheden die wel konden. Hier werd ik als ondernemer van A tot Z bij de hand genomen en deskundig geadviseerd. Met name het denken in mogelijkheden en het persoonlijke contact vond ik fijn met Tjalle. Aanrader voor iedere ondernemer die financiering nodig heeft voor zijn of haar doelen!

perfecte service

er wordt een oplossing gezocht linksom of rechtsom en met duidelijke afspraken.

Super snel en adequaat geregeld.

Tjalle pakte mijn vraag snel op en handelde erg naar volle tevredenheid met een verrassend resultaat.

De stap extra waar veel traditionele banken bang voor zijn!

Binnen de reguliere bankensector kijkt men niet meer naar de ondernemer/onderneming, maar puur naar sectoren. Angst regeert de bank en waar je als onderneming juist laat zien boven de marktgemiddelden uit te steken is onze ervaring dat de traditionele bank je op dit moment snel laat zitten. Arnaud kende ik al langer en had ik al meermalen gesproken. Echter nog nooit concreet over een oplossing. Nu we als bedrijf Arnaud en Tjalle hebben ingeschakeld zijn we op onze eigen cijfers beoordeeld, op ons ondernemerschap en hebben we belangrijke stappen veel sneller dan verwacht kunnen maken. Met een compleet opnieuw gefinancierd fundament kunnen wij oprecht zeggen dat we klaar zijn voor de toekomst. Sterker nog.... De eerst plannen om weer verder te gaan liggen alweer klaar!

Super!

Onze ervaring is super met deze partij. Arnaud Satter heeft ons enorm goed geholpen met het realiseren van het bouwen van een nieuw bedrijfspand. De communicatie is helder en top. Daarom beveel ik deze partij van harte aan. Ga zo door! Slijptechniek Beusichem/Lintzagenopmaat

Niets is onmogelijk, fantastisch geholpen!

Tjalle heeft mij geholpen met de aankoop van mijn eerste pand en het regelen van een krediet. terwijl ons bedrijf in een roerige tijd zat heeft Tjalle met man en macht voor ons gewerkt om alles optijd te regelen. Top service!

Financieringsgilde Arnhem bood me een oplossing in mijn unieke situatie!

Na het aanschrijven van een aantal banken voor een zakelijke financiële lening kreeg ik vaak negatief advies vanwege mijn situatie. Financieringsgilde Arnhem en de expertise van de medewerkers gaven mij een oplossing voor een alternatieve financiering. Ik ben goed geholpen door deskundig advies en binnen 2 weken was het rond!

Persoonlijke aangename samenwerking

Ik heb de samenwerking en adviezen als prettig ervaren. Hiervoor mijn dank!

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

In ons financieringstraject mocht ik samenwerken met Arnaud. Arnaud is erg prettig in de omgang, zeer flexibel en makkelijk bereikbaar. Wanneer hij in je business case gelooft, zet hij zich voor de volle 100% in: Een financiële match met een gouden randje.

Super geholpen aan een financiering!

Arnaud heeft mij top geholpen met het verkrijgen van een financiering. Er was een duidelijke communicatie en een oprecht advies.

Uitstekende samenwerking met een prachtig resultaat!

De heren van de Financieringsgilde in Arnhem hebben ons professioneel en met een goed resultaat geholpen. Door hen hebben we onze plannen financieel mogelijk kunnen maken.

Ze hebben korten lijntjes en was daardoor snel geregeld! Zeer prettige ervaring !

Nieuwe Kade 16

6827 AB Arnhem