Professionele bedrijf voor mijn geldzaken

Snel, eenvoudig. Alle mijn financiële geldzaken en behoeftes besproken. Kort tijd daarna was alles zeer goed en voordelig geregeld. Financieringsgilde Arnhem zeer aangeraden.

top service

Alles tot in de puntjes geregeld, tijdens het proces veel contact gehad met Ronald. Steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ronald is altijd bereikbaar en is erg betrokken tijdens het proces.

Fantastisch

Bij Arnaud en Tjalle kan jezelf achterover leunen en alles in hun handen leggen. Deze 2 mannen regelen het van A-Z en zijn echt pro actief. Wat een luxe om dit soort mensen om je heen te hebben.

Toppie

Toppie

Professioneel, snel en zonder gedoe

Professioneel, snel en zonder gedoe!

Supersnel en professioneel geregeld, zo kan het dus ook!

Wegens een groeiende markt en een paar mooie kansen was mijn huidige werkkapitaal niet meer voldoende en moest ik, eigenlijk binnen enkele dagen, financieel opschalen. En daadwerkelijk binnen enkele werkdagen was alles geregeld; goedkeuring, contracten, en toegang tot het geld. Geen gedoe en kleine lettertjes, alles is duidelijk! Snel schakelen, top!

Snel en goed geregeld

Binnen 1 dag kwam er iemand langs . Na 4 weken alles geregeld

Met weinig woorden begrijpen wat de bedoeling is!

Mijn ervaring is erg positief, echt een no nonsens verhaal en resultaatgericht, wat bij mij past.

Perfect geregeld

Ik zal kort zijn.. Opgevers winnen nooit en Winnaars geven nooit op. Arnoud Satter is en echte winnaar. Top geregeld Bedankt Arnoud

Snel, adequaat, eerlijk en kijkend naar mogelijkheden

Onze ervaring met financieringsgilde (Arnaud) is zéér prettig. Arnaud is zeer deskundig en denkt mee met mogelijkheden die het best passend zijn voor de organisatie. Daarnaast ook een fijn persoon die proactief communiceert en je op de hoogte houd van ontwikkelingen.

Duidelijke communictie

Bij Tjalle weet je precies wat je aan hem hebt en wat je krijgt. Hij heeft duidelijke en vriendelijke communicatie en is ook zeker bereid iets extra's te doen.

Financieringsgilde Arnhem is professioneel, uitstekend in zijn werken, advies en goede communicatie. Ik ben geholpen door Arnaud Satter. Arnaud is super aardig en meedenkend . Hij is een professionele adviseur los van zijn goed werk heeft hij zijn hart op de juiste plek.

Helder, duidelijk, open en zeer snel

Ik ben perfect geholpen door Arnaud Satter. We hebben nauw contact gehad, zelfs buiten kantoor uren was het absoluut geen probleem om een vraag te stellen. En dan kreeg ik ook zeer snel antwoord. Duidelijke uitleg van het traject, open over wat wel en niet. Kortom, top ervaring! Zeer tevreden!!

Klein, fijn maar kordaat

meedenken in alles en de mogelijkheden uitwerken. Dus top mannen !!

Snel en uitstekend resultaat

Roland heeft er voor gezorgd dat wij een goede financiering kregen en ook nog heel snel voor elkaar gekregen. Wij zijn er erg blij mee. Goed geregeld met de bank, onze accountant en met de makelaar. Ik zou het iedereen aanbevelen

Super service! Fijn en meedenkend!

De financieringsgilde heeft voor mij het mogelijk gemaakt om mijn restaurant te openen. Altijd bereikbaar en altijd behulpzaam. Ik ben 100% tevreden

uitstekende snelle service

2 fantastische kerels tjalle en arnoud snelle service en duidelijke comminucatie

Ervaren, professioneel en deskundige partij

Arnaud Satter heeft ons deskundig en professioneel geholpen met ons financieel vraagstuk.

onge?�venaard geweldig fantastisch

Het is geweldig om te zien hoe Tjalle, Roland en Arnoud voor je door het vuur gaan. Het contact is fantastisch en de lijntjes zijn kort. De gehele financiering in een paar weken gerealiseerd.

Duidelijk, behulpzaam gewoon top!

Arnaud heeft ons geholpen bij de financiering voor onze verbouwing. Alles was heel duidelijk, zelf 0 verstand hiervan maar hij heeft ons door alles heen begeleid. Goed bereikbaar en geen vraag was vreemd. Neemt echt de tijd om het hele verhaal te begrijpen en daardoor krijg je het gevoel dat hij je niet als 'nummertje' ziet. Prettig contact, wij zijn tevreden!

Nou ik vond het echt goed geregeld

Ik ben erg te vreden hoe ze mijn geholpen hebben om mijn hypotheek voor elkaar hebben gereageerd Ik dank Tjalle Bomers en Arnaud Satter een dikke 10

Snel en mee denken met de klant

Het ging heel snel en mee denkend

Eindelijk een partij gevonden die zelf actief communiceert

Tjalle zou ik aanbevelen omdat hij snel en duidelijk communiceert en de zaken gewoon regelt die hij toezegt. We kunnen gaan verbouwen en daar ben ik Tjalle dankbaar voor.

Top, prima geholpen door Arnaud Satter en Tjalle Bomers

Wat een top ervaring heb ik met jullie zonder jullie was me droom voorlopig nog niet uitgekomen arnoud en zijn collega hebben me geweldig geholpen. Als nog bedankt mannen. Mvg VB Events

Nieuwe Kade 16

6827 AB Arnhem