Heeft een andere kijk op verkopen gegeven

We hebben onlangs een verkooptraining gevolgd die een echte eye-opener voor ons is geweest. De training was zeer inspirerend en heeft ons waardevolle inzichten gegeven in effectieve verkoopstrategieën. We zijn nu beter voorbereid om onze klanten te benaderen en hun behoeften te begrijpen. Een aanrader voor iedereen die zijn verkoopvaardigheden wil verbeteren!

Veel nieuwe inzichten opgedaan.

Dankzij deze training heb ik meerdere nieuwe inzichten opgedaan. Waardoor wij dit als bedrijf kunnen toepassen in de praktijk wat voor ons relevant is. Uitstekend hulp gekregen!

Een echte eye-opener!

Ik heb heel veel geleerd van deze training. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan over sales en het communiceren met klanten. Voor ons bedrijf is deze training heel waardevol geweest. We gaan zeker met de nieuwe inzichten aan de slag! Ik beveel Jos dan ook van harte aan!

Een echte eye-opener

Jos heeft ons als bedrijf geholpen met het telefonisch benaderen van klanten. Hierdoor zijn wij tot goede en mooie inzichten gekomen waardoor wij als Sales afdeling hopelijke een mooie groei gaan doormaken.

Super ervaring! Heel leerzaam een eye opener voor ons team’

Meeting met hele hele team gehad. De training duurde circa 8 uren en was heel erg leerzaam!

uitermate leerzaam

Mijn ervaring met Jos heeft er voor gezorgd dat ik heel anders ben gaan kijken naar het vak wat ik doe. Na deze cursus voel ik mij een betere verkoper.

Inspirerende training, zet aan tot reflectie en verbetering van ons team

Zet aan tot nieuwe groeistappen voor ons team!

Geweldige training, mooie inzichten.

Mooie dag gehad waarin, vanuit de praktijk, alle facetten langskomen en uitvoerig aan de orde komen. Heel waardevol.

Leerzaam

Ik doe dit pas 1 jaar. Dit heeft mij veel inzichten gegeven en het was zeker leerzaam.

Enorme leerzame training gekregen van Jos!

Jos helpt je met zijn gestructureerde en gemotiveerde aanpak naar een succesvolle sales carrière.

Duidelijk en gestructureerd

Jos is erg duidelijk in zijn communicatie (in een positieve zin). Hij kan zich goed inbeelden in de schoenen van de cursist om mee te denken en de problemen in te zien waar men tegenaan loopt.

Zeer leerzaam!

Goede training gehad. Ik heb al eens ergens anders een training gevolgd, maar deze training heeft voor mij echt bruikbare tools opgeleverd. Heel erg bedankt !

Persoonlijk en doelgericht

Prachtige training van Jos! Een op maat gemaakte salestraining voor ons salesteam waar we verder mee kunnen en de salesactiviteiten op kunnen aanpassen. Fijn en interactief met ruimte voor vragen.

Reborn

Heel informatief en spwecifiek

Interactieve leerzame training

Persoonlijke, leerzame training waar je gezamelijk te werk gaat ok als team verder te komen. Zeker te adviseren!

Leerzame training, fijne trainer.

Ik heb extreem veel aan deze training gehad en mijn beeld van sales is op een zeer positieve manier veranderd door Jos en deze training.

Inspirerend, persoonlijk en motiverend!

Uitmuntende Verkooptraining door een Meesterlijke Trainer De verkooptraining gegeven door Jos van Haaren was werkelijk transformerend. De inhoud was diepgaand en praktisch toepasbaar, met een perfecte balans tussen theorie en praktijk. Jos betrok ons actief bij de les met interactieve oefeningen en bood persoonlijke feedback die onze leerervaring enorm verrijkte. Zijn enthousiasme en expertise maakten de training niet alleen leerzaam maar ook inspirerend en motiverend. Ik voel me nu beter uitgerust en gemotiveerd om mijn verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Ik kan de verkooptraining en met name Jos van Haaren van harte aanbevelen aan iedereen die zijn verkoopvaardigheden wil verbeteren. Met name de persoonlijke en menselijke touch is echt bijzonder. Dank Jos.

Professionele aanpak, geweldige ondersteuning!

Sinds mijn ervaring met Jos, voel ik mij zekerder in mijn aanpak . Ik ga meer bewust om met klanten. Weet ook inmiddels waar ik grenzen kan stellen. Een investering ook voor mij persoonlijk. Doeltreffend, goede opbouw in verkooptechniek. Daarnaast wordt Jos gewaardeerd als mens. Duidelijk, eerlijk en schept vertrouwen. Altijd gemotiveerd en niet te vergeten de humor tijdens de training.

Training acquisitie gevolgd

Als beginnend ZZP-er had ik de behoefte mijzelf te ontwikkelen op het gebied van acquisitie. Via via ben ik op de site van VH promotie terecht gekomen. Inmiddels heb ik een aantal modules bij VH-promotie gevolgd tot grote tevredenheid. Ik voel mij inmiddels veel zekerder en steviger in mijn schoenen staan. Dat heeft zich inmiddels vertaald naar een groter klantenbestand en toenemende omzet. Jos hartelijk dank voor je persoonlijke begeleiding en de handreiking die je mij geboden hebt.

Deskundig en plezierige training

De training was erg praktisch met veel individuele aandacht. Veel bruikbare tools die ik nu al met succes heb gebruikt in de praktijk. Ik voel.me een stuk zekerder sinds ik de training heb gevolgd. Ik kom zeker nog eens terug voor persoonlijke coaching! Bedankt, Jos!

Gevarieerde verkooptraining met veel nieuwe inzichten

De training sluit perfect aan bij onze behoefte. Een frisse, heldere kijk op de verkoop van nu met de mens als middelpunt. De theorie en de praktijk worden mooi met elkaar verweven. Een training op maat!

Educatief, helder en fijne oplossingsgerichte aanpak.

Het was weer een waardevolle training en fijne tips om oplossingsgericht te denken. Tools ontvangen om dit in de praktijk tot uitvoer te brengen.

Heldere opfrissing

Het rollenspel en het benoemen van omgaan met tegenwerpingen is door mijzelf heel goed ontvangen. Je kunt zien dat er verschillende mensen in ons team zitten, die allemaal anders reageren en overtuigingskracht uitstralen. Vanuit Duitsland wordt er druk opgelegd om te verkopen. Hoe meer hoe liever. Cross selling of upselling is daarom moeilijker daar heb je wat meer tijd en luistervaardigheid voor nodig. Goede productkennis ook van andere artikelen is nodig maar daar wordt hard aan gewerkt.

Leerzame en waardevolle training

Ondanks mijn verkoop ervaring was het een leerzame en waardevolle training. Nieuwe verkooptechnieken geleerd. Theorie en praktijk sloten heel goed op elkaar aan. Jos is een enthousiaste trainer met veel ervaring. Hij weet waar hij over praat. Ik kijk uit naar de vervolg training.

Fijne interactieve training

De training van Jos heeft ons verder geholpen om op een gemakkelijkere, betere en gestructureerde manier te verkopen. Een aanrader!

Over VH-Training - Verkooptraining & Incompany coaching

VH-Training is jouw betrouwbare partner op het gebied van verkooptrainingen en incompany coaching. Wij helpen individuen en organisaties hun volledige potentieel te benutten en uit te blinken in de wereld van verkoop. Met bewezen strategieën, op maat gemaakte programma's en ervaren trainers, zijn wij erop gericht om jou te begeleiden naar maximale groei zowel persoonlijk als zakelijk.