VH-training helpt je doelgericht verder!

De trainingssessies waren interactief, met rollenspellen en casestudy’s uit het echte leven. Je kunt merken dat deze training gebaseerd is op een schat van ervaring in de verkoopbranche en daardoor is Jos een echte professional. De training en het contact was zeer persoonlijk, er werd echt de tijd genomen om de sterke en zwakke punten te begrijpen en te verbeteren. Ik zou daarom de verkooptrainingen aan iedereen aanraden!

Een echte interactieve eye-opener!

Onlangs hebben wij een training gevolgd bij VH-training. De trainer was zeer enthousiast en betrokken. Elke sessie was boeiend en praktisch toepasbaar voor ons team. Kortom, een fantastische ervaring die onze professionele ontwikkeling echt heeft bevorderd. Iets wat we veel eerder hadden moeten doen!

Leerzame, interactieve training die goed toepasbaar is in de praktijk!

Ik vond het een leuke en interactieve training! Een informele, maar educatieve sfeer en Jos staat open voor specifieke vragen en situaties. Goed georganiseerd en geregeld qua notitieboekje, pen, groeimap. Van A tot Z goed geregeld!

Ontzettend leerzaam!

Tijdens de training heb ik erg veel geleerd! Het was een interactieve sessie waar ik tot nieuwe inzichten ben gekomen en stappen heb kunnen maken binnen mijn sales ontwikkeling. Zeker een aanrader!

Buitengewoon tevreden!

Een erg leerzame training mogen ontvangen van een instructeur die overduidelijk al lang in het vak zit. Zijn kennis en kunde wist hij op een duidelijke en verteerbare manier over te brengen. Misschien een wat minder belangrijk puntje, maar wil ik toch gezegd hebben; de communicatie naar aanloop van de training was tip top en zorgde dat het in zijn geheel erg prettig was om met VH-Training in zee te gaan!

Uitstekende verkooptraining

De verkooptraining bij VH Training van Jos was super waardevol! Hij legt alles heel duidelijk uit en helpt je echt om een betere verkoper te worden. Na de training voelde ik niet alleen professionele groei, maar ook in mijn dagelijks leven. Echt een aanrader voor iedereen die zijn verkoopvaardigheden wil verbeteren!

Super duidelijke verkooptraining! Ontzettend interessant

Veel geleerd en veel nieuwe dingen geleerd!

Duidelijke en rustige uitleg veel van geleerd

Het was erg leerzaam. Nu weet ik precies wat ik kan verbeteren. Daar wordt je nu wel echt op gewezen. Erg fijn.

Heel fijn en duidelijk!

Hele fijne uitleg gehad en een training waar je zeker aan hebt.

Sales skills aanscherpen

Veel wat ik al deed en doe onbewust werd besproken en het was heel interessant om te zien hoe dit onbewuste toch iets scherper en beter kan. Het loont de moeite om daaraan te werken om nog betere resultaten te gaan boeken.

Goed om de stappen van het verkopen onderbouwd te zien

Vele zaken doe je wel, bewust of onbewust. Toch wordt je weer eens aan het denken gezet en wordt je gedwongen na te denken over de logische stappen in het verkoopproces.

Veel bevestiging gekregen

Top ervaring waarbij we goede inzichten hebben gekregen. Vooral fine tuning en bevestiging gekregen van wat we doen

Hele fijne dag met veel informatie

Ik heb deze training als heel prettig ervaren. Vertelt heel fijn neemt je mee in het gesprek en heel veel informatie. Zeker waar je wat aan hebt.

Laat je opnieuw je al opgedane ervaring herijken

Swot analyse, Aida, elevator pitch alles komt aan bod. Behalve de uitleg konden we ook zelf op post-it aangeven waar we tegenaan lopen en mogelijk tips voor elkaar. Ik denk dat deze incompany verkooptraining goed is om alle neuzen dezelfde kant heen te krijgen. Door eenzelfde benadering van de klant hebben we allemaal een doel voor ogen. Helioskalenders als een van de grootste en betrouwbaarste kalenderfabrieken nog meer klanten te bezorgen.

Leerrijk

Veel informatie maar vooral nuttige dag.

Leerzaam

Ik heb geleerd waar ik tegen aan liep.

Fijne interactieve training!

Acquisitie training gevolgd van één dag. Voor verschillende vormen van acquisitie, zoals koude acquisitie, telefonische acquisitie en email acquisitie werden interactief praktische toepassingen doorgenomen. Wij kunnen er nu effectiever mee aan de slag. Een aanrader!

Top training, zeker waard om goed te starten met sales!

Namens e-Autonet willen we jullie bedanken voor de training! Wij hebben, als nieuwe organisatie, de verkooptraining voor beginners gevolgd om onszelf klaar te stomen voor sales na de lancering. Top training met veel voorbeelden. Je wordt uitgedaagd om jezelf te verbeteren en te leren. Bedankt!

Over VH-Training - Verkooptraining & Incompany coaching

VH-Training is jouw betrouwbare partner op het gebied van verkooptrainingen en incompany coaching. Wij helpen individuen en organisaties hun volledige potentieel te benutten en uit te blinken in de wereld van verkoop. Met bewezen strategieën, op maat gemaakte programma's en ervaren trainers, zijn wij erop gericht om jou te begeleiden naar maximale groei zowel persoonlijk als zakelijk.