Fijne rijlessen gehad bij rijschool Wanders.

Fijne rijlessen gehad. Alles op fijne en duidelijke manier uitgelegd gekregen en daar door in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen! Dankjewel Richard!!

Geweldige lessen van rijschool egel gehad.

In 1 keer geslaagd en dat heb ik te danken aan rijschool egel !!

Aardig, relaxt en begripvolle rij instructeur!

Ik ben vandaag geslaagd en ondanks ik ADHD heb en moeite heb met inzicht, was mijn ervaring met Khalid echt top. Een hele aardige en begripvolle instructeur. Ik kreeg altijd pauzes tussen mijn ritten in zodra ik die nodig had en goede rustige uitleg. Erg blij dat ik bij Khalid heb gereden!

Altijd gezellig, maar ook leerzaam. Elke les had ik er weer zin in door de gezellige praatjes en de positiviteit! Als ik vragen had kon ik ze altijd makkelijk stellen en werd er op een fijne en duidelijke manier antwoord gegeven, echt een topper!

Super fijne instructrice, altijd geduldig en duidelijk in haar uitleg!

Alles wordt rustig uitgelegd, ik voel me op mijn gemak, fouten maken mag en ze helpt je er goed van te leren. En een grapje hier en daar maakt het extra gezellig.

Ontzettend goede rij ervaring opdoen op jou eigen tempo

Ik heb in het afgelopen jaar met mijn instructeur Johnny Mir met ontzettend veel plezier gereden. Ik heb altijd gefocust maar ontspannen met hem in de auto kunnen rijden. Geeft ontzettend goede uitleg en is gezellig om mee te praten. Dankzij hem ben ik in 1 keer geslaagd

Een leuke en leerzame tijd met lessen bij Pim.

Ik heb gezellige en leerzame ervaring gehad met lessen bij Pim Valken. Hij had veel geduld met mij en legde rustig alles uit wat ik verkeerd deed. Rijlessen waren duidelijk en flexibel geplanned en vrijwel nooit uitgevallen. All met all zeer tevreden.

Super lessen gehad … veel humor maar ook serieus … onwijs veel geleerd een dikke TIEN super bedankt voor de fijne en leerzame lessen

Veel leermomenten en een boel gezelligheid

Ik had erik en meteen toen ik de eerste keer in de auto stapte voelde ik me al thuis het was altijd gezellig maar ook waarneer het gevraagd werdt serieus. Alles wordt gewoon op een goeie en fijne manier aan je uitgelegd En je wordt ook nog eens goed voorbereid op je examen nou wat wil je nog meer

Top rijschool!

Top ervaring bij Richard Wanders! Goede instructeur en in 1x geslaagd!

Rustig relaxed

Het was rustig en relaxed niks gehaast en geen geld trekkerij wordt niet boos om een foutje

Rijschool Egel is een goede rijschool om je rijlessen te volgen. De lessen waren altijd heel fijn en ik voelde me op mijn gemak. Het was fijn dat fouten maken mocht, waardoor er veel gelachen kon worden. Daarnaast waren er ook serieuze gesprekken, wat de lessen extra waardevol maakte. Na elke rijles ging ik altijd relaxed naar huis, met een zelfverzekerd gevoel. Ik wist dat ik het kon, en dat kwam door de goede begeleiding. Kortom, een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen!

Heel fijn les gehad

Omdat Amanda goed en rustig kan uitleggen en je fijn van de fouten kan leren

Fijne, hulpzame instructeur

Khalid is een rustige en fijne instructeur. Hij legt dingen rustig uit en is erg hulpzaam.

Lineaire groei en goede klik met instructeur

Ik ben erg tevreden met hoe ik mijn weg naar mijn rijbewijs heb kunnen vinden samen met mijn rijinstructeur. Dankzij de proefrit kon Steve me een gepast advies geven en daarmee zijn we aan de slag gegaan. Er wordt stapsgewijs goed uitgelegd hoe je geduldig en veilig moet rijden, waardoor je je zelfverzekerd voelt in het verkeer.

De beste en leukste rij instructrice!

Toen ik begon te lessen bij Amanda voelde ik me best angstig voor het rijden, maar Amanda had het gelijk weg getoverd! Alle lessen waren stuk voor stuk super leerzaam en super leuk! Echt aan te bevelen als je snel rijbewijs wilt hebben en iemand waarmee je lekker kunt praten! Ik zou zegge de beste en geweldigste rij instructrice!

Ik vind rijles

Ik graag bij jullie in inschrijven

Goede lessen

Mijn ervaring is zeer positief, je leert het snel en het was altijd gezellig. Zo gezellig dat je de rijlessen begind te missen!

Effectieve manier van les krijgen.

Binnen 5/6 lessen bijna opnieuw leren rijden en gelijk geslaagd.

Johnny uitstekende instructeur

Johnny is altijd rustig en legt op een fijne manier uit en blijft geduldig. Je voelt je echt op je gemak in de auto bij hem!

Super rijschool

Super ervaring, rijinstructeur Bart Deelman is echt een top vent. Hij kan super goed uitleggen en ik heel sympathiek. Raad iedereen hem aan. Ben in 1 keer geslaagd dankzij zijn goede begeleiding.

Hele fijne rijschool

Ik heb gelest bij Richard Wanders, ben in een keer geslaagd door de goede begeleiding en hulp. Richard is fijn om naast je in de auto te hebben en legt alles goed en duidelijk uit zodat je klaar ben voor je examen.

Een uitstekende ervaring!

De weg naar je rijbewijs B heb ik zonder enige vorm van stress ervaren! Dankzij deze instructeur een stressvrije en gezellige sfeer in de auto, hij neemt je overal mee naartoe zodat je ervaring steeds rijker wordt. Hij neemt de tijd voor je, en pakt alle punten aan die jij nodig hebt om jou rijbewijs te behalen. 5 sterren is het maximale maar 10 is meer reëler.

Mijn ervaring was fantastisch,

"Ik had een uitstekende ervaring met mijn rijinstructeur. Ze was altijd geduldig, professioneel en goed voorbereid, waardoor ik me op mijn gemak voelde tijdens de rijlessen. Ze gaf duidelijke uitleg en zorgde ervoor dat ik alle benodigde vaardigheden op een rustige en gestructureerde manier leerde. Dankzij haar begeleiding heb ik met vertrouwen mijn rijbewijs behaald."

Geweldig!

Bij de Rijschool van Bart Deelman gelest. Gezellige en leerzame lessen gehad. Zou het zeker aanraden om bij Bart te gaan lessen!

Vosdonk 39

4879 NC Etten-Leur