Hele fijne rijschool

Ik heb les gehad van jhonny, hij is een hele fijne rijinstructeur die rustig blijft en goed uitleg geeft. Ook als iets niet lukte bleef hij altijd rustig en legde het gewoon opnieuw uit tot het lukte. Ik heb mijn rijlessen altijd als heel rustig en gezellig ervaren. Ook kon ik altijd gezellig kletsen in de auto en had ik het ook echt naar mijn zin die 2 uur. Ik ben in een keer geslaagd bij drive you

Super gezellig maar ook duidelijk

Ontzettend gezellig in de auto maar wel altijd duidelijk en direct. 10/10

Zeer prettige rij-instructeur

Na een negatieve ervaring bij een andere rijschool zag ik er tegenop om weer rijlessen te nemen. Uiteindelijk toch de stap gezet, deze keer bij Christiaan, en daar ben ik erg blij mee. Hij is een relaxte, vriendelijke instructeur die goed snapt hoe spannend het hele traject kan zijn. Het is knap hoe hij de juiste balans weet te vinden tussen informaliteit en professionaliteit. Dat heeft me enorm geholpen om mijn zelfvertrouwen op de weg weer terug te krijgen.

Geweldig!

Het was een hele mooie, positieve ervaring die ik nooit ga vergeten! Hele leuke lessen gehad met de aller leukste instructeur!! :) Else Prins, heel erg bedankt! :):):)

Zeer goed!

Else-Rixt is een hele fijne en gezellige instructrice! Ze legt de verschillende onderdelen goed en duidelijk uit, neemt voor alles goed de tijd en geeft je altijd de ruimte om vragen te stellen. Verder konden we tussendoor gezellig kletsen en genieten van het foute uur op de radio. Hierdoor had ik het heel erg naar mijn zin bij de rijlessen!

Op een leuke en gezellige manier leren autorijden.

Met Johnny als rijinstructeur heb ik zowel mijn TTT als mijn praktijkexamen in één keer gehaald. Hij legt alles duidelijk en goed uit, en zorgt ervoor dat je op een fijne en ontspannen manier leert rijden. Waar nodig is hij streng, maar nooit op een vervelende manier. Over het algemeen is hij juist erg geduldig, flexibel en chill om mee te rijden. Ook kun je lekker open en gezellig met hem kletsen. Al met al ben ik superblij dat Johnny degene was die mij heeft begeleid bij het halen van mijn rijbewijs!

Super goed begeleid, 1 een keer geslaagd!

Super goed geholpen de lessen plannen we van te voor goed mijn instructeur was erg geduldig hielp mij goed met alle fouten! En daarom was ik ook super goed voorbereid voor mijn examen

Heel goed!

Ik heb de lessen als heel fijn ervaren, voelde me nooit vervelend of opgejaagd of iets in die trant. Else-Rixt legt alles duidelijk aan je uit en neemt de tijd voor je, ik voelde me heel erg op mijn gemak bij haar!

Beste rijinstructeur die ik kon wensen !

Ik kan Johnny alleen maar aanbevelen, dankzij hem eerste keer geslaagd ;)

Ik heb een geweldige ervaring gehad met de rijschool waar

"Ik herinner me nog goed mijn eerste rijles. Ik was super nerveus, maar de instructeur was echt vriendelijk en geduldig. We begonnen met de basis, zoals het starten van de auto en het gebruik van de spiegels. Na een tijdje voelde ik me al veel zekerder.

Erg fijne lessen, en snel alles afgerond!

Door alle snelle en goede communicatie, en kwalitatief goede lessen. Ben ik er doorheen gevlogen. Mede door het snel inplannen van de tussentijdse toets en praktijk examen, heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald in ongeveer een half jaar. Ik kan dan ook niks anders zeggen dan dat ik het heel fijn vond hoe alles georganiseerd was en hoe dit werd gecommuniceerd naar mij. Iets beter had ik niet kunnen krijgen!

Uitstekende rijschool

Een zeer uitstekende rijschool en bovendien zeer fijne rijlessen gehad en daardoor ook geslaagd voor mij rijbewijs

Leuke en Goede Rijschool

Hele leuke instructeur, aardig, vriendelijk en meedenkent. Mijn dochter is in 1 keer geslaagd ondanks haar faalangst kortom een echte aanrader.

Hele gezellige en leerzame tijd gehad, ze heeft mij uitstekend geholpen tot het einde.

Genoeg geduld

Tijden de lessen was er voldoende uit leg en een uitgebreide reflectie over wat er goed en minder goed ging.

Ik vond het een hele fijne rijschool. Na de 2e keer me praktijk heb ik me rijbewijs eindelijk gehaald met behulp van rijschool Egel

Ontspannen sfeer

Door de relaxte sfeer in de auto zonder veel stress mijn rijbewijs kunnen halen!

Mijn rijleservaring was fantastisch, heel leerzaam en ontspannen!

Mijn rijleservaring was fantastisch! Christiaan (Mijn rijinstructeur) was heel duidelijk tijdens het lessen en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde achter het stuur. Alle lessen waar zeer leerzaam en hielpen me te groeien achter het stuur. Mocht je rijles willen volgen in Groningen dan raad ik zeker aan om DriveYou uit te proberen!

Makkelijk leerzaam en zeker gezellig

Khalid was altijd oplettend hij gaf altijd adviezen voor afrijden ook al was ik ze vergeten. Aardig en in bezit van veel ervaring, dat is zeker te zien. ❤️

Vriendelijke en Duidelijke rijinstructeur

Lekker kritisch op een duidelijke en vriendelijke manier, Verteld duidelijk en vriendelijk wat je kan verbeteren.

Was goed en consistent

Het was algemeens goed, was altijd op tijd en was ook flexibel. Heeft vaak tips gegeven die me hadden geholpen. Alleen misschien iets vroeger in de lessen op snelweg begginen.

Beste rijinstructeur in Amstelveen, Aalsmeer, and Amsterdam.

[English] I switched from another driving school and took lessons with Pim Valken from Drive You, and I can't recommend him enough. Pim made a huge difference—he is patient, gives clear instructions, and makes you feel safe on the road. He also works well with people from different nationalities and understands various cultures, making him a great choice for expats. If your Dutch isn't strong, his English is impeccable, and he even understands a bit of Spanish! Pim will make you aware of your flaws and help you correct them one by one. He is meticulous, which is especially helpful when preparing for your driving exam. I passed mine on the first try! [Dutch] Ik ben overgestapt van een andere rijschool en heb lessen gevolgd bij Pim Valken van Drive You, en ik kan hem niet genoeg aanbevelen. Pim maakte een enorm verschil—hij is geduldig, geeft duidelijke instructies en zorgt ervoor dat je je veilig voelt op de weg. Hij werkt ook goed met mensen van verschillende nationaliteiten en begrijpt diverse culturen, wat hem een uitstekende keuze maakt voor expats. Als je Nederlands niet zo goed is, zijn Engels is perfect en hij begrijpt zelfs een beetje Spaans! Pim maakt je bewust van je fouten en helpt je deze één voor één te corrigeren. Hij is zeer nauwkeurig, wat vooral handig is bij de voorbereiding op je rijexamen. Ik ben in één keer geslaagd!

leuk

gezellig

Super leerzame en leuke ervaring gehad bij drive you

Altijd met veel plezier gereden en het was altijd gezellig dus daar lag het niet aan en ik heb genoeg geleerd alle tips en tricks. Dus bij deze bedankt

beste rijschool!

Super fijne rijschool en ik had een super aardige instructeur die je goed begeleid met het autorijden! Na 45 lessen in één keer mijn praktijk gehaald! Super tevreden :)

Vosdonk 39

4879 NC Etten-Leur