Leerzaam

Na een wat slechtere ervaring bij een andere rijinstructeur kwam ik hier terecht. Ik had altijd een haat relatie met het rijden maar Else Rixt heeft mij geholpen om zelfverzekerder de weg op te gaan. Naast feedback op wat mindere punten geeft ze ook altijd aan waar je het goed doet.

Top rij-instructeur!!

Khalid is super aardig en nam de tijd om stap voor stap alles uit te leggen. Zijn geduld en duidelijke uitleg hebben mij geholpen om zelfvertrouwen op te bouwen tijdens het rijden. Dankzij de begeleiding ben ik nu in 1 keer geslaagd!! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goede rij-instructeur!

Helder en duidelijke begeleiding

Bij DriveYou worden de lessen afgestemd op hoe jij als persoon bent. Als je het snel oppakt word je keer getest en vice versa, als er punten zijn waarbij je moeite mee hebt is hier veel ruimte voor begeleiding! Overal een zeer goede ervaring!

Fantastisch

Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Else-Rixt en die heeft mij met alle stappen super goed geholpen. Ze geeft goede instructies en geeft goede complimentjes. Ik voelde mij super veilig bij haar in de auto en raad het iedereen aan :)

Fijne rijlessen met een geduldige instructeur

Bij de lessen van DriveYou werd ik altijd met veel geduld behandeld en werd er goed naar mij geluisterd. De instructeur wist altijd duidelijk zijn instructies te communiceren waardoor ik in een vlot tempo nieuwe handelingen leerde. Verder was er altijd ruimte voor een gezellige babbel en was de les nooit saai. Zeker aan te raden!

Very good experience

My trainer is the best teacher in teaching driving

• Would you recommend us? Yes

Een hele fijne rijschool!

Ik heb in februari een proefles aangevraagd bij Franc en deze beviel onzettend goed. Uiteindelijk heb ik zowel bij Franc als Fiona in de auto gezeten. Franc en Fiona zijn beide ontzettend leuke rijinstructeurs met veel geduld, humor en vakmanschap. Ze geven op een hele fijne en leuke manier les en waren prettig in de omgang. Met beide heb ik veel gelachen wat de lessen extra fijn maakte. Franc en Fiona, ik wil jullie beide ontzetten bedanken voor alles, danzij jullie ben ik in 1 keer geslaagd!

Heel fijn

Else-Rixt is een jonge, vrolijke, gezellige instructrice. Prettig om naast te zitten. Denkt goed mee en het plannen van rijlessen was altijd heel makkelijk. Een fijne rijinstructrice. Ik heb mijn rijbewijs gehaald!

Vreselijk

Zeer slechte ervaring... Else Rixt had uitgebreid voor en na besprekingen waardoor het geregeld voorkwam dat ze geen 50 minuten praktijkervaring aan het opdoen was maar enkel 30 minuten op de weg bezig was. Bovendien bleek ze ongeduldig en onvriendelijk in contact tegen mijn onzekere dochter. Die achteraf aangaf herhaaldelijk door haar te zijn afgesnauwd. Toen ik als moeder verhaal ging halen bij Else Rixt werd ik de volgende dag gebeld door DriveYou met oa de boodschap dat mijn dochter niet langer als leerling welkom was. Else Rixt zelf heeft niet eens het fatsoen gehad dit naar mijn dochter te communiceren, met wie ze toch al zo'n 10 lessen had gehad. Het enige positieve was de snelheid van de geld afhandeling. En de opluchting van mijn dochter dat ze niet met Else Rixt verder hoefde. Inmiddels rijd ze bij een lieve vriendelijk en vooral geduldige rijinstructeur, de lessen die ze bij Else Rixt heeft gehad (zo'n 10) blijken helaas echt weggegooid geld.

Erg fijne lessen gehad, met een duidelijke uitleg!

Super rijlessen gehad met Fiona! Stelde mij altijd op mijn gemak en konden altijd leuk kletsen. Daarnaast is Fiona een zeer kundige rij-instructrice. Duidelijk met instructies geven en blijft altijd erg rustig, wat ik zeer prettig vond. Gaf mij de zelfvertrouwen, waar ik dit soms niet had. Ik wil Fiona heel erg bedanken voor alle leuke en goede lessen, want ik kan zeggen dat ik in één keer ben geslaagd!

Een fijne rijschool met zeer kundige en prettige rijinstructeur(s)

In maart ben ik begonnen met het zoeken naar rijscholen voor het behalen van mijn autorijbewijs. Ik had meerdere proeflessen bij verschillende rijscholen afgenomen bij rijscholen met een hoge beoordeling, maar na de proefles met Franc was ik eigenlijk gelijk verkocht. Franc is een zeer kundige rij-instructeur die weet waar hij het over heeft. Hij is duidelijk in zijn instructies en weet dit goed over te brengen. Verder is Franc prettig in de omgang, wat de rijlessen eigenlijk altijd wel leuk en gezellig maakte. Onwijs veel gelachen met Franc! En niet onbelangrijk, ik heb mijn rijbewijs inmiddels ook gehaald! Hier ben ik Franc erg dankbaar voor. Groeten van een zeer tevreden klant.

Fijne rijschool die weet wat elk individu nodig heeft!

Vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad bij deze rijschool. Ik ben in Groningen bij Franc Muller gaan lessen. Een geweldige man waar ik een erg goede klik mee heb gehad gedurende mijn rijlessen. Veel gelachen maar ook zeker serieuze gesprekken gehad over hoe we het zouden aanpakken. Samen opzoek naar een goede balans tijdens de rijlessen is het speerpunt van Franc. Al met al een fantastische rijschool die ontzettend goed is in rijlessen op maat leveren.

BETROUWBAAR & VRIENDELIJKE WERKNEMERS

Ik ben daarnet eindelijk geslaagd, na enkele keren herexamen gedaan te hebben, maar dit heeft helemaal niet gelegen aan de DriveYOU, want die stonden altijd klaar als ik vragen had of iets nodig had. Betalingen werden keurig geregeld via een overzichtelijke app. Aangezien ik in Leiden woon, werd ik geplaatst bij Rijschool Khalid in Leiden, die ook een onderdeel is van DriveYOU B.V. Khalid is een ontzettend aardige instructeur geweest, begripvol, altijd een goed humeur, kundig, gaf mij handige tips, heb hem nooit kwaad of geirriteerd gezien en dit gaf mij meer zelfvertrouwen, want iemand die verveeld of kwaad zou zijn zou mij heel vervelend laten voelen en dit zou me echt niet helpen. Gelukkig was Khalid een plezierig iemand om mee te rijden. De hele ervaring van rijden met Khalid zou ik een ieder aanraden, top rij instructeur. Bedankt iedereen bij DriveYOU!!!!

Heel prettig!

Gekozen voor DriveYou omdat deze rijschool in Amsterdam goed stond aangeschreven. Gratis proefles met Pim was snel gepland en ik voelde me direct op mijn gemak. Het inplannen van de rijlessen hebben we wekelijks gedaan en dit kon erg flexibel. Ik heb met veel plezier de rijlessen ervaren, ondanks dat ik het in het begin erg eng vond om de weg op te gaan. Ik voel me nu zelfverzekerd op de weg en ben dan ook erg blij dat ik heb gekozen om te lessen bij Pim :)

Goeie leuke gezellige lessen

Goede & fijne begeleiding

Bij Franc afgereden en dit als zeer positief ervaren. Goede begeleiding met duidelijke instructie en geen onzin. De realiteit van de weg op praktische manier uitgelegd en ondervonden. Ik heb zeker een positieve transformatie doorgemaakt de afgelopen periode, erg mooi en zeker aan te raden!

In 1 keer geslaagd in Groningen dankzij Franc en Fiona!

Ze zijn beide rustig, duidelijk en betrokken. Ze denken altijd met je mee en willen het beste voor jou. Bedankt DriveYou en bedankt Franc & Fiona!

Excellent driving instructor Pim Valken

I had excellent experience with DriveYOU instructor Pim Valken. He is very experienced, knowledgeable and explains everything very well. He has a wonderful personality too: positive outlook, patience and kindness. It was so easy to pass my driving exam from the first attempt after Pim’s lessons. I highly recommend Pim!

Hele fijne, zorgvuldige en persoonlijke rijschool. Aanrader.

Ik ben enorm tevreden over mijn lessen bij DriveYou. Khalid is een rustige en nauwkeurige rijinstructeur die met veel persoonlijke aandacht werkt. De communicatie verliep altijd vlot en vlekkeloos. Een aanrader voor iedereen die in regio Leiden een rijbewijs wil!

Fijne aardige leerzame rijinstructeur

fijne intructeurs en rijlessen

Top rijschool met top rij instructeurs, bij 1e poging geslaagd!

hele leerzame lessen gehad

Mijn ervaring met rijschool Driveyou is positief en ik kan me geen betere rijschool wensen.

fijne ervaring en gezellige instructeurs

Ik ben erg tevreden en raad iedereen dan ook zeker aan om hier te gaan lessen.

fantastische ervaring

Driveyou is de beste rijschool van Nederland en zeker een aanrader om te gaan lessen! Ik ben bij hun in 1 keer geslaagd.

geweldige lessen gehad!!

Top lesgegeven ik heb een klein aantal lessen gehad, super veel geleerd. Professioneel en met geduld perfect geholpen aan mijn rijbewijs dus zeker een aanrader

Vosdonk 39

4879 NC Etten-Leur