super tevreden, geweldige lessen!

Ben super tevreden van het eerste gesprek tot aan de instructeur. Alles duidelijk besproken en per mail ontvangen. De lessen waren van goede kwaliteit!

fijne rijlessen gehad!

Ik heb hier mijn rijbewijs gehaald heb een hele goede ervaring met de rijschool gehad. De rij instructeur is erg geduldig en legt alles duidelijk uit! Zeker een aanrader!

met succes m'n rijbewijs gehaald!!

Afgelopen week met succes het rijbewijs binnen! Goede instructies, met humor en geduld. Uitstekende prijs-kwaliteit opleiding, dus een directe aanrader!!!

geweldige ervaring

Fijne lessen, die echt gericht zijn om jou goed en bewust auto te leren rijden.

uitstekende rijschool echte topper!!

Rijschool Driveyou is een uitstekende rijschool met een goede rij instructeur. Ik heb veel mogen leren bij hem. Hij neemt de tijd, is geduldig en hij neemt zijn werk serieus om je voor te bereiden voor de examen. Mocht je nog naar een rijschool zoeken, dan is rijschool Driveyou echt een aanrader!!!!

fijne en leerzame lessen

Een hele goede rij instructeur. Zeker een aanrader om hier je lessen te nemen. Werd heel goed aangesproken op mijn fouten en leerde daar heel goed van. Weet je niet bij welke rijschool je wilt lessen? Driveyou is dan zeker een aanrader. Dankjewel Driveyou!

prettige en duidelijke lessen!

Fijne rijschool, echt een aanrader! Heb me vanaf de eerste les op mijn gemak gevoeld. Dankzij de prettige en duidelijke lessen in één keer geslaagd voor het praktijkexamen! Heel veel dank voor het geduld en alle tips en adviezen tijdens de lessen!

Goede ervaring en geweldige instructeur!

Nooit eerder gereden en geslaagd in 1 keer! Bedankt Delano voor de goede lessen! Delano let echt op details, geeft kritische en eerlijke feedback. Dit heeft mij geholpen om in welke situatie dan ook veilig te kunnen rijden.

Super ervaring gehad!

Enorm goede rijopleiding! Ik heb in enorm nette auto gelest en met ervaren instructeurs mijn rijbewijs snel gehaald. Met het juiste aantal lessen al binnen 1x geslaagd! De instructeurs hebben ervoor gezorgd dat het een gezellig en vlot proces was. Al met al een aanrader!

Geweldige rijlessen gehad!!

Je stapt in en krijgt de glimlach , bij rij instructeur Khalid begint rijles altijd met een leerzame en goeie dag . Heel respectvol motiverende en geduldige is hij , gewoon echt een topper voor mij!

Super fijne rijlessen in Leeuwarden.

Ik heb mijn rijbewijs bij Driveyou in 1x gehaald! Ik heb echt super fijn les gehad bij Asraf! Ze nemen super goed de tijd voor je en geven je directe en duidelijke feedback

In 3 maanden mijn rijbewijs gehaald!

Bedankt voor de leuke rijlessen, door jullie heb ik mijn rijbewijs in 3 maanden gehaald.

Een prima rijschool!

In ongeveer een half jaar tijd in 1x geslaagd dankzij mijn rijinstructeur. Zeer prettige lessen gehad door zijn kennis en kunde. Altijd flexibel en meedenkend! Heel erg bedankt daarvoor. Rijschool zelf ook altijd goed bereikbaar en duidelijke communicatie. Zeker aan te raden!

Ron had vanaf het begin vertrouwen in mij, waardoor ik al snel in mezelf ging geloven!

Ik heb rijlessen gevolgd bij Ron Smoorenburg. Hij gaf mij het zelfvertrouwen dat ik nodig had om met een rustig gevoel in de auto te stappen en fouten te maken die nodig waren om het rijden onder de knie te krijgen. Hij wist ondanks de lange wachtrijen bij het CBR een gaatje voor mij te vinden, zodat ik nog binnen de lessen van mijn pakket kon afrijden. Rijles bleek eigenlijk best leuk te zijn!

Rustige, vriendelijke rijinstructeur die het beste met je voor heeft

Ik heb recent mijn rijbewijs gehaald in Amsterdam bij DriveYou (Pim Valken). Ik vond autorijden in het begin heel eng. Pim hielp mij hiermee omgaan. Hij begeleidde mij op een goede manier, waardoor ik op mijn eigen tempo comfortabel kon worden met rijden. Ik zou zeggen dat dat zeker gelukt is! Oh, en wat ook nog wel leuk is is dat hij ook veel interessante verhalen te vertellen heeft voor tijdens het lessen!

Het was leuk en handig

Goed ervaring

Goede klik met de instructeur

Voel me erg op me gemak bij mijn instructeur en alles wordt rustig met geduld aan me uitgelegd.

Top rijschool!

Ben erg tevreden

goede service!

Als je vragen hebt wordt je altijd snel geholpen door de klantenservice. Ook sturen ze je om de zoveel tijd een bericht bijvoorbeeld ter herrinering van je proefles.

Goede hulp!

Je wordt goed geholpen door de instructeur als je dingen niet begrijpt. je krijgt ook goede tips waar je ook echt iets aan hebt

fijne proefles gereden

Bij mijn proefles gelijk al een klik met de instructeur en veel geleerd. Ik mocht al veel doen

Fijne rijschool!

Fijne rijschool met een fijne app, fijne pakketten, fijne lessen en een fijne instructeur!

Fijne app!!

Bij DriveYOU werken ze met PlanGO. Een erg fijne app om van alles een overzicht te hebben zoals hoeveel lessen je hebt gehad, wanneer de volgende les is, de inhoud van de lessen, tips etc.

In een keer mijn rijbewijs :))

Door de lessen van DriveYOU binnen een keer mijn rijbewijs behaald.

Goed beleid

Goede pakketten. Goede pakketten en geld terug van de lessen die je niet hebt gebruikt. Ook kan je afspreken met de instructeur in hoeveel termijnen je wilt betalen. dit kwam voor mij perfect uit. Erg goed beleid.

Vosdonk 39

4879 NC Etten-Leur