flexibel en fijne lessen

Super fijne lessen, heel flexibel in de planning en altijd veilig. Ook had ik een hele fijne instructeur.

Gezellige lessen

Altijd mega gezellig lessen en een goede begeleiding

Goede en duidelijke uitleg

Ik heb hele fijne rijlessen gehad. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en heb rustig op mijn eigen manier kunnen leren.

Fijne ervaring!

Ontzettend fijne, geduldige en eerlijke instructeur gehad. Ik voelde mij al snel op mijn gemak in de auto. Daarnaast leert hij je de dingen goed aan. Hele fijne ervaring!

Hier mijn rijbewijs behaald!

Ik ben heel erg tevreden over mijn rijlessen en mijn instructeur. Fijne lessen waarin ik mij op mijn gemak voelde en toch, na al lang te proberen bij een andere rijschool, mijn rijbewijs hier heb weten te behalen. Dankjewel DriveYOU!

Lieve rijinsctructeurs!

Echt top, vond het super spannend maar de rijinstructeur is heel lief en is echt de reden dat ik mijn rijbewijs heb gehaald in 1 keer.

Fijne manier van lessen

Ik heb met plezier mijn lessen gevolgd en veel geleerd. De manier van aanpak door complexe situaties opzoeken was leerzaam. Het doelgericht lessen en door middel van filmpjes kijken en het daarna uitvoeren vond ik fijn. Ik heb nu echt het gevoel dat ik zelfstandig de weg op kan en dat ga ik zeker doen!

Perfect!

Perfect! Alles is naar wens.

Heel positief

Heel fijne lessen gehad met Walther; hij is geduldig, rustig en legt goed uit. Ook gezellig kunnen babbelen tijdens het rijden. Erg veel geleerd, dank je wel Walther. Evelien, Breda

Fijne lessen

Zeer tevreden met deze rijschool. Ik heb twee rijinstructeurs gehad en ik vond ze allebei heel fijn . Dankjewel DriveYOU voor de fijne lessen.

in een keer geslaagd

Ik heb les gekregen van Walther, dat is echt een topleraar ik ben zo patsboem in 1 keer geslaagd. En het was tijdens het lessen ook nog eens heel gezelig!

Veel kennis en goede zin

Enorm fijne instructrice Susan. Heeft enorm veel mensenkennis en weet precies haar lessen voor ieder persoonlijk te maken. Enorm veel kennis en altijd goede zin! Ook denkt DriveYOU zelf graag met je mee. Toppers!!

Bgeleiding naar succes

Fantastische rijschool, in 1x geslaagd. mijn instructrice weet de juiste snaar te raken en begeleid je vanaf les 1 op de juiste manier en snelheid naar succes!

Fijne rijschool

Fijne rijschool, goede communicatie overall en mijn instructeur gaf duidelijk instructies en begeleidde me erg goed naar het examen toe. in een keer geslaagd!

Vlot proces

Erg gezellige en goede rijlessen gehad van Mario! Blijft rustig en helpt je zo goed en vlot mogelijk door het proces! Aanrader!

ontspannen en duidelijk

Ze denken goed mee en handelen er ook naar om de afspraken na te komen. Duidelijk instructies tijdens de lessen, ontspannen sfeer en eerste keer geslaagd! Bedankt! :)

Aanrader!

Dankzij mijn instructrice en DriveYOU in één keer geslaagd. DriveyOU (en hun instructeurs) steken veel tijd in je en geven lessen echt op jou en je behoeftes gericht. Echt een aanrader!

Me geholpen met mijn vertrouwen

Goede rijinstructeur die Walther. Hij heeft mij heel goed geholpen om met vertrouwen mijn rijbewijs te halen. (Nog tijdens Corona hahaha).

2 maanden mijn rijbewijs in de pocket

Binnen 2 maanden mijn rijbewijs in the pocket, dankjewel Fendy!

Nu al veel geleerd

Mijn eerste rijles hier gehad, was geheel erg leuk, ik mocht meteen beginnen met rijden en ik mocht heel veel zelf doen

Goede begeleiding en super aardig

Ze zijn super aardig en helpen je met alles

Fijne rijschool

Fijne rijschool! Mijn instructeur was geduldig en heeft me veel geleerd. Dankzij de app wist ik ook precies hoe ver ik was.

Goede service, en afhandeling na problemen waar beide partijen niks aan konden doen

Duidelijke uitleg!

goede en begrijpelijke lessen, het wordt goed uitgeled allemaal

Betrouwbaar

Zeer betrouwbaar met fijne instructeurs

Vosdonk 39

4879 NC Etten-Leur