Top rijschool

Top rijschool met leuke lessen

goede rijlessen!

Goede rijlessen met goede inhoud

Goeie rijschool!!

Goed vertouwen in

Proefles verliep echt fijn. Ik les al een fftjes bij Kelly een hele fijne rijinstructeur en geeft goede uitleg, Ik heb er vertrouwen in dat DriveYOU mij goed op weg gaat helpen naar mijn rijbewijs

Fijne communicatie

Leuke instructeur! Hele toffe man! Plus een goede smaak van muziek! Heel relax rijden en je wordt ook op een goede manier uitgedaagd! Hele fijne communicatie over het plannen en eventuele kosten van je pakket!

Denken goed mee

Goeie rijschool, heb het examen in een keer gehaald. Ze dachten goed mee toen er problemen kwamen met de planning.

goeie coaching!

Echt een top rijschool alles in een keer gehaald gezellige instructeurs Goeie coaching en duidelijk. Echt top!

Alleen maar goede ervaringen

Vandaag mijn rijbewijs gehaald, super blij mee! Ik heb alleen maar goede ervaringen gehad met DriveyOU. Mijn instructeur heeft mij goed door het proces geleid en de mensen van de klantenservice waren altijd erg vriendelijk en dachten goed mee om je lessen hier en daar in te plannen. Zeker een aanrader!!

Tot nu toe fantastisch

Ik had zaterdag mijn eerste les bij Deborah van DriveYOU. Ik kan niet genoeg complimenten geven aan dit bedrijf. Elke mail wordt snel beantwoord. Tot nu toe gaat het allemaal fantastisch.

Onvergetelijke tijd

Mijn rijlessen bij DriveYOU heb ik altijd als super leuk ervaren. Mijn instructeur Said heeft mij een onvergetelijke tijd gegeven. Door zijn duidelijke uitleg heb ik mijn praktijk examen in 1 keer kunnen halen! Ik raad het iedereen aan om lessen bij DriveYOU te nemen die snel zijn rijbewijs wil behalen, en als je in Breda/Oosterhout rijdt zal ik zeker vragen of je kan lessen bij Said! :)

Erg fijn les gehad met humor

Ik heb bij DriveYOU erg fijn les gehad. Op een fijne manier heb ik goed en veilig leren rijden. Mijn instructeur vond ik erg professioneel, hij gaf duidelijke en goede aanwijzingen. Als het nodig was af en toe wat humor om de focus goed te houden. En veel aandacht om goed te leren kijken en om met zelfvertrouwen goed te kunnen rijden.

In een keer mn rijbewijs

In een keer mijn rijbewijs gehaald (in Breda) met de hulp van Delano. Zeker een aanrader!

Top isntructeur gehad

DriveYOU en de instructeur steken veel tijd in je en geven je echt alle vertrouwen dat je je rijbewijs gaat halen. Ik heb echt een top instructeur gehad Khalid (Regio Leiden)

Rustige en fijne uitleg

Rijlessen bij Susan gehad en super blij mee. Rustige en fijne uitleg gekregen over alles. En genoeg ruimte om zelf aan te geven wat je nog meer wil leren en oefenen.

Beste rijinstructeur van Brabant en omstreken

Hoi ik ben inderdaad geslaagd en ik moet zeggen dat ik de beste rij instructeur van Brabant en omstreken heb gehad. Je gaat zeker succes hebben met je rijopleiding!!

Hele fijne ervaring

In de loop der jaren bij verschillende rijscholen les gehad (mede door verhuizing, en corona periode). Uiteindelijk besloten de draad weer op te pakken en vervolgens met mijn huidige "rijles ervaring" contact opgenomen met DriveYOU. Makkelijk een proefles ingeboekt, en wisten snel waar we aan toe waren. Hele fijne ervaring gehad bij mijn rijinstructeur. Was heel begripvol, legde de situatie goed uit en vond het niet erg regelmatig iets te herhalen. Veruit de beste uit mijn persoonlijke ervaring.

Hele goeie ervaring met een top instructeur

Vriendelijk, professioneel, en goed voorbereid voor het halen van het rijbewijs. Echt 100% een aanrader!

Fijne rijschool!

Fijne rijschool. Korte lijnen met de planning. Daarnaast een top instructeur die niet beroerd is om dingen meerdere malen uit te leggen. Ook straalde hij vertrouwen uit dat ik het kon. Naast professionaliteit ook een sfeer van informaliteit. Dit sloot goed aan bij mij en heb genoten van mijn leerervaring.

Goede inschatting bij proefles!

heb er altijd fijn gelest. er de kans om veel lessen achter elkaar te plannen en de inschatting van de lessen van je proefles zijn goed! al met al zeer tevreden

Goed, snel en handig!

Alles was goed en snel geregeld. Werd rekening gehouden met mijn wensen. Super handige app waar je de lessen bij kunt houden en ook je voortgang en tips. Mijn rij instructeur was ook top! Complimenten naar hem.

In een keer geslaagd!!

Door DriveYOU en de goede begeleiding ben ik in een keer geslaagd. Echt super blij!!!!!!!

Bene rg goed geholpen!

DriveYOU heeft me erg goed geholpen met de juiste pakket te nemen en de beste instructeur erop af te sturen.

Fijne rijschool!

Fijne rijschool! Ik heb in totaal 22 dubbele lessen gehad en ben in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen! De app PlanGO is ook erg fijn, daar kan ik zelf mijn eigen rijlessen plannen en je huiswerk zien. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Goede prijzen en kwalitiet

Goede prijzen en kwaliteit. je krijgt echt waarvoor je betaald.

Goede proefles!

Ongeveer een week geleden een proefles gehad bij DriveYOU, ik ben erg tevreden het was een leuke instructeur en nu al veel geleerd. Over een maandje wannee rik klaar ben met stage ga ik gelijk beginnen!

Vosdonk 39

4879 NC Etten-Leur