Fijne ervaring

Super fijne ervaring gehad met een proefles bij DriveYOU.

Snelle service

Echt super snelle en goede service. Een aanvraag gedaan voor een gratis en vrijblijvende proefles en ik werd gelijk gebeld.

Vriendelijk een leerzaam

Een heel vriendelijke man, die goed en rustig uitleg kan geven. Fijne manier van les volgen. En niet heel duur.

Goede communicatie!

Goede communicatie, ben erg tevreden!

Goed!

Goede tips na de rijlessen en een erg goede communicatie

Leuk en rustig

Altijd leuke lessen gehad met Ron. Hij nam altijd rustig de tijd om me alles stapje voor stapje uit te leggen met veel geduld. Hierdoor heb ik snel alles kunnen leren en mijn rijbewijs kunnen halen.

Snel rijbewijs gehaald

Goede lessen, binnen no time mijn rijbewijs kunnen halen bij Walther.

Steeds meer vetrouwen gekregen

Eerst was ik heel erg gespannen om de weg op te gaan maar door de hulp van Susan kreeg ik steeds meer vetrouwen en nu heb ik mijn autorijbewijs kunnen halen. Erg bedankt DriveYOU en Susan!!! :)))

Gezellige maar goede lessen!!

Altijd gezellige lessen met Kelly, maar ook een super goede begeleiding!

Aardig en legt duidelijk uit

Fendy is een toppe rij instructeur ! Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijexamen dankzij Fendy. Hij is heel aardig en legt alles heel duidelijk uit. Ik raad rijschool geslaagd iedereen aan!!

Nemen de tijd en niet duur

DriveYOU is een hele fijne rijschool ze nemen er de tijd voor je en helpen je graag bij dingen die wat minder gaan. Ik raad het zeker aan om hier te gaan lessen het is niet duur en je hebt een fijne rijinstructeur.

Aanrader als je snel je rijbewijs wilt!

In een snelle tijd geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Deborah rijschool geslaagd. Supper bedankt voor de hele duidelijke lessen. Je legt het Supper uit en geeft iemand een kans. Zeker een aanrader om snel hè rijbewijs te halen.

Goede begeleiding

DriveYOU doet zijn naam zeker eer aan. Zowel in de praktijk als in de theorie word je namelijk goed begeleid door een instructeur ,die exact weet hoe hij jouw slagingskans kan vergroten.

Ik raad iedereen aan om bij DriveYOU te lessen!

Ik vind het een top rijschool! Ik heb veel van Said geleerd en ik heb de tijd genomen voor de lessen. Mijn autopraktijk-examen heb ik in 1x gehaald! Ik raad het iedereen aan om bij DriveYOU Verkeersscholen, te komen lessen!

Goede rijlessen!

Yes! Na in 1 keer weten te slagen voor mijn theorie, nu ook geslaagd voor mijn praktijk bij DriveYOU Verkeersscholen! Bedankt voor de goede rijlessen Said!

Relaxt en geduldig

In 1 keer geslaagd. Said is een hele relaxte en geduldige instructeur. Hij zorgt er niet alleen voor dat je slaagt met je examen, maar dat je daarna ook met goede kennis en vertrouwen de weg op kan.

Flexibel en een goede sfeer

Hele fijne rijlessen gehad bij Said! Heel flexibel met inplannen en alles wordt duidelijk en goed uitgelegd. Altijd een goede sfeer in de auto! Thanks Ivo, voor alle rijlessen.

top lessen, goede service

In één keer geslaagd! Altijd top lessen, goede service en er word heel duidelijk les gegeven. Hij weet je zwakke punten te herkennen en hierop in te spelen waar nodig. Theorielessen zijn ook top. Dus voor de gene die lekker wilt slagen voor zijn rijbewijs, je bent hier op het juiste adres!

Geduldig en rustig

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs dit allemaal dank zij de goede lessen van Deveny. Ze is een rustige leraar die je alles relaxt uitlegt. Thnkuu voor alle lessen en je geduld met mij

Zeker aan te raden

Deze rijschool is zeker aan te raden, met de dag cursus in 1 voor mijn theorie geslaagd en vandaag ook in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Goede rijschool

heldere uitleg en gezellig

Hele fijne rijschool. Heldere uitleg, maar ook gezelligheid tijdens het lessen. De tijd vliegt voorbij en je hebt het rijden zo onder de knie. Voordat je het weet heb je je rijbewijs gehaald. Ik in 1 keer. Dank je Deveny voor de goede steun en uitleg!

Leerzaam en leuk

Vandaag in een keer geslaagd voor mn rijbewijs, door de leuke en vooral leerzame lessen van Kelly. Hij is geduldig en legt alles rustig en duidelijk uit! Dankjewel

Echte aanrader!

DriveYOU Verkeersscholen is echt een aanrader. In één keer geslaagd voor mijn auto theorie en praktijk examen! Bedankt voor alles!

gezellig

Na over gestapt te zijn van een andere rijschool, binnen 3 weken m'n rijbewijs gehaald, Khalid is een gezellige jongen die goed en duidelijk uit legt, Ik zou iedereen rijschool geslaagd aan raden.

erg tevreden

Met goede hulp van DriveYOU ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs B. Ik ben erg tevreden met hoe de lessen verliepen en het goede contact mijn rijlesinstructeur Khalid!!

Vosdonk 39

4879 NC Etten-Leur