Leuk en goed!

Goeie rijinstructeur leuke toffe peer

Echt top!

Top instructeur, goede begeleiding

Gelijk geslaagd!

In 1 keer geslaagd !

Duidelijk

Goeie gozer, duidelijke lessen.

Goede, kalme lessen

Als chauffeur in het buitenland moest ik leren autorijden in Nederland, dat ook op de tegenoverliggende baan ligt die ik gebruik. Ik was een beetje nerveus tijdens het rijden op smallere wegen (en aan de andere kant van de weg) maar Susan hielp me om de vaardigheden en het vertrouwen te krijgen die ik nodig had om mijn test bij mijn eerste poging te halen! ze was altijd kalm en ik voelde me nooit onder druk gezet of veroordeeld, zelfs niet als ik een fout maakte. Ze gaf grondige uitleg zonder betuttelend te zijn, dus ik kon snel leren en met vertrouwen toepassen wat ze me leerde Ik kan haar niet genoeg bedanken voor haar aandacht voor detail en inzicht. Zou het zeker aanraden!

De rijlessen waren erg prettig. Er werd goed op je gelet en de uitleg was altijd erg goed. Er werd goed naar je geluisterd en nooit gedaan alsof het raar was dat je fouten maakte. Altijd een erg prettige sfeer. Je gaat snel de grotere wegen op zodat je snel leert. Erg fijne rijschool met fijne rij-instructeuren.

Rijles bij Said

Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen! Ik voelde mij op m’n gemak in de auto & hij had veel geduld. Ook vond ik de lessen altijd gezellig. In één keer geslaagd.

Zoek je voor een rijschool ? Dan raad ik je deze sterk aan.

Ik heb de rijschool gevonden via mijn zus die aankwam met alleen maar positieve verhalen, ik was destijds nog niet begonnen met rijles maar wilde gelijk beginnen toen ik het hoorde. Mijn rijinstructeur neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen zodat je het al snel begrijpt, zijn tips werken ook ideaal ! Zoek je voor een rijschool ? Dan raad ik je deze sterk aan.

Goeie rijinstructeur

Hele goeie rijinstructeur die mij zelfvertrouwen heeft gegeven in het rijden. Mede door zijn geduld en de motivatie die hij aan me gaf ben ik geslaagd. Hij is erg kundig. Ik ben hem ontzettend dankbaar. Ik raad iedereen aan hem aan.

Uitermate tevreden

Ik heb mijn rijbewijs in 1 x weten te halen het ging nog sneller dan ik zelf in gedachten had aanrader voor velen die drive you overwegen en hun rijbewijs willen halen.

Leerzaam

Het fijne is dat er een persoonlijk lesplan wordt gemaakt op maat en je zo kan groeien in de onderdelen waar je nog wat extra aandacht voor nodig hebt. Ook is er veel flexibiliteit in lesmomenten en had ik echt het gevoel alsof ik heel goed werd klaargestoomd om zelfstandig en veilig in het verkeer mee te kunnen rijden.

Snel en duidelijke ervaring

Ik heb de rijlessen zeer goed ervaren. De Rijinstructeur was ten alle tijden duidelijk en hield zich aan de afspraken. Hele fijne en snelle ervaring dit. Zeker een aanrader.

Echt een aanrader!

Vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Deze rijschool is egt een aanrader, Top geregeld! Deborah hartstikke bedankt voor de leuke en toch leerzame tijden! Ook raad ik je ook gelijk aan om de theorie cursus bij Deborah te volgen!

Goede lessen van Pim.

Ik vind het een top rijschool! Ik heb veel van Pim geleerd en ik heb de tijd genomen voor de lessen. Mijn autopraktijk-examen heb ik in 1x gehaald! Ik raad het iedereen aan om bij Rijschool DriveYOU, te komen lessen!

Goede rijinstructeurs

Rijschool DriveYOU doet zijn naam zeker eer aan. Zowel in de praktijk als in de theorie word je namelijk goed begeleid door een instructeur ,die exact weet hoe hij jouw slagingskans kan vergroten.

In een keer gedslaagd!

Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de uitstekende begeleiding. Binnen twee weken is het gelukt om het autorijden en de regels onder de knie te krijgen. Via een persoonlijk plan met daarbij een duidelijke en effectieve communicatie vanuit de rijschool is het dan ook gelukt om te slagen. Er wordt duidelijk en rustig uitgelegd en er worden aspecten herhaald indien nodig, zodat het examen haalbaar is. Persoonlijk een grote voorstander van de spoedcursus! Wanneer iets niet geheel duidelijk voor mij was bleef hij het uitleggen totdat ik het begreep. Bij het maken van fouten werd op een duidelijke en rustige manier uitgelegd hoe het beter/anders kon.

Goede begeleiding

Eenmaal de gratis proefles wist Deveny gelijk waar ik aan moest werken. Daardoor twijfelde ik al niet meer en had al lessen ingepland. Alles word duidelijk aangegeven waar ik beter moet opletten. Vind dit heel gemakkelijk en hierdoor gaat het ook vele malen beter. Door 1e keer te zakken met theorie heeft Deveny me met rijlessen tussendoor super goed geholpen met praktijk en met de fouten van theorie. Heb geen spijt dat ik bij Rijschool DriveYOU terecht gekomen ben heelmaal toppie.. Ga zo door . Ben zeer tevreden

One Beard

Nadat ik in 1x geslaagd was voor mijn Theorie cursus. Vandaag mijn Auto Rijbewijs gehaald dankzij de goede rijlessen van Rijschool Geslaagd! Ik heb het altijd naar mijn zin gehad. Bedankt Ivo.

Een helen fijne rijschool

Ik heb de rijlessen van rob als fijn ervaren hij legt alles goed uit en was heel rustig en was altijd in voor een praatje. Neemt echt de tijd voor je echt een rijschool Om aan te raden

Jorn Nederhof

Deze week in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de uitstekende begeleiding van Ivo. In een korte periode is het hem gelukt om mij alle aspecten van het auto rijden te laten beheersen. Wanneer iets niet geheel duidelijk voor mij was bleef hij het uitleggen totdat ik het begreep. Bij het maken van fouten werd op een duidelijke en rustige manier uitgelegd hoe het beter/anders kon, ook werd ik er vaak op geattendeerd wanneer ik iets goed deed. Deze complimenten hebben ervoor gezorgd dat ik met meer rust en zelfvertrouwen ben gaan rijden. Daarom raad ik ook iedereen aan om bij deze rijschool te gaan lessen! Nogmaals bedankt voor de leuke, leerzame en gezellige lessen Ivo!

Ik had een goeie rij-instructeur die me veel leerde maar waarmee ik ook veel lol mee kon hebben.

Sophie van Oers

Afgelopen week ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij de goede begeleiding van mijn rij instructeur Ivo! Ivo is heel geduldig en geeft op een goede en duidelijke manier feedback. Hij is altijd positief en dat motiveerde mij zeker ook! De rijlessen waren erg leerzaam maar vooral ook erg gezellig! Ik kijk met veel plezier terug op mijn rijlessen. Rijschool DriveYOU is zeker een aanrader! En nu geen gemaar meer hé Ivo haha.. Nogmaals heel erg bedankt voor de goede, leuke en leerzame lessen!!

Luuk Helleman

Rijschool DriveYOU, is zeker de juiste keuze om te gaan slagen! De lessen zijn goed maar ook gezellig. Er word geen druk op je gezet, maar je word wel gewoon duidelijk verbeterd. Tijdens de lessen heb ik ook gemakkelijk theorie kunnen halen dankzij Ivo. Ik heb hier een goeie tijd gehad, en ik raad deze rijschool zeker aan!

Tessa

Na 2 rijscholen gehad te hebben waar ik niet tevreden over was, heb ik toch maar contact gezocht met DriveYOU. Absoluut geen spijt van gehad en heb in 1x mijn rijbewijs gehaald. :) Ik heb les gehad van instructrice Deveny. Ook super tevreden over, vond de lessen gezellig en leerzaam. Deveny weet je op je gemak te stellen en toont interesse in jou, wat ik een groot pluspunt vind. Contact ging via Whatsapp, wat ik erg fijn vond. Dikke aanrader!

Vosdonk 39

4879 NC Etten-Leur