Uitstekende service

Na mijn aanvraag heb ik de offerte binnen enkele dagen ontvangen. Duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Binnen drie weken lagen de panelen al op ons dak.

Good work

The installation of the solar panels happened very quick after the first contact. The instruction and quotation was very clear and the quality high. I’m very happy with the result.

Betrouwbaar

Nette mensen en technisch erg goed. Van begin tot eind is alles vlekkeloos verlopen. Goede kwaliteit materialen.

De communicatie vooraf, tijdens en na het installeren van de zonnepanelen was goed. De installatie is netjes verlopen.

Uitstekend bevallen!

Alles is top geregeld. Er is een nieuwe groepenkast geplaatst en de zonnepanelen zijn keurig strak gemonteerd.

Zeer goed!

Goed en duidelijk advies ontvangen. Ze zijn bereikbaar en nemen de tijd om alle vragen te beantwoorden. Binnen een paar weken is de installatie geplaatst. Vriendelijke mannen en keurige installatie.

Mijn zonnepanelen zonder problemen geplaatst. Aanrader dit bedrijf.

Goed advies

Goede voorlichting en service. Alles verliep volgens plan met een strak eindresultaat.

Zeer prettig ervaren

Van begin tot eind goed geholpen. Beleefde installateurs die het werk netjes uitvoeren.

Blij

Goed en duidelijk contact tijdens de offerte aanvraag periode. De montagedatum van de panelen wordt goed gecommuniceerd en alles is in een dagdeel geplaatst inclusief duidelijke uitleg. Nette monteurs. Alles werkt naar tevredenheid. Ik ben blij met het resultaat.

Servicegericht en kwaliteit

Deskundig personeel. Goed geadviseerd. Zeer tevreden.

Zeer klantgericht en meedenken in kosten

Ik ben geholpen door een aardige mevrouw die een vrijblijvende afspraak heeft ingepland met een adviseur. Goed advies gekregen. Zonnepanelen al snel geplaatst.

Fantastische service!

Wij hebben enkele weken geleden de zonnepanelen laten leggen. Wij zijn heel fijn te woord gestaan door de frontoffice. Wij voelden ons welkom om vragen te stellen en alles werd helder beantwoord. Er kwam een bekwame adviseur langs die ons meegenomen heeft in het verhaal van begin tot eind zodat alles heel helder voor ons werd. Erg vakkundig en ze leveren degelijke kwaliteit. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.

Heel professioneel

De monteurs hebben vakwerk afgeleverd. De plaatsing van de zonnepanelen ging vlot en veilig. Super tevreden!

Super geholpen

- Komen afspraken na - Top garantie op de zonnepanelen en omvormers - Zeer vriendelijk personeel, zowel de monteurs als de kantoormedewerkers - Snelle levertijd

Uitstekend bedrijf

Probleemloze en nette installatie van 12 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers. Alles werkt goed en de communicatie was top. Laat de lente maar komen!

Fijn installatie team

Informatie duidelijk. Fijn en snel geholpen.

Solide bedrijf met klasse materialen

Ik heb een duidelijke voorlichting gehad. De kwaliteit van de zonnepanelen zijn top. Het draait er bij Zonnenrijk vooral om dat ze kwaliteit willen leveren en lange garantie geven. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De installatie is netjes verlopen. Zeer tevreden!

Doen wat ze beloven

Vriendelijke en fijne mensen op kantoor. De voorlichting was erg verhelderend. Vlotte installatie en goede service!

Goede voorlichting

Ik ben goed voorgelicht wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. De installateurs hielden zich netjes aan alle afspraken. De communicatie verliep soepel.

Top!!

Vriendelijke samenwerking en professionele begeleiding. Alles is keurig verzorgt. Ook de nazorg is uitstekend.

Good company

Installation of the solar panels is well done. Very friendly staff.

Prijs en kwaliteit super top

Zijn bereid een stapje extra te doen. Vriendelijke personeel, goed en professioneel advies. Een echte aanrader! Met vriendelijke groet, Daniël Peperkamp

Zonnenrijk is een vakkundig bedrijf

Een week geleden is mijn installatie volledig afgerond. Alles werkt vlekkeloos. De app is super handig om inzicht te verkrijgen in de oplevering (kWh) per paneel per dag. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Graag wil ik jullie bedanken voor het gehele traject.

Klantvriendelijk

Het contact verliep soepel, alle vragen zijn netjes beantwoord. Binnen een halve dag is de hele installatie geplaatst. De monteurs hebben netjes gewerkt. Ik ben tevreden over de handelswijze en het resultaat.

Turbinestraat 91

7556 RB Hengelo