Mijn halfjaarlijkse controle in 10 minuten was goed.

zie boven, verder heb ik niets toe te voegen.

Goede, vriendelijke en competente behandeling!

Ik heb vaak last van mijn gebit en heb bij Tandheelkunde Sneek altijd het gevoel dat er geduldig naar mij geluisterd wordt.

Goede behandeling en tips

Prima tips

100 % tevreden

100 % tevreden.

Kon meteen terecht na telefonisch contact.

Werd snel geholpen en ook snel van mijn pijn af. De tandarts Schipper luistert altijd goed en hij legt ook alles heel geduldig uit.

Tandarts Schipper is vriendelijk en neemt de tijd voor je.

Consult was goed

Consult beantwoordde mijn vraag. Advies Post was duidelijk. Ondersteuning van naastgelegen kiezen is voldoende binnen het totale gebit. Op basis daarvan is de implantaat niet nodig. Implantaat wordt geplaatst om het ontstane gat door de getrokken kies op te vullen.

Perfect en snel geholpen.

Acute kiespijn, s’ochtends een telefoontje, s’middags direct geholpen!

Prima!

Geen klachten

Dick tevreden

Mondhygiëniste Irene supergoed geholpen en de tandarts Schipper ook tevreden, hartelijk dank voor de goede zorg

altijd een plezier om te gaan

Ik kan vertrouwen op een eerlijke en goede behandeling .

Goed, en vooral rust en deskundigheid

Extreem bang voor de tandarts, maar de stoute schoenen aangetrokken en na 40 jaar een afspraak gemaakt. In alle rust en stap voor stap meegenomen in het proces. Wil niet zeggen dat ik van mijn angst af ben, maar ik durf nu wel weer

Top als je bang voor tandarts bent

Perfecte tandarts voor mensen die er angstig voor zijn, zelden zulke goede professionele mensen gezien

Perfect en correct

Een heel goede behandeling,met vriendelijke uitleg

Op tijd en kundig

Rustige, kundige tandarts die zijn tijd neemt.

Ondersteunend personeel erg aardig, duidelijk.

Deskundig en vriendelijke geholpen

Ik ben door de mondhygiëniste keurig en vriendelijk geholpen, echt top. Ook de tandarts heeft de controle keurig uitgevoerd.

Goed zorg en aardige mensen

Hoewel ik niet met plezier naar de tandarts ga word ik elk halfjaar bij mijn controle vriendelijk en deskundig geholpen

Fijne praktijk

Ik kom 2x per jaar voor de mondhygiëniste en de tandarts en wordt altijd heel vriendelijk en goed geholpen. I

Weer kundig en vriendelijk geholpen door de mondhygiëniste en de tandarts.

Controle afspraak. Luisterend oor goede uitleg.

Altijd goede service

Ik kom al jaren bij de zelfde tandarts hier en word altijd goed geholpen!

Positieve ervaring

De mondhygiëniste legde alles goed uit en was in voor een klein praatje (groot kon niet ivm open houden van mijn mond) Alles werd goed nagekeken en op geschreven.

Goed om kunnen gaan met mensen die hun hele leven al bang zijn voor de tandarts

Geduld / luisteren naar mensen die bang zijn voor de tandarts. Daar heb ik bij jullie hele goede ervaring mee. Waar ik heel dankbaar voor ben.

Simmerdijk 14 B

8601 ZP Sneek

0515-430 840

Over Kliniek Tandheelkunde Sneek

Om uw gebit optimaal te kunnen verzorgen, is Kliniek Tandheelkunde Sneek een van de modernste tandartspraktijken van Noord-Nederland. Patiënten van ver buiten de regio en topsporters kiezen voor de expertise van Frank Post en het bekwame team.