Altijd klantgericht

Wanneer je vrouw ziek is wordt alles in het werk gesteld om een afspraak te realiseren. Het team in Sneek krijgt een dikke pluim! Tevens dient Sjoukje en Neeltje vermeldt te worden.

Professioneel

Fijne behandeling kundig professioneel

Kundige behandeling

Tandarts was op tijd. Hij legde alles rustig uit. De Assistente straalde ook rust uit. Dat vind ik belangrijk want ik heb deze praktijk uitgekozen ivm specialisatie angst. Een andere tandarts uit dezelfde praktijk, is nu met pensioen, die vond ik erg haastig overkomen. Ik kreeg meer angst van hem. Toen gaf ik een negatieve beoordeling. Dat is voor mij verbeterd sinds hij mij niet meer behandeld Nu beoordeel ik deze behandeling als positief

2x slecht gebit na een nacht blijven heeft veel belooft

Mijn gebit zou mooi passend gemaakt worden na eerst x had ik weinig vertrouwen erin Maar was rond mijn verjaardag en beloofde dat ik er erg blij mee zou zijn hij past niet en praten lukt helemaal niet Boven gebit is goed

Altijd top

Altijd prima en super praktijk voor mensen met angst voor een tandarts

Snel geholpen

Positief

kies trekken goed uitgevoerd

Goed uitgevoerde behandeling. Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Fijne verdoving waardoor behandeling pijnloos was.

Snel en correct geholpen

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Behandeling is zeer secuur

Geweldige praktijk

Ik was al een paar jaar patiënt hier ben een half jaar weggeweest maar heel snel terug gegaan tandarts schippers is een geweldige man die snapt wat patiënten willen luisterd goed en weet hoe hij met angsten omgaat van patiënten zoals ik

Ik ben prima geholpen

Omdat ik nauwelijks hoefde te wachten was ik aardig snel weer klaar

Zeer prettig

Zeer prettig

Uitstekende praktijk

Tandarts en mondhygiënist vertellen duidelijk wat ze gaan doen en zodoende is het heel fijn om naar deze praktijk te gaan. Ook wordt er goed advies gegeven.

Vriendelijk en deskundig

Zeer vriendelijke en deskundige mondhygiëniste. Vertelt goed wat ze gaat doen en denkt mee.

Helemaal top

Snel en top geholpen

Snel geholpen

Mijn implantaat was losgegaan en ik kon snel terecht om hem weer vast te maken

Behandeling naar tevredenheid. Voor zover ik dat kan beoordelen een goede reparatie. Prettige sessie met voldoende informatie.

Vriendelijk en rustig, ontspant mij.

De mondhygiëniste ( weet de naam niet meer) is erg vriendelijk. Vertelt wat ze doet. Erg plezierig. Maakt mij wat rustiger.

Vriendelijk en bekwaan

Vriendelijk en bekwame mondhygieniste .

Fijn en ontspannen gesprek

Goed gesprek

Hele fijne praktijk!

Hele fijne praktijk met super aardige artsen. Angst voor tandartsen is compleet verdwenen!

Altijd correct

Klopt altijd en zeer secuur

Prettige ervaring

Fijn geholpen, prettige sfeer.

Simmerdijk 14 B

8601 ZP Sneek

0515-430 840

Over Kliniek Tandheelkunde Sneek

Om uw gebit optimaal te kunnen verzorgen, is Kliniek Tandheelkunde Sneek een van de modernste tandartspraktijken van Noord-Nederland. Patiënten van ver buiten de regio en topsporters kiezen voor de expertise van Frank Post en het bekwame team.