S morgens gebeld en 's middags al geholpen

Altijd goed!

Ik wordt altijd keurig en vriendelijk behandeld.

Fijne ontvangst en prima behandeling

gewoon goed

je word netjes geholpen,en wat ze doen vertellen ze je.

Rustige sfeer

Je word ontzettend goed, rustig, en op een ontspannen manier behandeld !!

Prima geholpen.

Prima geholpen.

Altijd perfekt

Ik kom al ruim 20 jaar bij deze Tandarts. Het is altijd correct.

Bezoek aan mondhygieniste Sjouke en tandarts Schippers zowel de behandeling van Sjouke en controle Pim als zeer deskundig en duidelijk in communicatie beide naar mij.

Ik voel me veilig in jullie stoel en dat is alles waard

professioneel en klantvriendelijk

Ik heb te maken met een ingrijpend en langdurig renovatietraject van mijn gebit. Daarbij zijn mijn ervaringen bij deze tandarts erg positief. Dat geldt ook voor zijn vriendelijke assistentes . Zijn behandeling demonstreert een zeer ruime mate van ervaring en geven daardoor vertrouwen.

Super, blijf altijd nog bang maar durf nu wel naar de tandarts te gaan, meneer stelt me erg op mijn gemak

Ontevreden

Naar mijn mening onnodig foto’s moeten laten maken voor een gaatje (dit was voelbaar en leek mij ook duidelijk zichtbaar), terwijl het andere gaatje binnen een seconde te zien was (hier had ik geen last van). Wegens 4 minuten te laat komen voor de afspraak (waarvoor ik netjes heb gebeld, ik moet namelijk uit Groningen komen) was er geen tijd meer om dit gaatje te vullen (voordat de tweede werd ontdekt werd dit medegedeeld). Vervolgens wilde de front office medewerkster (Emine) twee afspraken inplannen voor twee gaatjes. Hierbij vroeg ik of het mogelijk was om dit in 1 keer te doen; met nogmaals de vermelding dat ik uit Groningen moet komen en had verwacht dat het gaatje deze dag gevuld zou worden omdat ik er last van heb. Zo kreeg ik een kattig antwoord terug dat dit komt omdat ik 4 minuutjes te laat kwam. Ik vond de manier hoe de tandarts communiceerde niet fijn.

Geweldige aardige en vakkundige tandartsen

Dhr Schipper is een zeer aardige en kundige man,geeft goed advies en draaid er niet omheen.

Fijne tandarts

Vriendelijke man. Geeft duidelijkheid over de ingreep. Denkt mee over wel/geen verdoving. Vraagt regelmatig tijdens de ingreep hoe het gaat. Angst is duidelijk verminderd door deze tandarts.

Super goed en fijn geholpen

Goede uitleg, en er heerst een bepaalde rust bij hun dat ook als een stress mens als ik er erg fijn bij voelt

Nette behandeling

Mondhygiëniste legde precies uit wat ze ging doen en kwam met nog wat tips.

Zoals iedere keer: zorgvuldig, erg vriendelijk en met een lach de deur uit.

Zoals iedere keer: zorgvuldig, erg vriendelijk en met een lach de deur uit.

Professionele kliniek.

Zeer tevreden over de behandeling zowel in de omgang als in de behandeling zelf.

Ik vond het heel vreemd, dat ik zomaar bij een andere tandarts binnen de praktijk was opgeroepen.

En dat deze tandarts mij niet bepaald vriendelijk bejegende

Heel prettige tandarts.

De tandarts legt goed uit wat hij doet en wat er wel of juist niet nodig is.

Op tijd en goed behandelt.

Vriendelijk en kundige mensen

Wordt altijd heel vriendelijk geholpen, behandelingen zijn voor zover dat mogelijk is altijd heel ontspannen

Snel weg

Simmerdijk 14 B

8601 ZP Sneek

0515-430 840

Over Kliniek Tandheelkunde Sneek

Om uw gebit optimaal te kunnen verzorgen, is Kliniek Tandheelkunde Sneek een van de modernste tandartspraktijken van Noord-Nederland. Patiënten van ver buiten de regio en topsporters kiezen voor de expertise van Frank Post en het bekwame team.