Eindelijk weer vertrouwen

Door Dhr Schipper durf ik na jaren weer met vertrouwen naar de tandarts. Zeer slechte ervaringen door o.a. de schooltandarts in het verleden. Kan hem iedereen aanraden met een fobie voor de tandarts!

Ik word vriendelijk bejegend

Ik word prima behandeld

Vriendelijk en meedenkend

Altijd de mogelijkheid om te overleggen en eigen inbreng te hebben. Er wordt mee gedacht

zoals altijd heel erg fijn

Ze nemen de tijd voor je en stellen je gerust

Je wordt zeer fijn behandeld en ze nemen de tijd voor jou. Het voelde zeer fijn en er heerste een fijne sfeer.

Prima geholpen met duidelijke uitleg

Tot nu toe prima geholpen en het was fijn om in een aparte ruimte voor en na de operatie te vertoeven.

Pijnloos

Dhr F.Post is echt een super tandarts samen met zijn assistente. Ik zit nu 1.5 jaar bij deze tandarts en heb nog geen pijn gevoeld na al die behandelingen. Ik ben echt blij dat ik bij dit team in behandeling ben.

Fijne tandarts die de tijd neemt

Erg Positief

Zie onderstaand

Kundig personeel met een goede uitleg en stipt op tijd.

Alles ok! Goede uitleg door de mondhygiëniste bij alles wat ze deed.

Gerustgesteld

Ze zijn deskundig en stellen je heel erg op je gemak. Vertellen stap voor stap wat ze gaan doen.

Correct en vriendelijk geholpen!

Er wordt tijd gemaakt voor de patiënt en goed uitgelegd wat er gedaan gaat worden!

Heel veel geduld

Ik ben ziek en af en toe heel ver weg. Hij had heel veel geduld bij het op vullen van het gebit.

Geen last van kokhals reflex

Meestal heb ik erg last van het kokhals reflex, vooral achter in mijn mond of als mijn tong aangeraakt wordt. De laatste keer had ik nergens van en ik was nog wel verkouden.

Prettige sfeer

Ik vind de tandarts vriendelijk en rustig, geeft eerlijk advies. De mondhygieniste is positief en houdt rekening met wensen. De baliemedewerkers zijn ok heel vriendelijk. Kortom, heel tevreden

Goed en professioneel personeel

Soms denk ik dat ze wel eens teveel behandelingen willen doen en denk ik waarom de tandarts en mondhygiëniste dat kan toch ook een persoon doen.

Snelle en vertrouwde dienstverlening

Amper wachttijd en vertrouwde plek. Altijd vriendelijk en fijne sfeer

Ik vond de nieuwe tandarts goed, hopen zijn zijn vul kwaliteiten ook beter als de vorige. Hij dacht ook mee met de behandeling van mijn zoontje, de assistente vond ik wat minder mee denkend in belang van het kind

uitstekend

n.v.t

Goed bezig ga zo door

Geen

Top behandeling en vriendelijk normaal personeel.

Ben goed geholpen ontspannen sfeer.

Hele aardige en geduldige tandarts en assistent, die weten wat ze doen.

Het is voor mij nooit leuk om naar de tandarts te gaan( angst) maar na de tijd valt het mij altijd weer mee. Ze weten je goed gerust te stellen. Ook voor de kinderen heel duidelijk wat ze gaan doen!

Grandioos

Voor het eerst in 35 jaar pijnloos 3 kiezen hersteld echt blij , ook geen verdoving nodig gehad echt top. Ben echt blij heb echt angst maar blij met deze mensen .

Simmerdijk 14 B

8601 ZP Sneek

0515-430 840

Over Kliniek Tandheelkunde Sneek

Om uw gebit optimaal te kunnen verzorgen, is Kliniek Tandheelkunde Sneek een van de modernste tandartspraktijken van Noord-Nederland. Patiënten van ver buiten de regio en topsporters kiezen voor de expertise van Frank Post en het bekwame team.