Top cateraar

Altijd de perfecte BBQ! Alles is mogelijk, zelfs met een thema. Heerlijke gerechten, lekkere salades en zelfs vers gebakken frietjes zijn mogelijk. Ridder catering BBQ & Bites jullie zijn TOP!

Fantastisch!!!

Zeer professionele mensen, top kwaliteit eten en ook nog eens erg sociaal! Alles is bespreekbaar qua wensen. Gewoon top!

Goede kwaliteit, snelle levering en klantvriendelijk

Wat een snelle en goede service!!

Ik heb een zwarte Big Green Egg kruiwagen gekocht, man wat een ding... niet alleen leuk en heerlijk om te gebruiken maar het staat ook nog erg leuk in mijn tuin. Super snelle levering en vooraf zeer fijn advies. De Ridder BBQ & Bites, super bedankt.

Het is altijd genieten en zeer goed verzorgd!

Al jaren lang genieten wij in de zomer van een perfect verzorgde BBQ met ervaren grillmasters en dat proef je aan de gerechten, het is mals en zeer smaakvol. Ook rond de kerst zien we Danny en zijn team graag op ons kantoor. Zij verzorgen dan een heerlijk diner. Het woord diner moet je eigenlijk meer zien als een beleving! Het is geweldig om te zien wat zij allemaal (ook in de winter) op de Big Green-egg bereiden, iedere keer weten Danny en zijn team ons weer te verrassen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, het is heel erg fijn om nergens naar om te hoeven kijken.

Danny verzorgt alles tot in de puntjes!

Hele fijne communicatie, goede service en lekker eten! Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.

BBQ catering verzorgd door De Ridder Catering. Zeer over te spreken en een absolute aanrader. Mijn verzoek was ontzorging en dat kregen we! Inclusief bar en materialen. Personeel is kundig en erg vriendelijk.

Altijd Kwaliteit

Staan altijd klaar om je snel van dienst te zijn. En denken altijd met je mee. Zelfs als je een keer in het weekend met een tuin vol Familie een bbq probleem hebt. Toppers!!

Floridadreef 60

3565 AM Utrecht

0641993779

Over De Ridder BBQ & BITES

Cateraar, BBQ webshop en BBQ workshops Gepassioneerd over én gespecialiseerd in alles wat met eten en barbecue te maken heeft. In onze BBQ Showroom shop je volledige assortiment als platinum dealer van Big Green Egg en Kamado Joe, Fraaii én de exclusieve GrillGun van Grillblazer. Maar ook de stoere messen van Forged, heerlijke rubs van NoRubbish, het LetzQ spit, BBQ schorten en gloves van Dutchmade. Onze persoonlijk gesigneerde kookboeken van Gertjan Kiers – dé Big Green Egg Demoslager – maken het af! Van reguliere catering (o.a. lunch, buffetten, borrels), tot aan walking dinner, BBQ-catering, shared dining, onze foodtruck, barista met koffiebar en alles daar tussenin. Onze kennis en skills geven we je graag door met onze de befaamde BBQ workshop.