Goeie service
Een geweldige advocaat. Reageert snel. En. De communicatie is super
Met groot genoegen deel ik mijn uitstekende ervaring met strafrechtadvocaten Maessen & Houben. Dankzij hun toewijding en deskundigheid heb ik mijn rijbewijs in recordtijd teruggekregen. Vanaf het eerste contact straalde de heren professionaliteit en vakbekwaamheid uit. Ze namen de tijd om mijn zaak grondig te analyseren en legde op een heldere manier de juridische stappen uit. Dit gaf mij onmiddellijk vertrouwen in hun aanpak. Wat vooral opviel, was de proactieve houding en uitstekende communicatie. Ze hielden mij voortdurend op de hoogte van de voortgang en reageerde snel op al mijn vragen. Hun strategische en doortastende aanpak resulteerde in een positief en snel resultaat. Ik ben enorm dankbaar voor de hulp en beveel iedereen aan om hun zaak door deze strafrechtadvocaten op te laten pakken.
Mijn ervaring bij advocaat meneer houben is super, ben heel tevreden over zijn hulp en handelingen bij dit proces!
Wesley Houben heeft mij als advocaat in een zaak bijgestaan waarin ik eigenlijk veroordeeld zou worden voor mishandeling. Wesley heeft het echt super gedaan en er een seponatie voor me uitgesleept. Ik ben erg enthousiast over hem, niet perse vanwege de goede afloop maar zijn hele ondersteuning de afgelopen tijd. Wesley heeft veel kennis van zaken, is zeer benaderbaar, betrokken en vecht voor je. Daarnaast is Wesley als mens gewoon heel fijn. Ik hoop niet dat het ooit weer gebeurt maar mocht ik in de toekomst weer een strafrechtadvocaat nodig hebben dan zal ik hem meteen bellen.
Houben komt naar de PI om alles netjes te regelen van mijn rechten tot zitting voorbereidingen
From start to finish the company has been very helpful , professional and exceeded my expectations if a advocate
Zeer tevreden!
Mijn ervaring met de dienstverlening van mr. Houben heb ik als zeer prettig ervaren. Het proces gaf mij veel spanning maar dankzij de professionaliteit en adviezen tijdens het bijstaan van deze periode kan ik niet anders dan als uitstekend beschrijven.
Was een hele korte en krachtige steun maar uiteindelijk toch winst behaald met sepo zaak, dus uitstekend werk
ik heb een goede ervaring en vooral een goed gevoel !
Meneer houben is een goeie kerel, haalt het maximale voor je eruit. Zelfs als je dit niet verwacht. Vind dat ik er heel goed af ben gekomen heel erg bedankt
Top advocaat. Denkt en luistert goed met je mee. Beveel hem zeker aan
Wesley leeft met je mee, stelt je op je gemak, doet heel goed zijn werk en haalt alles uit de kast!! Heel blij met de uitslag ! Echt een goede jonge, vrolijke, zeer nette TOP advocaat !
Goed geholpen in de rechtzaak
Zeer ervaren, ik raad hem ten zeerste aan
7 straf zaken 4 ten uitvoerlegingen En dan weg komen met 60 uur taakstraf En div voorwaarden Door het.goed. bestuderen van deze zaken div goede gesrpekken samen gehad Heeft maessen me buiten kunen houden Dit.is een man met egt Hart voor de zaak En zwz het Hart op.de juste plaatst Me advocaat ma.ook door.jaren een maatje geworden van me Zakelijk zowel als prive staat deze man altijd.voor.je klaar Hij wil egt leterlijk het beste voor zijn clienten Iemand met.passie.voor zijn werk die er ook egt voor gaat Kort om geen woorden voor wat deze.man klaar krijgtgt gespeelt Ik hoeft het niet uit te spreken of het een aanrader is Dit spreekt .voor.zich Als.je iemand zoekt die jou zaak met Hart behandelt en de juiste weg weet te wandelen Kies je voor maessen wat een topper Ben je maatje ❤️
De heer Houben is zeer professioneel en uitermate goed in zijn vak. Hij zoekt alles tot in de puntjes uit en geeft de volle 100% om de beste resultaten te behalen. Ik ben ontzettend goed geholpen door meneer Houben toen ik me moest voorbereiden op een rechtszaak. Hij is eerlijk geweest bij de intake en vertelde me meteen wat ik kon verwachten, maar ik heb geen enkel ogenblik het gevoel gehad dat hij oordeelt en juist gemerkt dat hij altijd in oplossingen denkt. Ik heb continu contact met hem kunnen opnemen als ik vragen had, zonder dat ik daarbij eerst met een tussenpersoon heb moeten spreken. De uitkomst van de rechtszaak was erg positief en ik heb dat zeker te danken aan zijn expertise en inlevingsvermogen!
Advocaat Wesley houben zeer vakkundig en betrokken weet wat hij doet en haalt alles eruit wat erin zit ZEER TEVREDEN over op alle punten . Blij dat ik deze advocaat ingeschakeld heb .
De prestaties overtroffen de verwachtingen. Advocaat Meassen toonde een diepe betrokkenheid bij de zaak en begeleidde me zorgvuldig gedurende het hele proces. Zijn sociale en toegankelijke houding werden gecombineerd met een indrukwekkende deskundigheid en ervaring.
Ongedwongen, vertrouwelijk, persoonlijk, jong maar toch zeer ervaren. Kleine omschrijving van dhr maessen die persoonlijk betrokken is bij jou zaak ongeacht tijd en dag. Geeft je rust, waardoor je anders tegen de problemen aankijkt. Dank daarvoor !
Prima !
Zeer vakkundig maar buiten dat ook Zeer sociaal!
Wesley Houben heeft écht veel ervaring als strafrechtadvocaat. Weet precies hoe de hazen lopen. Vertrouw maar blind op zijn advies is mijn advies! Heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs binnen 10 dagen terug had.
Meelevend, meedenkend , Begrijpend en denkt mee in oplossingen en Hulp verder... Niet veroordelend ,maar juist dat luisterend oor wat je vaak nodig hebt en je zeker willen bijstaan waarin ook maar nodig!