Zowel de ontvangst als de adviezen zijn altijd zeer persoonlijk. De communicatie rondom afspraken of bestellingen heel duidelijk.
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij deze opticien! Het team is zeer deskundig en weet precies welke brillen passen bij je gezicht en persoonlijke stijl. Ze nemen de tijd om je goed te adviseren en luisteren echt naar je wensen. Wat ik vooral waardeerde, is dat ze je de ruimte geven om rustig na te denken over je keuze, zonder druk. Hele fijne mensen met veel vakkennis en een klantgerichte aanpak. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bril en een uitstekende service!
Ik was op zoek naar een nieuwe bril en had interesse in een bepaald merk. Zo kwam ik terecht bij Jongen Opticiens en Optometrie. Ik werd professioneel geholpen door een zeer vriendelijke en deskundige medewerkster. Na de oogmeting heb ik naast het montuur waar ik interesse in had nog diverse andere monturen geprobeerd. Wat positief opviel ten opzichte van andere opticiens waarmee ik ervaring had, was het zeer uitgebreide assortiment van kwaliteitsmonturen. Ik ben niet het type klant dat gevoelig is voor de prijsprikkel en allerlei kortings- en weggeefacties waar de landelijke ketens mee pronken. Ik ben het type klant dat bewust kiest voor kwaliteit, vakmanschap service en bereid is daar ook voor te betalen. En dat is exact het type klant waar Jongen Opticiens zich op richt. Ik ben dus een tevreden nieuwe klant van Jongen Opticiens.
De oogmeting is goed. Ik heb een vergelijking met mijn oogkliniek in Maasmechelen en deze komen overeen
Of je nu voor een bril of zonnebril gaat in alle opzichten wordt je perfect geholpen en geadviseerd
goede service
Altijd goed ontvangen. Heel veel keus ik monturen en goed advies. Ook de service is erg goed En altijd een heerlijke kop koffie
De juiste zorg en service met een perfect resultaat van zowel de glazen als het montuur. Ik ben fan!
De hulp en de manier waarop de bril is gemaakt is echt perfect. Veel mooier geworden dan ik durfde te verwachten. Het beeld is helaas nog niet helemaal scherp rechts.
Zoals aangegeven kwalitatief hoogwaardig, super service en zeer kundig en vriendelijk personeel. De aanvullende diensten zoals de oogzorg maken deze zaak tot aanrader.
Favoriet merk is in meerdere modellen aanwezig, zeer goede advisering en service
uitstekende service
Zeer professioneel, vriendelijk personeel en goede service.
Het warme welkom, de uitgebreide en zorgzame oogmeting en het samen uit zoeken van een bril die weer anders is dan de bril ervoor. Ik ben enorm tevreden over mijn bril en de volledige service.
Vindt dat ik zeer professioneel geholpen ben
Top service, 10+
Goed geholpen door medewerker, en tevreden oven service aflevering nahulp, en bril keuze.
Ik kom al heel lang bij Jongen en de kwaliteit van het gebodene in de winkel met daaraan gekoppeld het goede en professionele advies blijft op hoog niveau. Daarnaast en niet onbelangrijk zijn de mensen zonder uitzondering vriendelijk en gastvrij.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt geholpen. Zo vaak het nodig is zonder klachten.
Goede service, komt wel ook met een passende prijs, desondanks aanbevelenswaardig.
Altijd goede service. Word altijd gelijk geholpen als ik de winkel in kom. Daarnaast ben ik al met verschillende problemen voor mijn ogen en bril de winkel in gekomen en weten ze me altijd op de goede manier te helpen.
Super vriendelijke medewerkers, kennis van zaken, eerlijk en behulpzaam!! En lekkere koffie en koekje voor de hondjes!
Je wordt altijd goed en vakkundig geholpen
Ik kom hier al jaren en wordt altijd heel erg goed geholpen. Alle medewerkers zijn kundig, vriendelijk en denken heel erg mee in alles.
Zeer prettig en vakkundig geholpen.
Akerstraat 12
6411 HA Heerlen