No nonsens sterrenzaak!
Onze dochter is zeer tevreden.
Van aanmelden afspraak tot afhalen bestelling , in 1 woord super..... Behulpzaam , vriendelijke bediening en verstand van zaken...
Altijd een goed advies en een goede begeleiding in het vaststellen van de sterkte en in het uitzoeken van het montuur. Ik heb al veel complimentjes gekregen!
Na diefstal van mijn zonnebril op sterkte nieuwe gekocht en toch een tegemoetkoming in de kosten gehad. Ben ik erg blij mee.
Goede oogmeting. Dankzij hen kwam ik erachter dat mijn problemen met lezen door beginnende staar werden veroorzaakt. Mooie collectie brillen. Goede service tijdens de aankoop maar ook na de aankoop van een bril
Zeer goed advies.
x
Eerst een drukmeter met de ogen opmeten, was voor mij de eerste keer, was wel effe schrikken. Daarna in een andere ruimte verder met de ogen testen met letters en kleuren
We werden ontvangen door Helma. Beter kon het niet. Ontvangst, uitleg, aandacht. De vervolg afspraken stonden ook. Bij de bril keuze is ze ook een kanjer. Helma geven we dikke 10.
Prima service, professionele kennis en geweldige kwaliteit en prijs verhouding. Deze zaak is een aanrader
Hele mooie collectie brillen! En personeel allemaal super vriendelijk!
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Je voelt je welkom en geholpen! Helemaal top
Vriendelijke en deskundige medewerkers. Eerlijke adviezen. Er wordt je niets ' aangepraat'. Uitstekende service. Kom hier al jaren, net als de rest van mijn gezin.
Ok
Ik ben erg er blij mee. De bril draagt zich erg lekker en het zicht is goed. Ik voel me goed als ik deze bril draag!
Vriendelijk en deskundig personeel.
vriendelijk en kundig personeel
Alles prima gegaan, oogmeting, advies en afhandeling.
Jongen is een fijne zaak. Ze bieden een uitgebreid assortiment, voor elk wat wils met een prima service.
Geen op of aanmerkingen
Vriendelijk, met humor, gevoel voor stijl en vakmanschap. M.b.t. mijn bril doe ik geen concessies, de hele dag gebruik ik hem en het beste is als ik niet eens merk dat ie er is. Bij Jongen begrijpen ze dat; ze geven mij de opties aan waarbij ze ook hun voorkeur aangeven, maar ze laten mij de keuze. En als er een keer iets mis is, wordt ik altijd snel en goed geholpen. Bij Jongen heb ik alleen maar goede ervaringen.
Super mooie gekleurde glazen op sterkte in mijn zonnebril!
Altijd een zeer deskundig advies, waar ik op kan vertrouwen. Denken mee en zoeken na de geschikte oplossing! En dit alles altijd met een glimlach.
Ik ging voor een nieuwe bril met vooraf een optometrist onderzoek. Daar bleek ook dat mijn ogen niet goed samenwerken. Ze keek verder en raden mij een verder onderzoek aan. Nu met een prisma erbij ben ik vanaf de eerste minuut super blij met mijn zicht. Totaal geen gewenning gehad. Top
Akerstraat 12
6411 HA Heerlen