Ik ben zeer tevreden met mijn bril
Optometrisch onderzoek is uitgebreid en je wordt goed geïnformeerd. Jessica doet dat op een verhelderende manier. Daarna heel fijn geholpen door een medewerker met het uitzoeken van het montuur en de glazen.
Zie boven
Top service, niets is hen te veel.
De ontvangst, het onderzoek alsmede het uitzoeken van het montuur is geweldig uitgevoerd.
Ik ben zonder afspraak binnengelopen en liep een uurtje later naar buiten nadat ik een oogtest had gedaan, een prima advies kreeg en een bril had uitgekozen. Nog geen week later kon ik deze afhalen en weer was de service prima.
Heel tevreden over advies, super service! Nazorg, super tevreden
Klantgericht en vriendelijk
Wij zijn zeer tevreden en niet te vergelijken met onze vorige ervaringen van opticiens. Zeer deskundig personeel en we willen met name Audrey bedanken voor haar goed advies en vriendelijkheid. We krijgen veel complimenten over onze brillen en bij het uitzoeken hiervan heeft Audrey ons goed geadviseerd en gekeken wat bij ons past. Het was ons eerste bezoek bij opticien Jongen en zeker niet ons laatste bezoek. Roger & Chantalle
Ongeveer een jaar geleden ben ik overgestapt naar Opticiën Jongen. Voorheen ging ik ook naar een fijne opticiën, maar die is overgenomen door Eyewish. Sindsdien was ik niet meer tevreden over de service. Bij Jongen merk je het verschil in kwaliteit goed met de grotere ketens. Er is altijd veel personeel aan het werk die allemaal even vriendelijk zijn en alle tijd voor je nemen. Ze denken echt met je mee. De service is echt top! Daarbij is de zaak heel mooi en ze verkopen mooie en exclusieve monturen. Ik heb een abonnement voor de lenzen en ik heb onlangs een nieuwe bril gekocht. Na de 'gewone' oogmeting, werden mijn ogen nog met een ander apparaat gemeten waarbij er o.a. gekeken wordt naar de oogeigenschappen en het kijkgedrag. Hiermee krijg je echt een maatwerkbril. Omdat ik zo'n hoge sterkte in mijn glazen heb, werd ik ook getipt over de mogelijkheid om gekleurd glas te nemen. Hiermee lijken mijn glazen minder dik. Deze tips heb ik eerder nooit gekregen. Ik ben super tevreden :).
Dankjewel voor dit mooie compliemtn
Goede advies en behulpzaam en goed mee denken top
Koop al mijn brillen bij Jongen. Goede service. Goede oogmeting. Vriendelijk personeel.
Prima service en zeer vriendelijk!
Tevreden
Ik kwam bij Jongen ivm mijn droge ogen en de mogelijke behandingen hiervoor. Ik had al 2 jaar last van permanent onstoken oogranden en ik wilde hiervoor graag onderzoeken of een IPL behandeling of blehex behandeling verlichting zou kunnen brengen. Fijn onderzoek gehad met duidelijke uitleg daarna besloten voor IPL behandeling met gelukkig een super resultaat. Geen ontstoken oogranden en een veel minder droog gevoel. Daarna ook voor een computer bril gekozen. Ook hiervoor super advies en goede begeleiding. Kortom ik ben zeer tevreden met het resultaat en mijn nieuwe bril en zou iedereen met droge ogen aanraden om te laten onderzoeken of de behandeling verlichting kan brengen. Ik ben heel blij met het resultaat.
Gedegen oogmeting waarbij ook goed geluisterd werd naar mijn ervaringen met de vorige leesbril. Gedegen advies en super service. Alle tijd werd genomen om de bril zodanig af te stellen dat hij super zit. Bril in de winkel opgezet en die gaat alleen nog 's nachts af. Wel gekozen voor de beste kwaliteit glazen die er momenteel is en eerlijk is eerlijk; dát is goed te merken. In positieve zin.
Goede service, vriendelijk en behulpzaam.
Super vriendelijke medewerkers, goede kwaliteit en expertise
in december heb ik een aantal weken met de nieuwe beeldschermbril gewerkt, toen moest ik erg wennen. Ik had soms de neiging hem af te zetten, maar niet gedaan. Na de vakantie ben ik vol nieuwe energie aan het jaar begonnen maar de bril is nog altijd niet heel rustig aan mijn ogen. Met name de letters op het scherm zien er soms wat TE scherp uit. Zonder bril is dat iets zachter/rustiger. Ik weet niet goed hoe ik dit moet omschrijven... Ook als ik opsta en even koffie haal moet ik telkens even aanpassen omdat het lijkt alsof je in een soort bubbel van 2m loopt. Binnenkort kom ik sowiso even langs om hem wat beter af te laten stellen. Wellicht hebben jullie dan nog wat tips/advies voor me. Groeten Ellis
Uitvoerig gemeten met tevens advies en controle van optometrist.
Zowel eigenaar als jonge medewerkster gaven mij onafhankelijk van elkaar hetzelfde advies. Heb deze bril dan ook gekocht. Prettige werksfeer, men gaat plezierig en respectvol met elkaar en met ons als klant om. Fijn in deze tijd.
Uitstekend geholpen; geadviseerd en begeleid naar 2 nieuwe brillen. Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid staan op de eerste plek. Je voelt je hier nog een gewaardeerde klant!
Zeer goede service en erg klantvriendelijk personeel!
Er werd ruim tijd genomen door 2 medewerkers om mij te adviseren. Er werd actief meegedacht.
Goed en kundig geholpen
Akerstraat 12