Eerlijke mensen ! Zijn duidelijk wat er allemaal aangeleverd moest worden’ Vanaf het eerste moment heel erg goed begeleidt. Super blij dat de BKR af is van mijn naam die hadden wij nodig Voor onze hypotheek ! Ik raadt iedereen aan om bij dit bedrijf bkr registratie weg te halen ! Geen addertjes , zijn erg transparant ! Nogmaals tnx !
gelukkig al binnen 3 weken Hele goede ervaringen met CoderingVrij Bij coderingvrij word je goed geholpen met duidelijke informatie en instructies Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan. Kunnen wij ons droomhuis kopen!
Na mijn contact met coderingVrij en de betaling was mijn negatie BKR codering eraf Ik ben zeer tevreden over de service en vriendelijkheid. Dit kan niet gezegd worden van American Express die onterecht de negatieve codering geplaatst heeft, na zakelijke betrekkingen.
Mijn codering stond mij in de weg voor een tijdelijke lening ivm met een vermogens te kort voor passeren van de akte . Aan alle kanten werd mij afgeraden om dit pad te bewandelen. Ik ben blij dat ik die weg ben ingeslagen. Na een goede intake gesprek en heeft coderingsvrij de kans bepaald van slagen. na opdracht , de benodigde documenten te hebben aangeleverd is er een bezwaar schrift door coderingvrij ingediend. i.v.m. de urgentie is het coderingsvrij gelukt om mijn negatieve registratie te laten verwijderen. 10 gouden pluimen voor deze mensen. en ik kan je echt verzekeren dat het zeker de moeite waard is om deze mensen te vragen om je hulp ( Niet geschoten is altijd mis) je weet van te voren al waar je staat en of je kans van slagen hebt.
Ik liep onverwachts tegen een BKR registratie aan die nog open stond. Door CoderingVrij is deze erg snel verwijderd. Zonder deze bemiddeling had ik geen verwachting om de hypotheek rond te krijgen. Dit is nu wel gelukt! Complimenten!
Ik heb Coderingvrij benaderd voor mijn BKR registratie omdat ik van bureau's die deze service bieden veel negatieve verhalen las.Ik wist dat zij niet tot een tot dat soort bureau's behoorden. Zij hadden een kennis heel goed geholpen en ook de registratie kunnen verwijderen zonder probleem. Vandaar dat mijn keuze voor Coderingvrij snel genomen was. Mijn verwachtingen en vetrouwen in Coderingvrij waren zeker niet misplaatst want ik was heel snel van mijn registratie af! Ook de medewerkers zijn ontzettend aardig informeren je prima en kijken eerst met je mee of het wel mogelijk is voordat je iets ondertekend. Ik raad iedereen Coderingvrij aan; zijn profesioneel, vriendelijk gaan meteen aan de slag en zijn vooral te vetrouwen. Zeer zeker geen bonafide bureau. Top! Een tevreden cliente.
Toppers toppers en nogmaals toppers!! Allesis netjes uitgelegd van begin tot eind duidelijk aangegeven welke documenten nodig waren en die heb ik opgestuurd en tot slot mijn evr registratie verwijderd dankzij deze geweldige mensen. Ze zijn ook heel vriendelijk echt een topservice en de betaling kon ook in termijnen zijn ze niet moeilijk mee. Nogmaals topppers!!!
Vandaag goed nieuws gehad dat mijn negatieve regristatie bij een krediet aanbieder wordt verwijdert. En dit na een kleine 2 maanden. Bedankt Codering Vrij. Jullie zijn Top!
Namens mij en familie bedankt, jullie zijn zeer klant vriendelijk en behulpzaam geweest met het verwijderen van ons BKR registratie. Met vriendelijke groeten I. Korkmaz
Ik kreeg vorig jaar een negatieve BKR registratie met codering A2 op mijn naam van de ING. Het betrefde een openstaand bedrag op mijn credit card dat ik destijds door omstandigheden niet kon tijdig kon aflossen. Uiteindelijk heb ik mijn schuld afgelost, maar de BKR registratie bleef gewoon staan. Nu mijn financiele situatie al een jaar heel stabiel is en ik een vaste aanstelling heb, wilde ik een hypotheek afsluiten. Maar met een negatieve A2 BKR codering kun je het gewoon vergeten. Kredietverstrekkers willen gewoon niet meewerken. Daarnaast lees je online ook dat ING niet heel makkelijk is als het gaat om het verwijderen van BKR registraties. Daarom heb ik CoderingVrij ingeschakeld. Alvorens zij met jouw aan de slag gaan, beoordelen ze jouw situatie. Ze gaan daarom met jou alleen in zee als ze denken dat jouw zaak kans van slagen heeft. Ik ben heel professioneel geholpen door eerst een juridisch adviseur en vervolgens een jurist. Na een telefoon gesprek met de jurist en benodigde bewijsstukken te hebben op gestuurd, werd het bezwaarschrift opgesteld en binnen enkele dagen verstuurd naar de ING. Tot mijn vreugde en opluchting reageerde de ING binnen een dag: ze zouden mijn negatieve BKR registratie verwijderen. Ik ben CoderingVrij heel dankbaar: ze zijn professioneel, behartigen je belangen, de communicatie was duidelijk en snel (email, telefonisch) en de juristen zijn ervaren en handelen snel! Bij CoderingVrij ben je in goede handen, dus daarom dikke dank aan CoderingVrij!!!!! Ik kan nu een hypotheek krijgen!!!
Paar weken geleden kwam ik terecht bij Coderingvrij. Ik had verschillende coderingen op mijn naam staan die zo snel mogelijk verwijderd moest worden. In beginsel had ik de hoop opgegeven, omdat ik zelf al verschillende stappen had ondernomen richting de tegenpartij. Toch had ik ergens een kleine hoop en had ik gevraagd of Coderingvrij mij wilde helpen. Ik heb spijt dat ik niet eerder was gestapt naar Coderingvrij, want zij hebben dit binnen enkele weken opgelost!!! Ik had totaal niet verwacht dat het allemaal zo snel en probleemloos zou verlopen! Ik ben er super blij mee! Ik raad iedereen dan ook aan om alvorens zelf stappen te ondernemen, meteen coderingvrij in te schakelen. Zo bespaar je jezelf de moeite! Coderingvrij zorgt er letterlijk voor dat je coderingvrij wordt!
Wat een top bedrijf! Ik twijfelde eerst heel erg of ik het wel moest doen of niet maar toch gedaan en gelukkig maar. Ik zat met een BKR van Odido die ik maar niet weg kreeg op geen enkele mogelijkheid en door hulp in te schakelen van CoderingVrij is het toch gelukt en ben ik van de BKR af!
De heer Blank heeft mij goed geholpen en ondanks dat het even duurde vanwege een trage tegenpartij is het hem gelukt om alle registraties van de bkr te verwijderen. Erg tevreden.
Hartelijk bedankt voor jullie expertise medewerkers en juristen van codering vrij! Ik ben van al mijn coderingen af. Had ik jullie hulp maar eerder ingeschakeld. Beter te laat dan nooit zeg ik dan!
je wordt goed op de hoogte gebracht over de voortgang van je aanvraag, ik heb alleen maar lof voor deze professionals. En je krijgt echt waar voor je geld en ik raad iedereen aan om coderingvrij in te schakelen als je van je negatieve BKR registratie af wil.
Super service, mijn grote dank aan dhr B. van Coderingvrij! Heel transparant over het hele process en ze staan altijd klaar om je te helpen. Je betaalt voor een service waar geen zekerheid is en je moet heel veel stukken inleveren maar met een beetje geluk en hun expertise kan je ook een grote last van je rug kwijtraken. 1e keer afgewezen, maar uiteindelijk een 2e poging gedaan na wat tijd. De registratie is weg!!! Ik kan eindelijk verder met mijn leven!
Bedankt voor de 10-sterren beoordeling en mooie woorden! Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook wilt delen! Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie. Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst. Met vriendelijke groet, CoderingVrij
Binnen 5 dagen geregeld aanmelden en codering eraf met spoed af laten halen. Zo geweldig dat zo vlug geregeld was want we hadden maar 7 werkdagen om het geregeld te krijgen voor de hypotheek
Bedankt voor de positieve beoordeling en mooie aanbeveling! Ook wij zijn blij dat wij je zo snel hebben mogen en kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie. Namens het gehele team willen wij je alle goeds wenen voor de toekomst. Met vriendelijke groet, CoderingVrij
Super geholpen en het maximale eruit gehaald. Heb er in het begin over getwijfeld maar ze maken hun woorden waar!
Bedankt voor de positieve beoordeling en mooie woorden! Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registraties. Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst. Met vriendelijke groet, CoderingVrij
Ik heb coderingvrij benaderd. Na de positieve reviews van andere klanten. Wat een top bedrijf. Ik had 2 coderingen achter mijn naam staan, 2 coderingen met herstelcode Opeising en achterstand. Nadat ik telefonisch contact hebt gehad met een van de juristen, werdt alles duidelijk voor mij en wist ik wat mijn kansen waren. Ik koos voor het normale proces zonder spoed. En al mijn 2 coderingen zijn binnen enkele weken verwijderd. Ik kan eindelijk weer ondernemen dankzij dit bedrijf. Ik raad het iedereen aan die twijfelt over dit bedrijf, ze maken hun woorden waar.
Bedankt voor de positieve beoordeling en mooie aanbeveling! Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registraties. Wij willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst en bij het ondernemen! Met vriendelijke groet, CoderingVrij
Super service, vanaf de eerste telefoon gesprek een goed gevoel gekregen van hun medewerker Kevin. Heel transparant over het hele process en ze staan altijd klaar om je te helpen. Je betaalt voor een service waar geen garantie op zit en je moet heel veel stukken inleveren maar met een beetje geluk en hun expertise kan je ook een grote last van je rug kwijtraken. Ik heb zelf eerst geprobeerd om bij Vesting Finance dit te regelen en werd ik hard geweigerd! Dankzij CoderingVrij kunnen mijn partner en ik dus eindelijk verder en ons eerste woning gaan kopen! En dit allemaal terwijl de registratie terecht was!
Bedankt voor de positieve beoordeling en de mooie aanbeveling! Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie. Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst. Met vriendelijke groet, CoderingVrij
Ik had twee BKR negatieve registraties van twee krediet aanbieders met de code A, 2, 3 en 4. Hierdoor kon ik niet meer in aanmerking komen voor een hypotheek of een zakelijke lening! Nadat ik contact heb genomen met CoderingVrij.nl, volgde ik alle aanwijzingen die mij hebben voorgesteld! Ik heb alles instructies opgevolgd en vandaag ben ik Vrij van alle negatieve BKR registraties!!! Met dank aan CoderingVrij.nl
Bedankt voor positieve beoordeling en mooie woorden! Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie. Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst! Met vriendelijke groet, CoderingVrij
Wij zijn enorm geholpen door de coderingvrij we zijn altijd op de hoogte gebracht ze waren altijd heel vriendelijk in de gesprekken die ik heb mogen hebben met de jurist voor iedereen aan te raden nogmaals bedankt
Bedankt voor de positieve beoordeling en mooie woorden! Ook wij zijn bij blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie. Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst. Met vriendelijke groet, CoderingVrij
TOP BEDRIJF ! BETROKKEN - BETROUWBAAR - SNEL. Had 1 onterechte negatieve codering bij ICS. Aanvraag gedaan begin december 2023 en vandaag de goede nieuws gekregen dat de negatieve codering word verwijderd, is ook bewezen met bevestiging. Mijn ervaring met CoderingVrij was positief, super goede services goed bereikbaar. Mijn dank is groot voor het hele team en vooral aan Mevr. Brahimi. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan.
Bedankt voor deze beoordeling, de mooie woorden en positieve aanbeveling! Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie. We zullen de complimenten doorgeven aan ons team en natuurlijk ook aan de behandelend juriste. Wij willen je alle goeds wensen voor de toekomst! Met vriendelijke groet, CoderingVrij
Nooit geweten, dat BKR-registraties zoveel kunnen beïnvloeden. En er was er ook eentje wat onterecht was. CoderingVrij heeft gevochten om dit voor elkaar te krijgen en het is gelukt! Dank jullie wel!!!
Bedankt voor de positieve woorden mooie beoordeling. Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie! Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst. Met vriendelijke groet, CoderingVrij
Fijne duidelijke communicatie en een goede begeleiding en in mijn geval een goede uitkomst
Bedankt voor de positieve review! Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren. Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie. Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst! Met vriendelijke groet, CoderingVrij