Geweldig dat je snel en vertrouwd kunt lenen!

Ben zo blij met de service dat ik kon lenen toen dat echt nodig was. Zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Binnen een dag na de aanvraag stond het geld voor m'n auto al op de rekening.

Werd heel netjes geholpen

De lening was vrij snel geregeld

Top!!

Aanvraag Ging Super Goed en ben top geholpen

Snel en duidelijk

Het was allemaal snel geregeld. Netjes en betrouwbaar. Duidelijke communicatie

Snel geregeld

Omdat we voor een hypotheekverhoging al bijna 3000 euro aan extra kosten* kwijt zouden zijn, hebben we besloten om voor een persoonlijke lening te kiezen. Nu betalen we 2000 euro aan rente, zonder extra kosten. Natuurlijk moet je wel wat documenten aanleveren, maar verder erg snel geregeld. *taxatiekosten en advieskosten.

De ervaring was heel snel en goed

Binnen een paar uur was het geregeld

Excellente ervaring

Dingen overgesloten. Ging makkelijk en super snel. Was een paar keer schakelen maar binnen no-time was alles geregeld.

Helemaal goed gegaan

Wachtten beloond

Het wachten werd beloond Goed op de hoogte gehouden

Overzichtelijk en duidelijk aan kunnen vragen.

In korte tijd en eenvoudig deze lening aan kunnen vragen. Overzichtelijk documenten kunnen uploaden.

Snelle afhandeling

Makkelijk en doodrijden aan te vragen en snelle afhandeling

Ik dacht dat zou moeilijk worden

Eigenlijk ging goed en makkelijker dan verwacht en super snel antwoord .

Tevreden

De aanvraag kon wat mijn betreft sneller en simpeler. Ik ben al jaar en dag klant van de bank en zij beschikken over al mijn gegevens wat maakt, dat de aanvraag sneller afgehandeld kan worden. Tevreden ben wel met de uitkomst.

Prettige mede werkster

Heel goed geholpen ,

Was wel lastig maar heb een super behulpzaam iemand aan de telefoon gehad en heeft me goed geholpen!

Blij dat ik goed geholpen ben want zelf was wel Betje lastig!!

Perfect!

Perfect en snel geregeld

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen. Ging heel snel en makkelijk. Geld stond super snel op mijn rekening.

Heel goed

Heel goeie ervaring.

Snel en eenvoudig geregeld, heldere communicatie.

Ik ben goed geholpen met mij aanvraag. De tools en communicatie was helder en ik kon snel beschikken over het aangevraagde bedrag.

Zeer vlot geregeld

De aanvraag en afhandeling ging zeer vlot. Duidelijke instructies en makkelijk oploaden. Wel vreemd dat je bij en van je eigen bank een dagafschrift moet aanleveren terwijl zij dat zelf in huis hebben. Maar al met al prima gegaan.

Snell en professioneel

Snel en professioneel geregeld

Snel geregeld.

Vriendelijk en bekwaam personeel die mij snel geholpen hebben

Ik heb voor het eerst geleend. Ik moet zeggen. Ik ben goed geholpen. Natuurlijk moest ik stukken leveren. En moest wachten op goed keuring. Binnen een paar dagen. Is alles geregeld en goed gegaan. Ik was super blij

postief, redelijk hulpvaardig maar wel wat omslachtig, kan effectiever

Op zich ging het redelijk vlekkeloos alleen begrijp ik niet dat als een salarisstrook niet ouder mag zijn dan 2 maanden waarom moet ik ze dan van de agelopen 3 maanden aanleveren??? qua documenten moet men beter aangeven dat ze in PDF moeten zijn... Ook het bestand van de dagafschriften was in eerste instantie niet duidelijk...

Telefonische hulp zeer goed.

Vanwege technisch probleem bij de 1ste aanvraag, meerdere keren telefonisch contact gehad. Medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Op advies is de 1ste aanvraag eruit gehaald en een nieuwe aanvraag gedaan met behulp van een medewerker. Daarna snel goedgekeurd en geleend bedrag op mijn rekening gestort binnen 2 dagen. Jammer van het technisch probleem op de site, aanvraag duurde daardoor langer dan normaal. Wel zeer tevreden over alle medewerkers en hun hulp.

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

0800 0240711

Over ABN AMRO Lenen

Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.