Het was even zoeken om bij de juiste pagina te komen maar eenmaal daar was het goed te regelen
Goedemorgen Susanne, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je uiteindelijk gevonden hebt wat je zocht en dat alles goed geregeld kon worden. Een fijne dag gewenst! 😊 Met vriendelijke groet, Daphne ABN AMRO Webcare
Wat wil je nog meer: duidelijke taal en actie binnen 48 uur!
Goedemorgen Mario, Bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Fijne dag! 😊 Met vriendelijke groet, Daphne ABN AMRO Webcare
eenvoudig bij onverwachte kosten
Goedemorgen, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles soepel is verlopen en je onverwachte kosten hiermee hebt kunnen opvangen. Met vriendelijke groet, Daphne ABN AMRO Webcare
Het aanvragen is gemakkelijk, alles is duidelijk aangegeven en snel. De afhandeling is ook snel. Je hoeft niet lang te wachten op de uitslag van je aanrvraag en het geld stond dezelfde dag op de rekening.
Hallo Elize, Bedankt voor het delen van deze mooie review! Top dat het allemaal zo gemakklijk en snel is verlopen. Met vriendelijke groet, Elvira ABN AMRO Webcare
Binnen 2 dagen geregeld! Had een auto op het oog die de garage even voor me vasthield. En door de snelle handelingen van ABN heb ik hem ook kunnen kopen gelukkig.
Beste heer, mevrouw Van de Vooren, Wat fijn dat het zo snel voor elkaar was. Vooral als er toch enige haast is omdat de garage de auto voor je vast hield. Veel plezier met de nieuwe auto en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Elvira ABN AMRO Webcare
Na een communicatie storing alles vlot verlopen
Hallo Ron, Goed om te horen dat het uiteindelijk alsnog vlot is verlopen. Bedankt voor het delen. Met vriendelijke groet, Elvira ABN AMRO Webcare
Hi dear Sir/Madame! Question: will I see the new loan in my mobile ABN AMRO app and/or on ABN AMRO WEB site? So that I could see the loan duration, status, left to payback etc. Thanks, George
Hello George, It is possible to view your loan online through Internet Banking and the Mobile Banking app. For Internet Banking: 1. Log in to Internet Banking. 2. Click on the 'Self-service' tab (at the top of your screen). 3. You will find your loan at the bottom under 'Your products'. If your loan is not listed, click on 'Show more products'. 4. Click on your loan, and you will see all the information about your loan in one overview. Within the Mobile Banking app: 1. Log in to the ABN AMRO app. 2. Look at the top of your screen. There is a bar that you can swipe left and right. 3. Swipe it to the right. 4. Click on the 'Loans' tab. Your loan will be there. If this doesn't work, please contact us via the 'help' button in the Mobile Banking. Kind regards, Elvira ABN AMRO Webcare
Ik ben super goed en snel geholpen.
Hi Jeannette, Wat prettig dat je goed en snel geholpen bent! Dat zien we graag. Bedankt dat je ons meeneemt in je ervaring. Met vriendelijke groet, Shenice ABN AMRO Webcare
Ben door de medewerkers/bank met de juiste oplossing en goed naar m'n wensen te luisteren goed geholpen
Hallo J.R., Wat fijn dat je het gevoel hebt dat we zo goed naar je wensen hebben geluisterd en je goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor je positieve cijfer! Met vriendelijke groet, Shenice ABNAMRO Webcare
Ging gesmeerd als altijd. Uitmuntende service voor mij persoonlijk, kan niks zeggen over anderen.
Hoi Ferdi, Bedankt weer voor deze mooie feedback! Ik wens je een fijne avond! Met vriendelijke groet, Elvira ABN AMRO Webcare
Eenvoudig en snel
Hallo Michal, Goed om te horen dat het proces eenvoudig en snel is verlopen! Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Elvira ABN AMRO Webcare
Het contact was soepel. Ook de snelheid en duidelijkheid kunnen we als positief ervaren. Ook het in de app aanvragen en verwerken kan als een zeer positieve ervaring worden opgemerkt dat we met een professionele organisatie te maken hebben.
Hallo Wilco, Wat een mooie review! Goed om te horen dat jullie alles zo positief hebben ervaren! Bedankt. Met vriendelijke groet, Elvira ABN AMRO Webcare
top
Hallo Gordon, Kort maar krachtig! Bedankt voor het delen van deze review! Met vriendelijke groet, Elvira ABN AMRO Webcare
Het was even uit zoeken hoe je je gegevens moest uploaden . maar dat lach meer aan mij ben prima telefonisch geholpen hoe ik het moest doen. Eenmaal me gegevens door gestuurd was mijn beoordeling binnen een paar uur geregeld en een uur later stond het bedrag op me rekening al met al prima
Hallo Pieter, FIjn om te horen dat je goed geholpen bent toen je er even niet uit kwam. Mocht er nog iets zijn, laat het ook vooral weten! Met vriendelijke groet, Elvira ABN AMRO Webcare
Mijn aanvraag voor een PL bij ABN Amro was gauw geregeld. Het is wel zaak om de juiste documenten aan te leveren echter daar word je prima telefonisch mee geholpen mocht het niet gelijk lukken.
Hi Paul, Wat fijn dat je de tijd neemt om een review achter te laten. Goed te lezen dat het vlot geregeld was en dat je telefonisch goed bent geholpen. Met vriendelijke groet, Joanne ABN AMRO Webcare
Snel geregeld en van te voren telefonisch contact en het was duidelijk en een prettig gesprek
Goedemorgen, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat de aanvraag snel is geregeld en dat je van te voren een duidelijk en prettig gesprek hebt gehad. Daphne ABN AMRO Webcare
Vriendelijk, meedenkend en snel geholpen. Fantastisch service!
Goedemorgen Anita, Dank voor je mooie review. Goed om te lezen dat het aanvraagproces zo snel is verlopen en je tevreden bent hierover. Daphne ABN AMRO Webcare
Goede hulp, snelle terugkoppeling, duidelijke pagina waar het ingediend moet worden en vriendelijk personeel. Echt top!
Goedemorgen, Dankjewel voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat de aanvraag makkelijk en duidelijk was en je goed geholpen bent. Daphne ABN AMRO Webcare
Snelle acties en reacties. Heldere en duidelijke communicatie. Heel blij mee.
Goedemorgen Alwin, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze snelle reacties en heldere communicatie. We waarderen je feedback enorm en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! Daphne ABN AMRO Webcare
Snel geregeld en geduldig maar soms wat moeilijk voor ouderen om de juiste documenten te uploaden.
Hallo Johan, Goed om te horen dat de aanvraag snel geregeld was! We waarderen het dat je ons ook laat weten wat er beter kan! Deze feedback nemen we daarom ook graag mee ter verbetering van onze processen. Met vriendelijke groet, Elvira ABN AMRO Webcare
Ik heb een persoonlijke lening kunnen aanvragen voor mijn auto. Deze had dringend aandacht nodig en dat krijgt hij nu ook. Snelle terugkoppeling en snelle aflevering.
Hallo Chris, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je snel bericht kreeg op jouw aanvraag en alles snel geregeld was. Hopelijk kan je snel genieten van jouw auto. Met vriendelijke groet, Elvira ABN AMRO Webcare
Heb in totaal 4 keer moeten aanvragen omdat er heel veel dingen niet duidelijk waren of het systeem deed het niet. Ook is de vraagstelling niet duidelijk en heb ook best wel,onvriendelijke mensen aan de telefoon gehad. Uiteindelijk een gesprek met een vriendelijke dame die er ook voor mij achteraan gegaan is en toen lukte het wel. Luisteren en duidelijk zijn zou prettig zijn nu erg geen kantoren meer zijn en het persoonlijke contact weg is, ik kan mij voorstellen dat als je niet goed met internet overweg kunt het een wir war van vragen is en uploaden niet lukt.
Beste heer, mevrouw Braak, Wat jammer om te horen dat er op meerdere punten problemen waren. Ik kan me ook goed voorstellen dat het dan extra vervelend is wanneer u meerdere keren onvriendelijke medewerkers spreekt. Gelukkig dat je uiteindelijk contact had met een vriendelijke medewerkster en zij je hierbij verder heeft geholpen. Jouw feedback hierover nemen we mee in de verbetering van onze dienstverlening. Ik wil je daarom ook bedanken voor de genomen moeite om deze review te schrijven. Met vriendelijke groet, Elvira ABN AMRO Webcare
Mooi en snel geregeld alleen om de goede afschrift te krijgen was een gedoe. De link gaf ook niet het preciese goede bestand aan
Hallo Michiel, Dankjewel voor je review. Goed dat je ook aangeeft dat er wat issues waren met het juiste afschrift. Dit nemen we mee! Wel fijn om te horen dat het uiteindelijk snel geregeld was. Met vriendelijke groet, Elvira ABN AMRO Webcare
Ik heb de aanvraag als een best lastige opgave ervaren. Met name de onmogelijkheid om niet alle documenten in een batch te verzenden. Hierdoor moet de klant alles per document inspannen wat tijdrovend is. Daarnaast verlangt de bank kopie ID bewijzen per e-mail waarvan niets weg gestreept mag worden. Als deze e-mails onderschept worden kan er misbruik van de ID bewijzen worden gemaakt. Het advies is dan ook om alle documenten in een beveiligde omgeving te laten uploaden. Dat moet systeem technisch mogelijk zijn. Als u per document de mogelijkheid biedt om te uploaden kan de klant ook niets vergeten. Natuurlijk kan er altijd een foutief document geüpload worden maar het gaat u minder werk opleveren.
Goedemorgen Antoine, Bedankt voor jouw review en feedback. Goed dat je dit kenbaar maakt, hierdoor kunnen we het proces alleen maar verbeteren. Fijn om te lezen dat het resultaat wel positief is gweest. Met vriendelijke groet, Bas ABN AMRO Webcare
Het hele proces verliep heel snel en zonder complicaties. Ik ben tevreden met de professionele en snelle service.
Hallo Grzegorz, Goed om te horen dat het gehele proces zo snel en zonder problemen is verlopen en je hier tevreden over bent. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaringen te delen. Met vriendelijke groet, Elvira ABN AMRO Webcare
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.