Vlotte procedure

Was even lastig om een offerte te krijgen i.v.m. foutje bij invullen van formulier. Na telefonisch contact snel opgelost.

Intransparant process waarbij de status en richtlijnen onduidelijk zijn

Het aanvraagprocedure is niet transparant. Ons werd geadviseerd om een aanvraag per email te de ipv via ABN app. In de terugkoppeling email staat niet goed uitgelegd wat er precies mist en wat er WEL verwacht wordt. Per document wordt er een email gecreëerd ipv een totaalplaatje waarin je de status kunt volgen.

Ik ben tevreden

Heel goed Service

Ben geweldig en snel geholpen

Heel goed geïnformeerd door de ABN AMRO Perfect Top.

Redelijk

Vond het irritant dat er geen tel contact was alkeen via mail

Snel en redelijk makkelijk geregeld

Blijf het raar vinden dat ik gegevens aan moet leveren die voor jullie gewoon inzichtelijk zijn. Denk aan bank afschrift

Snel heel snel

Ik vroeg het aan en binnen 2 dagen was alles al rond. De rente is beter en voel me veiliger bij mijn eigen bank

Goed en eenvoudig geregeld!

Op vrijdagavond PL aangevraagd en op maandag was het geld al gestort. Alles digitaal aangeleverd. Prima service.

Vind online aanvraag onduidelijk en omslachtig

Moest verschillende malen extra info verstrekken waarbij bij de 3 telefonische contacten telkens weer verschillende antwoorden kwamen geen eenduidig advies.

Snelle afhandeling

Alles is heel snel duidelijk Alleen de zin min. 2 weken bankafschrift inleverenweghalen want het moet 1 maand zijn.

Snel geregeld

De bankmedewerkers waren professioneel, reageerden snel en daardoor was de lening ook snel geregeld.

Mijn ervaring is super goed.

Na alle gevraagde documentatie te hebben aangeleverd en een fijn persoonlijk gesprek, is de lening super snel afgehandeld. In 1 woord geweldig.

Snel en efficiënt

Je wist meteen waar je aan toe was. Er wordt een berekening gemaakt voor je draagkracht en alles kon simpel digitaal.

Vlot en eenvoudig geregeld!!

Behulpzaam personeel, Precies wat ik zocht.

Snel en deskundig afgerond

Ik ben blij dat het geregeld is , het is nodig op het moment ☺️

Super geholpen

Netjes en correct geholpen.....snel geregeld na dat alles was ingeleverd

Snel, praktisch en behulpzaam.

Ik vind dat heel goed.

Ik ben zo heel blij met ABN AMRO BANK.

Snel vriendelijk met kleine foutjes

Alles is perfect gelopen alleen krijg ik nu al iuedere week een herinnerings mail voor het verplichte klanten onderzoek.

Snel

Super duidelijk snelle afhandeling!

Snel

Vrijdag gevraagd, maandag geregeld. Top

Snel antwoord, vrijwel meteen geregeld

De aanvraag duurde niet heel lang, vrij snel alles kunnen regelen, heel fijn

Geweldig!

Fijn dat ik snel een lening kon afsluiten, Als de nood te hoog is! Ja ben zeer tevreden hoe het gelopen is, nu weer snel afbetalen.

Makkelijk aan te vragen

Makkelijk aan te vragen en snel antwoord

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

0800 0240711

Over ABN AMRO Lenen

Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.