Snel en gemakkelijk geregeld

Alles was makkelijk en snel online te regelen. Waarschijnlijk vooral omdat ik al klant ben.

Snel geregeld

De aanvraag werd snel behandeld en goedgekeurd. Vooraf wel gecheckt of ik had gevraagde bedrag kon lenen

Tot 2x toe opnieuw aan moeten vragen

Eerst op naam van mijzelf en mijn partner aangevraagd, maar partner kreeg technische storing bij het digitaal goedkeuren. Omdat na 3x bellen de storing nog niet was opgelost heb ik zelf verzocht om de aanvraag geheel opnieuw te doen. Vervolgens Op huwelijkse voorwaarden gekozen ipv in gemeenschap van goederen, omdat een standaard huwelijk al jaren niet meer volledig in gemeenschap van goederen is. Vervolgens was een standaard huwelijksuittreksel niet voldoende en moest de aanvraag weer opnieuw gedaan worden. (Toch onder gemeenschap van goederen). Eerder bij mijn hypotheekaanvraag en levensverzekering ook problemen gehad met abn amro, maar toen kwamen er tenminste nog officiele excuses. Het kan blijkbaar nooit in één keer goed.

Vlug online kunnen regelen

Vlug en netjes geholpen online

Een lening afsluiten bij ABN AMRO is snel geregeld

De beoordeling van een lening kan heel snel en goed geregeld worden bij een juiste aanlevering van de stukken.

efficient

Het is relatief gemakkelijk en efficient om een persoonlijke lening af te sluiten via ABN Amro. Je kunt eenvoudig uitrekenen hoeveel je kunt lenen, en als je daarna de gevraagde bescheiden online verzendt samen met de aanvraag komt het snel in orde. Je wordt meteen na indiening gebeld door een medewerker die alles met je doorneemt en checkt of je niets over het hoofd hebt gezien en je het ook wil zoals het daar staat. Er komt na goedkeuring iemand langs om de ID's te controleren, ook daar kun je zelf online een afspraak voor inplannen. Het enige is dat het rentepercentage hoger bleek te zijn dan waarmee werd geadverteerd.

Snell service - minder competitive

Aanvraag verliep soepel. Via mobiele app ook goed te organiseren. Inlezen van digitale bestanden is naar mijn idee voor minder handige mensen wat omslachtig. Competitive ligt de rente wel iets hoger dan gemiddeld

Prima en snel geregeld

duidelijk online zelf kunnen regelen en snel lening rond gemaakt binnen een paar dagen

Snelle en vakkundige behandeling

Mijn aanvraag is prima gedaan door ABN-AMRO. Snelle hulp wanneer nodig en deze medewerkers waren ook allemaal even vriendelijk.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel geregeld. Geld stond binnen 2 dagen op de rekening.

Matige informatie.

Geen juiste informatie, wat er allemaal aan gegevens nodig is om de lening te krijgen. In gemeenschap van goederen getrouwd bent bjjvoorbeeld

Prima geholpen medewerkers reageren zeer snel betaling direct ontvangen

Prima geholpen medewerkers reageren zeer snel betaling direct ontvangen

Vond het door de digitalisering wat onpersoonlijk

Doordat tegenwoordig alles digitaal gaat miste ik het persoonlijke contact

uitzonderlijk

Zeer goede service in alle opzichten

Heel erg moeizaam

Voor dat ik eea geregeld had heb ik meerdere malen gebeld en gemaild en 5 verschillende medewerkers keer op keer alles uit moeten leggen en alle gegevens vier keer op moeten sturen ondanks dat ik al ruim 30 jaar klant ben bij de abn. Allemaal zeer verwarrend en chaotisch en terugbel afspraken worden niet nagekomen

Niet volledig

Proces klopt niet. Er is aan mij gevraagd welke leningen er afgelost moeten worden. Ik moet exact gegevens doorgeven van de leningen bij de AAB met af te lossen bedragen en wat gebeurd er uiteindelijk. Er wordt niet gehouden aan de door mij opgegeven bedragen en men lost op beide leningen te veel af. Dat geldt heb ik nog steeds niet. Dit is een van de zaken die beter moeten en kunnen.

Super goed geregeld

Van te voren kon ik duidelijk zien wat de kosten zouden zijn. Het aanvragen was zeer makkelijk. Hierna was het super snel geregeld en stond het geld snel op de rekening

We vroegen één lening aan om te verduurzamen. Wij wisten niet wat het voordeligste was,in de hypotheek of lening. De Adviseurs van de ABN AMRO hebben dit uitgerekend en kwamen uit op een lening. Veel kortere termijn en je krijgt nog rente terug via belasting . Dus in totaal minder rente schuld en vele malen een kortere financiering tijd. Top

Snel geregeld

Alles is makkelijk aan te leveren behalve de bankafschriften van abn zelf. Dit zou fijn zijn als dit laatste stukje ook nog iets makkelijker kan. De rest alles super simpel en heel snel geregeld. Niets dan lof.

Snelle service

Aanvraag was simpel en het geld stond snel op de rekening.

Goed werkt snel mogelijk contact gehad Goed

Snelle behandeling

Mijn aanvraag werd binnen de aangegeven tijdslijnen afgehandeld. Het was duidelijk wat ik verwachten en welke gegevens werden vereist. Bij andere aanbieders is dat niet altijd duidelijk en ook komen die niet altijd de afspraken na.

Mijn ervaring was dat t snel geregeld was en dat je serieus werd genomen

Niet te moeilijke geweest om veel in te scannen. Maar uiteindelijk goedgekeurd

Ben dankbaar dat ik het krijg. De rente is flink hoger gestegen dan 9%.

Veel moeite

De aanvraag heeft mij veel tijd en moeite gekost. Je kunt na het aanvragen van een offerte niets meer wijzigen, maar ook de bestaande offerte/aanvraag kan je zelf niet handmatig verwijderen om vervolgens een nieuwe in te dienen. Het moet persé door de medewerker gebeuren. Waar ik ook tegen aan liep is dat er word aangegeven dat een rijbewijs ook word geaccepteerd, maar als je je rijbewijs upload krijg je (pas de volgende dag, en dat nadat ik zelf contact had opgenomen) te horen dat een rijbewijs niet word geaccepteerd en dat je persé je paspoort of ID kaart moet uploaden. En de bankmail werkt niet. De medewerker heeft 2 keer aangegeven dat ik een bankmail gehad zou moeten hebben maar ik had dus niets ontvangen.

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

0800 0240711

Over ABN AMRO Lenen

Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.